Şimdi Ara

MAKYAJLI MEGANE II HB....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim meganım 2004 hb. geçenlerde makyajlı kasa megane hb gördüm ve benim arabamdan yere daha basık olduğunu farkettim..hatta sordum helezonları değiştirip değiştirmediğini. sahibi orjianal olduğunu ve makyajlıların yere yakın olduğunu kendisininde farkettiğini söyledi..
    Acaba gerçekten öylemi sizcede...benim çok hoşuma gitti görünümü....



  • olabilir kardes bendede 2005 sedan var bende farkettim ama ben yanlış gördüm herhalde falan diyodum..hele sedanlar daha yüksek malum Türkiye şartlarına göre üretiliyor.
  • valla hiç dikkat etmedim ama olarbilir amörtisörleri yayları farklı olabilir
  • Bende dikkat etmedim ama alçaltılmış olabilir
  • okuduğuma göre süslü verisyonun disk frenleri gibi bazı donanımları lagunada kullanılanlardan takmışlar onlar daha kaliteli diğerine göre altının alçaklığının farkıda bundan olabilir
  • arkadaşlar ben dün renault bayiine gittim özellikle makyajlı megane hb lerle ilgili bilgi almak için. satış bölümünde bulunan bayana makyaj öncesi ve sonrası megane hb lerin yere yakınlığı ile ilgili soru sordum bayan da bana biz makyajlı meganeler için yapılan seminere katıldık ve bize yürüyen aksamla ilgili herşeyin aynı olduğunu bi değişiklik olsa anlatırlardı dedi..yani sizinkiyle (makyajsız) farksız dedi. ama deil..
    bende aşağı servise indim oradaki servis şefini (cotech) yakaladım aramda iyi tabi abi bana dedim anlat bu makyajlılar niye böyle alçak... o da bu arabalar direk fransa dan böyle geliyo biz incelemedik ama bi ara bitane geldi amortisörü patlaktı söktük amortisörleri kısa tip çıktı yani bazıları kısa tip olabiliyo dedi. şuan iki tip mi var dedim o da evet hem kısa hemde uzun tip oluyor dedi...yani üstünde kısa tip amortisör olanlar yere daha yakın oluyormuş...




  • zuha bende 2. gittiğin dayı biraz sallamış ya hepsi aynıdır ya süslüler farklıdır ama iki tür amörtisör yoktur çok saçma olur kimin şansına ne gelirse
  • niye saçma olsunki adamın bahsettiği makyajlı hb meganlar. eğer çevrende varsa bi dikkat et bariz farkı sende göreceksin...ve şuan serviste de iki tip amortisörün olduğunu söyledi.daha öncekinler yani makyajsızlar türkiye yol şartlarına uygun yüksek tipler kullanılmış...şuankiler ise fransa ve avrupadakilerle aynen gelmiş..
  • Benim niye dikkatimi çekmedi bu alçaklık-yükseklik olayı.O kadar göze batsa benimde dikkatimi çekerdi.Sadece o araç öyle olmasın başka makyajlı bir araca baktınmı dostum.Ben gördüğüm yerde bakıcam merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.