Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
31
Favori
102.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • freeman02 F kullanıcısına yanıt

    antenlerin arasına kesinlikle engel girmemeli,yoksa sağlıklı sonuç alamazsın.

  • Arkadaslar modem falan guzelde arayuz kisitlamasindan dolayi bence herkes sorun yasiyor. Burdan bi arkadas sagolsun modemin icine polonya tmobile arayuzu cakınca mhz bandi secme yeri aciliyor. Otomatik band secme oldugundan gidip en sacma banda baglaniyordu kapatip acinca full cekiyordu 10 dk sonra az cekene baglaniyordu. Arayuzu degistirdim o sıkıntılı bandı devre disi birakinca suan yillardir mis gibi sabit bandda hiz dusuklugu yasamadan kullaniyorum. Sizin fiyatiniz hic degismez demisti aylar once bi tt yetkilisi ama gecen ay 400 lira olmasi beni de uzdu ama benim baska carem yok ne yazikki kullanmaya devam
  • Bugün TT bayisinden (müdürlük değil) ,Cep Magnet 100gb paketini aldım.4G modemi kendim aldım yarın deneyeceğim telefonda güzel sonuçları var .
    1.Test Cep Magnet
    2.Test normal türk Telekom hattım TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)




  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt

    100 GB ücreti kaç TL? (modem hariç)

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    300 TL hocam
  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt

    Teknosacell Teknobox Mobil Wifi 100 GB uygun değil miydi? 275 TL 12 ay taahhütlü. Yanında taşıyabiliyorsun,hattı telefonda takıp kullanabiliyorsun.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Nisan 2024; 17:0:50 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam bilseydim bu paketi alırdım.
    Bugün zte modem de geldi APN kurumunu yapınca çalıştı.
    Bu arada istediğim yere götürebiliyorum TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)




  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt

    Tennocall mobil wifi hattını istediğin mobil modemde kullanabiliyorsun, ben evde sim kartlı Samsung tablete taktım hem tabletten kullanıyoruz hem hem tabletten paylaşım yapıp kullanıyoruz. 100 GB erken biterse baktım 20 GB'a inmiş hemen Turk Telekom sınırsız izle ek paketini alıyorum. 120 TL idi 230 olmuş yalnız bu ay, 120 iken iyiydi sınırsız izle paketi.Youtube vb içeriyor.

    Tabletin bataryası da düşük olanlardan değil 9600 mAh bataryası,saatlerce video izlenmezse 2-3 gün gidiyor. Sadece modem olarak kullansak sadece whatsapını kullansak 7 günü çıkarıyor rahat.

  • Selamlar eskisehir merkezde evden çalışıyorum. evde sadece 12mbit/0.8 mbit hizinda adsl altyapısı olduğu için faturasız 4.5 cep magnet çözümünü deneyeyim istedim. cep telefonundan 30/10 mbit hızı alıyorum genelde(o da pencereden). tt şubesi 2500 tl civarında tcl mw63vk cat6 modem önerdi ama modemde kararsız kaldım ve satın almadım. sim kartı takabileceğim, daha önce kullanıp memnun kalan modem önerisi olan var mıdır?


    TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)bireysel.turktelekom.com.tr
    TCL MW63VK Mobil Modem | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/tcl-mw63vk-mobil-modem
  • Magnet tarifesini telefona takip SMS almakta ve göndermekte problem oluyor mu
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.