Şimdi Ara

MACBOOK GÜNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler early 2015 macbook air'im var. Güncelleme sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım güncellenme yüklenemedi deyip takılıyor kalıyor. Bende tekrardan command r'den geri güncellemeye tekrar dönüyorum. Akasya'dan randevu aldım 1 martta götüreceğim. Burada bilgili arkadaşlardan bilgisayarımda ne tür bi sorun oluşmuş olabilir yardımcı olur musunuz ?



  • Selamlar,

    Spesifik bir sorun olmadığı aşikar. Update yüklenirken sıkıntı çıkmış olabilir. Önemli bir problem olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen direk güncel sürüm güncellemesi yapıp usb den geri vericekler. Bunu sizde deneyebilirsiniz. Bir flash diske işletim sistemini full versiyonunun kurulum dosyalarını atıp kurulumu yapmayı deneyebilirsiniz. Youtube da bunun için çok video var orası çok daha rahat yardımcı olabilir son macos ların hepsinde aynı işlemle yapılıyor.

    Kolay Gelsin..
  • Başka sorun yaşayan olursa command + shift + r tuşlarına basarak internet recovery ile de yükleme yapabilirler. Ben de normal recovery'de sorun yaşarken internet recovery ile cihaz güncellenip sorunsuz açılmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Götürdüm akasya ya güncellemesini yapıp geri verdiler şuan sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.