Şimdi Ara

Macbook Pro Retina 13'' Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Macbook Pro almaya karar verdim bütçem 4000civarında, yalnız bazı sorularım var. Şimdi apple store'dan gördüğüm modelin aynısını almak istiyorum fakat genelde store en pahalıyken piyasadaki en ucuz fiyatı orada gördüm. Fiyatı düşük ürünler genelde iris 5100 ekran kartı içeriyor veya 500gb sata hdd li macbooklar oluyor. Merak ettiğim konu ekran kartı modeli 500 liralık oynama yapar mı, ürünü en uygun nereden alabilirim ve 2013 -2015 model farkını nasıl anlayabilirim baktığım yerlerde? Bu arada ürünhttp://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro 1. sütündaki ürün. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: cessna93

    Arkadaşlar Macbook Pro almaya karar verdim bütçem 4000civarında, yalnız bazı sorularım var. Şimdi apple store'dan gördüğüm modelin aynısını almak istiyorum fakat genelde store en pahalıyken piyasadaki en ucuz fiyatı orada gördüm. Fiyatı düşük ürünler genelde iris 5100 ekran kartı içeriyor veya 500gb sata hdd li macbooklar oluyor. Merak ettiğim konu ekran kartı modeli 500 liralık oynama yapar mı, ürünü en uygun nereden alabilirim ve 2013 -2015 model farkını nasıl anlayabilirim baktığım yerlerde? Bu arada ürünhttp://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro 1. sütündaki ürün. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

    sanırım beğendiğin ürün bu kardeşim

    https://www.pcdepo.com/apple-mf839tu-a-retina-macbook-pro-mid-2015?keyword=MF839TU




  • Aynen budur pcdepoda bulamamistim ben demek ki bakmamisim tam, bu cihazin 2015 model oldugunu nasil anlariz peki yani son gelen bir kac ufak degisiklik bulunuyor mu diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.