Şimdi Ara

Macbook pro A1286 Early 2011 ya da günümüzde alınabilecek bir model öneniriz var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mac'ler hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Başlıkta da yazdığım Macbook pro A1286 early 2011'i almayı ya da o olmasa da günlük işlerimi ve photoshop gibi çok ağır olmayan grafik programlarında birkaç yıl sorun çıkarmayacak bir sistem arıyorum.İkinci el alacağım ve bütçe olarak 1500tl'yi geçmemesi iyi olur ancak dediğim gibi bilgim yok.

    Kağıt üzerinde baktığımızda bu fiyatlara çok daha üst seviye gibi görünen windows işletim sistemli notebook'lar alabiliyoruz.Harici 2 hatta 4 gb ekran kartlı i5 i7 daha yeni nesil işlemciler vs. Mac cidden söylendiği gibi düşük görünen sistemine rağmen performanslı çalışan bir ürün mü yoksa bu biraz abartılıyor mu?

    Son olarak bana bahsettiğim tarzda işleri yapabileceğim minimum sistem önerebilir misiniz? core 2 duo bakmıyorum tabi ama mesela i3 i5 olduktan sonra nesili ne olursa olsun alayım mı? Neredeyse hiçbirin de harici ekran kartı yok dahili ekran kartı olarak en az ne olmasını önerirsiniz. Air'ler incelik ve taşınma gibi konular açısından çok iyi ama aynı fiyat aralığnda pro'lar daha iyi sisteme sahip sanırım sizce hangisi daha iyi?

    Forumdan ve netten araştırma yapıyorum ama yine de direk şu sistemden aşağısını alma şeklinde önerileriniz olursa benim için çok iyi olur.







  • Alacağınız aletin işlemcisi i7 2635qm ise efsane bir seçim.Ama işletim sistemi olarak destekleme durumunu bilmiyorum.1500 e o işlemciyle temiz varsa sakın kaçırmayın.Ama 2000 den aşağı zor.
  • Vardı ama satılmış hemen:) Dediğim gibi mac'lere uzak olduğumdan özellik fiyat kıyaslaması yaparken de zorlanıyorum.O yüzden en az ne almalıyım gibi öneri çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.