Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın vaatleri ve belediye başkanlığındaki tutulmayan sözleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Baransel Ağca🇦🇷 on Xtwitter
    Bir başka bilgi daha vereyim. İYİP TBMM Grup Başkanvekili Koray Aydın’ın danışmanı Samet Keskin’in aracılığı ile aşk adam Mansur, Ankara Oto Pazarı’nı bu Gürhan Kocamaz’a verdi. Samet Keskin’in oto pazarının gizli ortağı olduğu iddia edilince kendisine sordum ve tabi ki o da…
    https://twitter.com/brnslagca/status/1700101732670267456?s=20

    Mansur Yavaş'ın belediyeyi ülkücülerle doldurup birçok işi bunlara verdiğini söylemiş miydik? Mansur karanlık bir adamdır. Melih'ten hiçbir farkı yoktur bu floodu okuyan bile nasıl biri olduğunu anlar. Hayal kırıklığına uğradınız ama sadece siyasi olarak değil bu adam belediyecilik anlamında da bitik

  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Peki madem bu kadar dürüst konuşuyorsun neden toplu taşımada en çok zammı Ankara belediyesi yaptı? Türkiye'de 81 il var. Madem bu adam borç batağında olan şehri düzlüğe çıkardı o zaman en çok ulaşım zammının Ankara'da gelmesinin bir açıklaması vardır değil mi? Şeffaf ihaleleri yayınlıyor diyorsun da ihalenin şeffaf gibi gözükmesini sağlamak diye bir gerçek vardır bundan haberin var mı? Yani bir ihalenin şartlarını önceden belirlersin herkes o şarta göre hak eder (ki bu şeffaf ihale değildir) sonra bunu yayınlarsın kanalında. Şeffaf gibi gözükür ama şeffaf değildir. Bu ayrıntı herkesin gözden kaçırdığı bir gerçek. Madem ihalelerde o kadar şeffaf Ankara'yı o kadar borçtan kurtardı neden şeffaflığının karşılığını belediyenin hiçbir hizmetinde göremiyoruz? Su, ulaşım veya diğer belediye hizmetleri hiçbirinde en ucuzu Ankara değil.


    Bu adamın daha yeni Ankara için borç talebinde bulunduğundan haberin var mı? Ne zaman borç talebinde bulunuyor hemen arkasından bahanesi geliyor neymiş hükümet borçlanma yetkisi vermezse zam getirirmiş falan hep ağlıyor bu adam. Madem belediye borçlanıyor o zaman neden saçma konserleri iptal etmiyor neden hala emeklilere yaşlılara şuna buna vakıf gibi para dağıtıyor? Neden barınağa milyonlarca para harcıyor? Bu adamın kalıcı bir icraati yok. Hepsi geçici günü kurtarmaya yönelik icraatler. Daha belediye başkanı olmadan 5 yıl bana yeter ikinci defa aday olmayacağım diyen adam şimdi İyi Parti başka adayı destekler diye yangından mal kaçırırcasına adaylığını açıklıyor. CHP'den aday olmazsam kazanamam diyor. Gerçi cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bile Tanju'nun açıkladığı gibi yalan söyleyen bir adamın bu konuda yalan söylemeyeceğini düşünmek saflık olur.


    Bu arada Şaşmaz yolundan bahsetmişsiniz de o yolun projesini yapan Mustafa Tuna'dır Mansur Yavaş değil. İstasyon Caddesi'ni diyorsanız da orası hala rezil durumda. Ama dediğim gibi Şaşmaz tamamen Mustafa Tuna'nın başarılarından birisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Eylül 2023; 4:21:32 >




  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Oktrollüm diyorsun yani. Sağcı yaparsa sorun solcu yaparsa sorun olmaz argümanı konuda bahsettiğim gibi.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    İlla bir yerde sorun olacak ama yağmur yağdığında İstanbulla Ankara'yı kıyaslamam bile İstanbul çok daha düzgün bir şehir birçok yerde daha çok yağış almasına rağmen bu kadar sel baskını olmuyor Ankara'da her yazın en az 3-4 kişi yağmur baskınlarından dolayı selde ölüyor. Ekremle Mansur'un çalışmasının farkını burdan bile görebiliriz. Üstelik İstanbul Ankara'ya göre yönetmesi 3 kat daha zor hatta 4 kat ama buna rağmen Ekrem altyapı konusunda Mansur'dan daha başarılı. İkisini kıyaslıyorum. Kusursuz bir belediye başkanı bulmak zaten imkansız ama hangisi daha çok çaba vermiş görebiliyorum.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Komiksin. Sen demek ki kinci birisin geçmişte yazılanları kafaya taktığına göre benim için o anlık olay o anda kalır. Sonraki başlıklarımda eskiden saçma yorum yapan kişi sonraki başlığımda da aynı saçmalığı devam ettirmediği sürece hatırlamam bile. Şurda 1 ya da 2 kişinin devamlı fonlandığını düşünüyorum kalanları hatırlamıyorum.

  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

    Spam çok yaptım ama bu bahsedilen hatalı işte. Yardım yapması iyi bir şey değil. Yardım yapması insanları beleşçiliğe alıştırıyor. Mutlaka yardım yapılır ama bu adam yardımın boyutunu aşırıya kaçırdı. Vakıfa döndürdü belediyeyi. Suriyelilere bile para dağıtıyor. Bırak diğerlerini. Sağcı kafasıyla hareket ediyor. Tanju Özcan'ı övme sebebim o. Şimdi Ekrem de Mansur da devamlı belediyede bir sorun çıktığından dolayı sızlanıyorlar. Zamanında Suriyelileri doldurmasalar şu sorunların yarısı olmazdı.



    BPT on Xtwitter
    Tanju Özcan'ın, Ekrem İmamoğlu'nun 'Sığınmacılar nedeniyle %20 daha fazla su tüketimi var' açıklamasına yanıtı: "Peki Sayın İmamoğlu, 2019 yılında ben bu sığınmacılara ilişkin tehlikeyi, beka meselesi olarak görüyorum dediğimde, niye Tunç Soyer ve siz beni ırkçılıkla suçladınız?…
    https://twitter.com/bpthaber/status/1699119021818302862?s=20

    En basitinden şu açıklama bile Mansurla Ekremin boş hümanizminin kendilerine zarar verdiğini anlayamadılar.





  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Geçmişte yazılan dediğin şeyler senin ne olduğunu belirleyen şeyler. Eğer bugün o davranışları yapmadığını söylüyorsan bugün yalan söylüyorsun demektir.

    Her gün farklı düşünüp farklı davranan birini zaten kimse ciddiye almaz.

    O yüzden isteyen istediğini der ama altında belli bir mantık ve tutarlılık olmalı.

    Burada zamanında akplilerin mesaj grubu ifşa olmuştu. Hâlâ da benzer gruplar var muhtemelen. O yüzden bazı kişiler benzer şekilde toplu algı kasmaya çalışıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Mustafa tuna dediğiniz adam bizzat akpli mezarlıklar müdürünü işten çıkarıp yerine kendi adamını ve iş bilmeyen bi imamı yerleştirdi sonra davalık oldular. Söz konusu adam benim arkadaşımın babasıydı. Şaşmaz köprülü kavşak mustafa tunanın falan eseri olamaz az sık inansınlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Senin de yaptığın birçok şey var istesem şeceresini tutarım ama bunla uğraşmıyorum. Devamlı muhalif olup burda birçok konuda söylemediğin kalmadı kendini temize mi çıkarıyorsun? Her gün farklı düşünmüyorum 3 yıldır Mansur'dan şikayetçiyim arada rezilliklerine popülizmine dair konu açıyorum. Malum muhalif görüşte insanlar burayı sardığı için Gaziantep büyükşehir belediye başkanı yapsa konu açacakken Mansur ya da Ekrem yapınca konu açmıyor. Böyle konular gelince de kendinizden geçiyorsunuz. Çünkü alışık değilsiniz.


    Ben Mansur dışında hiçkimseyle alakalı bir toplu bir konu açmıyorum ya da algı kasmıyorum. Ankara'da yaşıyorum ve bu beceriksiz belediye başkanının yapamadıklarından sıkıldım. Göz boyamasından, şovmenliğinden, popülizminden, sosyal medyayla algı kasmasından bıktım. Algıyı ben kasmıyorum Volkan Memduh Gültekin gibi gereksiz yandaşlarıyla Mansur iyi kasıyor bunu ayırt et. Bak isim de veriyorum. Daha buna benzer çok trollü var Mansur'un. Mesela en büyük örneği Ankara Gelişiyor hesabı ya da neydi şu kırmızı profilli hesap Ankara Yazıyor mu ne bu tarz hesaplarla güzel algı kasıyor. İşine gelmeyen kaç kişiyi düzgün yorum yaptı diye engelledi artık sayısını bilmiyorum, sayamıyorum.





  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Senin Mansura özel bir kinin oluşmuş. Bunu fark edemediğin için söylediğim gibi aşırı tepki veriyorsun. Gözünün üstünde kaşı var diye burada konu açıp sövecek durumdasın uzun zamandır.

    Dışarıdan böyle görünüyorsun. İster kabul et ister etme ama forumda biriyle tartışsan genelde kaynağı bu oluyor.

    Hakaret edersen şikayet ederim, gerisi umrumda değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Sağlam sallamışsın. Mansur efendinin kendi bile Şaşmaz Bulvarı için yıllardır Mustafa Tuna başlattı biz devam ettirdik diyor. Mansur'un kendi ağzından böyle bir lafı varken senin dediğine mi inanalım? Mansur'un yaptığı çalışması 2021'e dayanıyor Mustafa Tuna buna 2019'da başladı. Yani daha neyi konuştuğunun farkında değilsin. Projeye başlamak farklı devam ettirmek farklı Mansur sadece devam ettirdi. Kendi başlayıp da bitiremediği protokol yolu varken bunu Mansur'un yaptığını söylemek komik. Adam 5 aydır protokol yolunu bitiremiyor.


    Ayrıca akpli mezarlıklar müdürüyle konunun ne alakası var Mustafa Tuna'ya laf atacağım diye alakasız bir örnek vermişsin. Adam akpli mezarlıklar müdürünü işten çıkarıyorsa iyi bile yapmış sırf partiden dolayı oraya alınan bir liyakatsizi çıkarmış. Sen biraz az sık da insanlar inansın. Madem davalık oldular davalık olduklarına dair kanıt bekliyorum öyle lafla olmaz.


    Ankara'ya beş yeni alt geçit çalışması başlatılacak (gazeteilksayfa.com)


    31 Mart 2019'da daha Mansur seçilmeden o günkü haberde planlamasının yapıldığı söyleniyor. Aynı gün Mansur seçiliyor. İnsanları kandırmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Eylül 2023; 4:57:57 >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    İş yapamayan oy verdiğim insanın beceriksizliğinin ortaya çıkmasından dolayı oluştuysa olabilir malum 2 sene süre verdim ona. 2. senesinde vaatlerinin havada uçuşmasından dolayı kinim oluşabilir gayet normal. Çünkü o da diğerlerinden farksızmış. En azından oy verdiğim insanın beceriksizliğini direkt farkedebiliyorum sen de öyle yap hayatta çok şey kazandırır.


    Hadi sen zaten bazı şeyleri itiraf edemiyorsun peki iyi yapılan şeyleri rezil etmesini konuşalım.


    24 saat ulaşımı kaldır

    1 lira olan sembolik otopark ücretini yüzdesini bile veremeyeceğim zamla 20 lira yap (şuan 50-60 olmuştur)

    Metrolardaki metronun geleceğini gösteren sinyalizasyon sistemini kaldır

    Metroların gelme süresini 2 katına çıkart

    Metrolar devamlı arıza yapsın

    Yürüyen merdivenler hiç çalışmasın ya da devamlı bozuk olsun

    Toplu taşımada en çok zammı Abb getirsin (İstanbul ve İzmirden bile fazla)


    Bunlar en büyük eksileri. Kusura bakmayacaksın da direkt günlük yaşama dokunan her gün insanı kanser eden bu sorunları çözemiyorsa orayı daha fazla işgal etmesin. Bunlar ayda yılda yaşanan sorunlar değil nerdeyse her gün yaşanan sorunlar ve belirli bir noktadan sonra can sıkıyor. Gerçi sen Ankara'da bile yaşamıyorsun o yüzden Mansur'u savunman normal


    Hakaret ederlerse hakaret ederim bu kadar basit. Bende kısas var. Nasıl gelinirse öyleyim. Senin ne yapacağın da umrumda değil.





  • tamamen şov geçen kyk yurdundaydım izmitte of yeni nesili bi görün Mansur babaağ cehapeeee falan adamlara diyorum ki bakın istanbulda yaşasam yemin ederim gider ekreme veririm ekrem cb adayı olsun gider yine ekreme veririm çünkü ekrem çalışıyor

    Mansur kısmı tamamen şov ankarada yaşıyorum ve beğenmediğiniz Melih dönemi Ankarayı ankara yaptı Melih döneminde bi kar yağsın ankaraya gecesinde anında o yollar taa kaldırıma kadar tuzlanırdı ki ben kaldırım tuzlamayı ank dışında hiçbir yerde görmedim ankarada bir yolda 2 kaldırım varsa birisi kesinlikle tuzlanırdı yürüyenler kayıp düşmesin diye Mansur geldi ana yollar bile çok geç tuzlanıyor ekipler yetersiz kalıyor yine beğenmediğiniz Melih döneminde sürekli metrolar yollar parklar vs yapılırdı mansurun 1 tane yol metro park yaptığını görmedim

  • Mega mısın nesin öyle bilgisizce konuşup insanlara iftira atmakla olmuyor. Bir iddian varsa kanıtlayacaksın kendini bilmiş bilmiş gibi tanıtmayacaksın etrafa. Bir de senin gibi küstahların mesaj sildirme çabası yok mu komik gözüküyorsunuz biraz cesur olun. İşine gelmeyen iddialar yazılınca kudurmayacaksınız.


    Bir de koyu koyu yazmış bak zekasından şüphelendiğim insan projeye başlamak zaten o projeyi senin düşündüğünü gösterir başka bir belediye gelip o projeyi devam ettirirse asıl devam ettiren yapmış olmuyor projeye çöküyor tabi senin zekan bunu düşünmeye elvermez. O imam olayını ortaya ayıp Mustafa Tuna'ya iftira atıyorsan kanıtıyla açıklayacaksın burda artistçe yazıp sonra da engel atıp cevap alınmasını engeller tarzda işlere girişmeyeceksin. Belge sun kanıt sun veya sonsuza dek kapa çeneni.

  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    şaşmaz kavşağı istanbul yolunda değilmi. adamı tanımıyorsun lakin o kadar borç kapattığını söylüyorsun bu bilgiyi nereden ulaştın mansuru ikinci kez seçmeyecektir bu millet bunu kafana sok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 12 Eylül 2023; 12:52:19 >
  • oylar mansura

  • Ankara, Keçiören, AKP belediye başkanı Turgut Altınıok. 20 sene önceki AKP olsa kendisine gelecek seçimde oy atarım. Niye? Adam çalışıyor. Ha şu an bir Müslüman olarak babam AKP'den aday olsun oy atmam... Sen çiftçisin ve Mansur Yavaş'ı beğenmiyorsun öyle mi? Mantığın doğru mu?


    Samimi olarak söylesene, aklına kim gelirse. Komşun Mehmet, akraban Ahmet... Yarın emekli olduklarında ne bileyim öldüklerinde işlerini oğulları devam ettirecek mi?


    Ecevit'in başbakan olduğu koalisyonun Köykent projesini duydun mu? DSP, MHP, Anap koalisyonunun babasının malı da değil nitekim Ecevit kendisini ziyarete gelen Reis'e Köykent projesini inceleyip devam ettirmesini rica etmiş. Devletin projesi... Mal varlığın ne kadar? Köykent projesi devam ettirilse ona en az bir sıfır atar mıydın? Mesleğim değil, prejeyi ayrıntılı da incelemedim, bildiğim kadar anlatayım kararı sen ver. Avrupa örnek alınarak hazırlanmış. Kısaca çiftçiler birleşecek. Kendi ürettiğini kendiniz satacaksınız. Atıyorum yeterliyse köy olarak birleşip traktör, biçer döver vs.alıp ortak kullanacaksınız. Ziraaat mühendisi, veteriner çalıştıracaksınız. İl olarak birleşip atıyorum Ankara'da mağaza açıp ürününüzü satacaksınız... Zararın ne kadar? O zararı Allah için fakirlere dağıtsaydın öbür dünyayı garantiler miydin? Kuran'da mesela namaz kılanlar üzülmeyecek diye bir şey görmedim ama servetini Allah yolunda harcayanlar için ÜZÜLMEYECEKLER yazmış...





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.