Şimdi Ara

Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    İnceledim bütün araçları . Lastiğim patladı ve ekran normalde uyarı vermesi lazım.Lastik basınç sensörü bile çalışmayan golfe kimse kalıteli demesin . Yarın da multimediası için servise gideceğim .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldı



    Sanırım 2024 yılında şu anki kasadan farklı olarak büyük ekran ile gelecek.


    Eskisini küçük ve kullanışsız diye beğenmiyordum ama eğer bu şekilde gelecekse ben bunuda beğenmedim.Çünkü ekran konsolu çok yukarıda kaldığı için sürücünün görüşünü açısını olumsuz etkiliyecek.Birde ekranı büyütecekleri için alt tarafta hiç fiziksel tuş takımı olmayacak bence.Buda araç kullanırken kilima vs kontrol etmek istediğinizde yol sürüşünüzü engelleyecek.





  • Golfün tasarımını sıkıcı bulanlar, ortalama 40 yıl araç kullansa bi 5 senesinde golf kullansa gerisindede başka araç alsınlar, devamlı golf aynı demek gereksiz oluyor.

  • Daha önce pek çok kez golf kullandım , 2006 yılından beri 4 adet golf'um oldu. Eleştrileri biraz yersiz buluyorum Golf'e . Evet tasarımları bazı markalara göre klasik kaldı ama bence halen segmentinde 1 numara.


    Kişisel görüşüm , golf'un ölüsü bile yeterli.Hatta şu anda 2023 Taigo R-line aracım var , muhtemelen yakın zamanda Golf style veya r-line ile takasa gireceğim :) .

  • KaranlıkSokak kullanıcısına yanıt

    Tasarım önemli değil, Golf 8 oranları hoş bir araç.. çizgileri güzel ve karoser işçilik kalitesi de çok keskin olduğu için kaliteli duruyor, bold duruyor.

    ayrıca geleneksel kalması ayrı bir güzellik ne idiğü, markası adı sanı bile belirsiz bir sürü garip arabanın cirit attığı bir pazarda..


    Golf rekabette ortalarda kaldı artık mesele o. istedikleri, akıllarındaki Golfü çıkaramadılar, daha düşük maliyetli bir model yapıp devam ettiler.


    1.5 tsi motor çok iyi, üst düzey

    yalıtım sınıf ortalaması üzerinde

    ....

    başka? bitti.



    2012-13'de Golf 7'ye bineceksin, diğer araçlara afedersin sümüğünü atmazdın.. fransızlar robotize şanzımanlarla falan takılıyordu daha. Golf 4-5-6 hepsi ayrı ayrı üstünlükler kurmuş araçlardı, bende 5 sene Golf 5 kullandım, o zamanın rakiplerine göre D sınıf araba gibi birşeydi.. böyle bir ayrıcalığı yok artık Golfün ama ismi var tabi isim devam.. imaj kolay kolay yitmiyor öyle. bir nesil daha vasatı oynarlarsa imaj da erozyona uğramaya başlar ama.. bu yüzden makyajın etkili olacağını, boşlamayacaklarını düşünüyorum.





  • konuyu açan dahil herkes masal anlatmış. golf hala c hb'de rakipsiz. satışının düşmesinin tek bir sebebi var; herkesin suvlara saldırması. c hb'de tek ayakta kalan model golf denilebilir. 308 308 diye yere göğe konulamayan arabanın esamesi bile yok.



    Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldı
    Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldıautocar
    Best-selling cars in Europe so far in 2023 | Autocar
    https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/best-selling-cars-europe-2023
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Abi masalı sen anlatıyorsun gibi =) ne 208, ne Clio ne başka Hb asla Golfü geçememiştir satışlarda avrupada geçmiş yıllarda, hatta bırakın yaklaşamamıştır bile. ama artık geride Golf.


    kendi linkini attığın haberin yorumlarına da bakarsan bu mevzunun konuşulduğunu göreceksin zaten.


    genel olarak da yorumlar satışlarla ilgili çok güzel bilgiler veriyor, hangi arabanın neden fazla sattığını anlıyorsunuz.. aracın kendisiyle hiç ilgisi bile olmayan kayıt, yıl sonu sıfır emisyonlu araç vergi girişi, tedarik meseleleri söz konusu.


    Ki satış hemen hiç önemli değil. 8'i de, 7'yi de, 6'yı da rakiplerini de kaç kere kullandım hatırlamıyorum bile.. Golf 5'im vardı zaten eskiden. Golf 8 kesinlikle lider, üst düzey pozisyonda falan değil. o dönem şimdilik bitti. ama kimilerinin abarttığı gibi kötü, vasat da denemez asla. iyice bir hb olarak kaldı o kadar, bunu Golf 3 kasada da son dönemlere doğru yaşadı Vw, yeni bir durum değil. makyaj bakalım nasıl bir etki yapacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 16 Ocak 2024; 15:1:50 >




  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    208 ve clio b sınıfı. Golf c. C hb olarak golf’e yaklaşabilen bir model yok hala satışlarda -rakiplerinden pahalı olmasına rağmen-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 16 Ocak 2024; 15:58:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Golf’ün makyajlı versiyonunda olan ne kadar inovasyon ve kalite alt yapısına sahşp materyal varsa ancak bir sonra ki diğer nesil araçlarda yer alabiliyor.

    Mesela buna en yakın geçmişte örnek olarak şöyle Golf 7’nin rakipleri olan modellere bakılabilir.

    Mercedes A klasse, BMW 1 series, Audi A3 arasında Golf 7’nin her karşılaştırmada optimize üstünlük sağlamasının sebebide bu durumdur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldı


    Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün ipucu görseli paylaşıldı


    Dış tasarımda pek değişiklik yok eskisi gibi ama Asıl değişimin iç mekanda yaşadığını söylemek mümkün. Golf 8.5, hem donanım hem de yazılım anlamında değişiklik yaşadı. MIB4 adı verilen yeni yazılımı kullanan bilgi eğlence sistemi, 10.4 inç ve 12.9 inç büyüklükler ile alınabilecek.


    Multimedya sisteminin grafiklerini yenileyen Volkswagen mühendisleri, dokunmatik tuşları da ışıklandırarak kullanım kolaylığını artırmış.Yine kullanıcıların şikayetleri dikkate alınarak direksiyon üzerindeki tuşları da tekrar fiziksel tuşlara çevirmiş.

    Henüz model tanıtılmadan önce açıklanan ChatGPT sistemine de değinelim. Golf 8.5 ile gelen yeni teknolojilerden biri sesle kontrol sistemi olacak. Cerence ve ChatGPT ile birlikte geliştirilen bu sesli asistan, ChatGPT'yi kullanarak tüm sorularınıza cevap vermeye çalışacak


    Motor seçeneklerine.Golf 8.5; 6'sı benzinli, 2'si dizel, 2'si yarı hibrit ve 2'si PHEV olmak üzere tam 12 farklı motor seçeneği ile gelecek.


    Ülkemizde bulunan 1.0 TSI ve eTSI motorlar ile gelecek ama diğer farklı motor seçenekleride arz talep durumuna göre eklenebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Şubat 2024; 22:53:31 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.