Şimdi Ara

Marşpiyel hasarı, lütfen yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Chevrolet Cruze 2011 aracımızın iki taraf marşpiyeli de vuruk, hatrı sayılır seviyede içeri göçük durumda. Geçen sene servise götürdüğümde değişecek demişlerdi. Şimdi şöyle bir sıkıntım var;

    Geçen sene küçük bir çamurluk eziği vardı, sigorta şirketi 1.000tl ye kadarsa kaskoyu bozmadan hallettirin dedi, Bu sene şirketi değiştirerek Axa sigortaya geçtik. Acaba yine bu şirket de 1.000 tl hak veriyor mu?

    Aklımda olansa şu, olur mu olmaz mı lütfen fikir belirtin;
    Aracı yarın servise götürüp girişini yaptıriyim, tek tarafın marşpiyelini yenilesinler(1.200tl gibi bir fiyatı vardı, 1.000tl ye denk getirriz artık bir şekilde), 1 haziranda kaskom bozulmadan yenilensin hasarsızlık indirimimle beraber, birkaç hafta sonra da yine aynı şekilde diğer taraf için veriyim aracı servise. Böylece kaskom bozulmadan iki tarafı da yaptırabilmiş olurum.

    Axa sigorta kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Buraya yazıyorum çünkü sabah acil bir şekilde servise gitmem gerek, malum 1 hazirana az kaldı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..







  • Marşpiyeli değiştirmek aracın şasesini kesip kaynatmak demek, aracın orjinalliği bozulur, bunun yerine marşpiyel sacını delip kancayla çekip macunlayıp boyuyorlar yeni gibi oluyor. 5'te bir maliyete hem de arabayı kesip biçmeden düzeltiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.