Şimdi Ara

Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
    Makyajlı Hyundai Tucson'un dış tasarımı eskisiyle aynı görünse de dikkatli bakıldığında panjur tasarımının ve entegre ışık imzasının güncellendiği görülebiliyor. Ayrıca, tamponun altındaki yeni gri koruma plakasının da SUV modeli olduğundan daha geniş gösterdiği söylenebilir. Yan taraftan bakıldığında sadece yeni jant tasarımıyla fark yaratan modelin arka kısmını henüz göremiyoruz ancak bu kısımda da stop lambalarının revize edilmiş olmasını bekleyebiliriz.



    Tucson'un iç mekanı da markanın yeni modelleriyle uyumlu olacak biçimde elden geçirilmiş. Üç kollu tasarıma sahip sade direksiyon simidinin hemen arkasında 12.3'er inçlik ekranlardan oluşan kavisli panel bizleri karşılıyor. Bir bütün şeklinde tasarlanan ince havalandırma menfezlerinin altında ise fiziksel tuşlar ve yeni klima kontrol paneli yer alıyor. Koreli üreticinin eskiye nazaran daha fazla fiziksel kontrollere yer vermiş olması da son derece dikkat çekici.



    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
    Otomotivdeki son moda ile uyumlu olarak Tucson'daki vites kontrolleri de direksiyon kolonuna taşınmış. Bu sayede orta konsolda daha fazla yer açılırken, bu alanda büyük bir kablosuz cep telefonu şarj ünitesi ve iki adet bardaklık hemen göze çarpıyor. Buna ek olarak, görsellerden anlaşıldığı kadarıyla konsol, kapı panelleri ve koltuklarda kullanılan malzemeler de oldukça kaliteli görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Lityum iyon batarya fiyatları beklenenden hızlı düşüyor



    Makyajlı Hyundai Tucson ile ilgili teknik detaylar ilerleyen günlerde paylaşılacaktır. Mevcut versiyon Türkiye'de 180 beygirlik 1.6 benzinli, 136 beygirlik 1.6 dizel ve 230 beygirlik 1.6 hibrit motorlarla tercih edilebiliyor. Tucson'un başlangıç fiyatı ise 1.5 milyon TL.



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı








  • Eski kasa Tucsonu çok daha heybetli ve yakışıklı buluyorum

    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
    Bu yeni kasaya hiç alışamadım . SUV havası da pek vermiyor bana
  • bu sefer olmuş. ne idüğü belirsiz sportageı tokatlar bu iç tasarım ile
  • Hyundai nihayet direksiyon tasarımlarında bir ilerleme kaydetti. Darısı vag grubunun başına. 10 senedir aynı tip aynı boyut direksiyonu koya koya gittiler. En alt segmentteki ve en üst segmentteki bile birbirine aşırı benzer halde.

    Bu arada uzak doğu araçlarındaki bu çok fazla kaporta çizgisi olayı beni hiç cezbetmiyor. Aerodinamiklikle bile alakası olduğunu sanmıyorum.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    kesinlikle eskisi daha heybetli daha karizmatik duruyordu
  • Dıştan çok gözüme çarpan bi değişiklik olmadı ama iç göğüs çok güzel olmuş çok beğendim. Klima düğmeleri geri gelmesi ve vites seçicinin direksiyon altına geçmesini alkışlıyorum. Örnek alın lütfen diğer üreticiler.
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Bu makyajlı kasa, asıl Tucson heybeti 2015 kasadaydı bence. Bu kasada ön ızgara 3 parçalı, şekilli şüküllüyken makyajda düz tek çizgi şeklinde ızgara koydular, işçilikten masraftan kaçmışlar.




    Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı
  • Güzel dokunuşlar yapılmış, makyaj yaramış.


    Ama asıl en güzel Tucson bir üst mesajdaki eski kasa makyajsız olandı bence.

  • Evet eski kasa güzeldi. O kaslı havasını yitirmiş, yerine kalorisiz kasa gelmiş.
  • Gözden kaçırdığım birşey mi var?1.6 180 lik araca o yakıtla mı biniyorlar?
  • 3008 ile Tucson sınıfının en iyileri arasındaydı. Tucson'un makyaja falan ihtiyacı yoktu erken bir makyaj oldu Hyundai hata yaptı. i20 tutulmadı Tucson ise tutuldu ki uzun yıllar sınıfının en çok satanı ve lideri konumundaydı. i20'nin bir önceki kasası 2015-2019 yılları arasında üretildi ve iyide satış rakamlarına ulaştı keza bakınız Travego'nun önceki neslide kaç senedir üretim bandında kaldı. Tucson'un bu kasasının makyaja falan ihtiyacı yoktu tasarımı, kalitesi ve teknolojisiyle 3008 ile birlikte sınıfının en iyisiydi. Hyundai i20 konusunda anlarım ama Tucson'un bir önceki kasasıda bu kasasıda tutuldu erken makyajlandılar birkaç sene içerisinde yeni kasanın geleceğini
  • İç tasarımda bu kadar büyük yenilik yaptığına göre, eskisi pekte tutmadı.
  • iç tasarım yeni konayla aynı olmuş, Hyundai makyaj yapana kadar araca bir kaç özellik eklemeli.

    Aynı klasmandaki araçlarda yarı otonom sürüş ve bir çok özellik var ama Tucson çok basit kalıyor
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Nissan'ın Qashqai de yaptığı tasarım gibi Hyundai Eskiyi koruyarak bir yenileme yapsaydı satış rakamlarını katlardı, sırf farları yüzünden KİA,Qashai alanlar var. Eski kasa çok şık çok moderndi.

    Ayrıca hundai o logoyu hafifletmeli güncellemeli. İqonic serisinde direksiyon da çok sırıtmış eski duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 24 Kasım 2023; 7:30:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.