Şimdi Ara

Macbook Air, hafiflikte iddalı olduğu kadar güçlü müdür_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Macbook Pro almak istiyorum fakat fiyatlar malum, zorunda kalmadıkça pro yerine air almak ne kadar mantıklı olur. Bilgisayarda 3D Blender, Substance Painter, photoshop, illustrator, premiere ve benzer programları sık sık kullanmaktayım. Bilgisayarı kesinlikle Render veya bilgi işleme için kullanma niyetim yok. Bu işlemler için kullanmakta olduğum render bilgisayarım var.

    Bütün programlar aynı anda açık olacak, yoksa uğraşamam gibi bir derdim de yok. Bazı şeylerden feragat edebilir. fakat bu; beni modelleme yaparken modelin bakış açısını değiştirirken ve edit mode'dan view geçişlerinde çıldırtacak ise katlanamam. Tabi bilgisayarda SSD olup, en yüksek özelliklerde bulunacağını unutmayalım. Mümkünse air'da tecrübesi olan kişilerin naçizane görüşlerini duymaktan keyif alırım.



  • Selamlar,

    Bu yazdıklarınızı test etmeniz gerek ki diğer 3d modelleme haricinde bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Geneli itibariyle air kullanım amacı günlük işler için yapıldığı portatif ve taşınabilir olduğu için alınması daha uygundur. Diğer yönden yapamayacağı şey yok fakat takılma konusu sizin cihazı ne kadar zorlayacağınızla alakalı şahsen photoshop gibi bir programda metrelerle çalışırken windowstan çok daha stabil ve hızlı çalışıyordu. Aynı şey sizin kullandığınız programlarda olur mu bilemem ama en azından fikir verebilir.

    Kolay Gelsin..
  • Macbook air 13.3 var yeni aldım ama şirketin verdiği ultrabook bundan çok daha hafif.. birde koruma kapakları aldım gülleye döndü meret.. ama seviyorum kendisini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.