Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni video.

  • Yalnız bu konu ana konu olmamasına rağmen baya ana konuymuş gibi muamele görüyor Gerçi ana konulardan içerik olarak eksiği yok fazlası var o da ayrı konu



    Edit : 'konu' kelimesini o kadar çok kullanmışım ki tekerleme gibi olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 8 Mart 2017; 21:24:32 >
  • Andromeda için Nvidia Ansel 4K ekran görüntüleri yayınlandı.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    MULTIPLAYER GÜNCELLEME

    Geleneksel Mass Effect 3 multiplayer modunun yanı sıra Andromeda'da APEX saldırı timine ait görevler bulunacağından bahsetmiştim.
    Yayınlanan bu ekran görüntüsünde Nexus askeri gücü APEX'in görev ekranına yakından bakıyoruz.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    - Aldığım bilgilere göre her gün yeni görevler ekleniyor olacak. Ancak bu görevlerin birbirinden bağımsız zaman kısıtlamaları bulunacak.
    - Görev zorluklarını modifiye edebileceğiz. Ekran görüntüsünde "Go For The Eyes" seçilmiş ki silah gücümüzü yarı yarıya düşüren bir özelliğe sahip. Bu arada Baldur's Gate göndermesi de gözümden kaçmış geğil :)
    - Modifiye ettiğimiz zorluk seviyesine göre görevlerden alacağımız ödül de normalden yüksek olacak.
    - APEX görevleri senaryo modundaki karakterimize ufak da olsa ekstra eşyalar sağlayacak.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    - Eğer multiplayer modu ilginizi çekmiyorsa senaryo modunda bu görevlere saldırı timi göndermek mümkün olacak. Göreve bir saldırı timi gönderdiğinizde grubun görevi tamamlaması biraz zaman alacak.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Bu resimde karakterimizin alabileceği bonuslar görülüyor. Kazanacağımız prestij puanları ile Maksimum can, can yenileme, maksimum kalkan, can ve kalkan yenileme, yetenek tekrar kullanım süreler gibi özellikleri tüm karakterler için yükseltebilmek mümkün olacak.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Bu resimde CHALLENGE sistemi ile ilgili ufak detaylar bulunuyor. Sistem "Genel", "Silah", "Düşman" olarak 3 kategoriye ayrılıyor. Her kategorinin altında ulaşılması gereken sayısız küçük görevler bulunuyor. Kısacası Mass Effect 3'teki sistemin aynısı diyebiliriz.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Bu iki resimdeyse mühendis rölünde dişi bir Krogan ve eski bir Justicar olan yakın mesafe dövüş uzmanı Asari düeliste yakından bakıyoruz. Bilindiği üzere görev sonrası topladığımız krediler ile market kısmından çeşitli sandıklar alıyoruz ve bu sandıklardan silah, cephane ve kimi zaman karakter kartları çıkıyor.
    Çıkan kartlar kendi içinde farklı kalitelerde olabliyor. Örnek vermek gerekirse Krogan karakteri (UNCOMMON) ender çıkan bir kart. Asari karakteri ise (ULTRA RARE) çok nadir çıkan bir kart.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Son resimdeyse güzeller güzeli Cora'yı görüyoruz :)




  • Andromeda başarımları sızdırılmış. Bazılarının spoiler içerebileceğini hatırlatmakta fayda var.

    https://www.exophase.com/game/mass-effect-andromeda-psn/trophies/


  • IGN'nin NOMAD ND1 sürüş ve upgrade ile ilgili videosu.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    4K oynamak isteyen düşünsün. 4K bir lüks. Hatta ekstra bir lüks. Zaten başından beri mevcut nesil kartların 4K için yetersiz olduğu da biliniyor. Ben GTX1080 kullanıyorum. Ancak 1080p yerine monitörümün doğal çözünürlüğü 1440p kullanmak zorundayım. Bu aradaki fark bile bana FPS kaybı yaşatıyor. Bir de 4K/2160p çözünürlüğü düşünün.

    Diğer yandan mimimum ve önerilen sistem gereksinimleri oldukça makul bana göre. Dediğim gibi 4K oynamak isteyen ona göre sistem ayarlasın.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    1060 gibi bir kart ile 1080p yüksek ayarlarda 30 fps diyorsa benim açıkcası hoşuma gitmedi. gerçi nvidia'da 60 fps diyor ilginç doğrusu neyse oyun bir çıksın bakalım bakalım rx 470 nasıl performans sergileyecek


  • İşte beklenen resmî çıkış fragmanı geldi. Gerçekten müthiş görünüyor.


  • IGN'den yeni bir video. Tempest ve Pathfinder ekibine yakından bakıyoruz.
  • Mass Effect: Andromeda Pax East fuarı 1 saatlik video. Spoiler içerir, izlemeden önce iyi düşünün.


    Ryder Tempest içinde bilim görevlisi Suvi Anwar ile konuşuyor. Daha sonrasında Cora ve Liam ile beraber bir gezegene inip Girişim'in kurduğu bir üssü araştırıyor. Videoda Kettler ile mücadelemiz, NOMAD ND1 aracı nasıl aldığımız ve PeeBee ile tanışmamız yeralıyor.





    Mass Effect: Andromeda Pax East fuarında yayınlanan ikinci 1 saatlik video. Yine hatırlatayım, spoiler içerir. Şunu da söylemeden edemeyeceğim; video baştan sona oldukça eğlenceli.


    Bu videoda Liam'a ait sadakat görevinin bir kısmı oynanıyor. Oyunu Bioware'in baş tasarımcı Ian Frazier oynuyor. Baş tasarımcı olmasına rağmen oyunun başında 2 kere üstüste ölmesi salondakileri kahkahaya boğuyor. Liam ve Ryder arasında geçen konuşmalar ve yaşananlar adeta bir gençlik komedi filmini andırımakta. Çok eğlenceli sahneler bulunuyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 11 Mart 2017; 3:1:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Bu oyundan birsey beklemeyen ben miyim bir tek ?

    Vault vs. dalgasi: Borderlands
    Eski dusman, archevil olayi: Inquisition
    Oyun bolumleri: Inquisition
    Haritalarin "unlock" edilmesi: Inquisition (su astrarium olayini aynen koymuslar)
    Yuz animasyonlari ayri komedi

    Access ile onceden bakacaz oyuna da ben yine de umutsuzum acikcasi, Mass Effect temasi disinda oyunun Mass Effect ile alakasini goremiyorum.

    Ben sadece atmosferi açısından ümitliyim,o konuda bir sıkıntı olmayacak gibi,fakat onun dışında senin söylediklerinin tıpa tıp aynısı kaygıları yaşıyorum,özellikle son videolardan gördüğüm kadarı ile.Shepard gibi karizma bir karakterden sonra,böyle ergen yeni yetme karakterleri,insanlığın en önemli görevinde kontrol etmemiz,çok zorlama ve yapmacık olmuş.Mesela babaları Alec Ryder çok karizma bir karakter olmuş,gerek ağırlığı,gerek sert tavrı,bu insanlık için varoluş görevinde daha uygun olurdu,keşke sahada çocukları yerine kendisini kontrol edbilseydik,ana karakter olgunluğu var.Bir diğer olay,yüz animasyonları,resmen bakamıyorum karakterler konuşurken,oyunun bütün ciddiyeti kaçıyor,bir gülme tutuyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 11 Mart 2017; 11:21:20 >




  • Ana senaryodan pek bir beklentim yok açıkcası. Ortalama düzey bir senaryosu olucaktır muhtemelen zaten yeni bir üçleme yapıcaklarsa giriş görevi görüceği için normal karşılarım. Yan görevleri güzel olsun, çok övündükleri o keşfetme muhabbeti tırt çıkmasın yeter. RPG bir oyunda yüz animasyonlarına bu kadar takılmak ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası. Yüz animasyonlarının kötü dendiği görüntüler oyunun ''pre-alpha'' aşamasındayken çekilmiş görüntülerdi. Son yayınlanan oynanış videolarında ben bir sorun göremedim. Özellikle bazı yerlerde güzel sahneler bile çıktı karşıma. Örneğin;


    http://giphy.com/gifs/qlp4gqc8jHrjy



    Karakterin genç olması konusunda yapımcılar Shepard'ın zaten öncedende kahraman olduğunu, seri boyunca kahramanı efsane olma yolunda yürüttüğümüzü söylüyorlar. Ryder'ın sıfırdan kahraman oluşuna tanık olmamızı istiyorlar. Şurda 1 haftadan az kaldı denememize zaten. Bakalım Bioware yüzümüze gülücek mi.




  • benim oyundan beklentim çok yüksek hikayenin gayet iyi olduğunu ve görsel kalitenin de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. onun dışında yüz modellemeleri konusunda bir sıkıntı göremedim. neyse oyun bir çıksın bakarız.
  • Bioware'in rol yapma oyunu yaptığı doğrudur ancak bunu bir kalite çerçevesinde yapıyorlar. Ya da yapmaya çalışıyorlar. Kimi oyuncu RPG ögesi bol olsun gerisi beni ilgilendirmez gibi düşünüyor. Ancak öyle bir dünya yok. Bu insanlar en başından beri sinematik öğelerle süslenmiş bir oyun yapıyorlar ve bunun hakkını vermek zorundalar. Sonuçta animasyon ve teknolojiden noksan 10 sene önceki bir PRG oyunu ya da geleneksel izometrik açılı bir RPG oyunu oynamıyoruz. Bu yapımda yüz animasyonları diğer herşey kadar önemli bir yer tutuyor. Malesef Bioware bu konuda çok iyi değil. Zaten bunu kendileri de itiraf ediyorlar. Yine de iyi iş çıkartıyor ama daha iyisini de yapabilirler. Hatta yapmalılar.

    Animasyonlar dışında canımı sıkan bir diğer konu ise yan karakterlerin plastik görünüşlü suratları. Hadi anladım, orjinal üçlemede teknoloji, optimizasyon belki de üşengeçlik yaptınız bu konuda iyi iş çıkarmadınız. Ama artık Frostbite 3'e geçmişsiniz. Dün yayınlanan videolarda gördüğüm Suvi Anwar ve Gil Brodie'nin suratları nedir yahu öyle? Suvi bildiğin oyuncak Barbie gibi görünüyor. Gil ise sanki oyun hamurundan yapılmış gibi duruyor. Bir Alec Ryder'ın suratına baktığında bir kişilik görüyorsunuz. Ancak Suvi ve Gil'e baktığınızda 3D mesh anime edilmiş basit birer karakter görüyorsunuz. Bu karakterlerin texture ve shaderlarını Alec Ryder'ınki gibi yapmak çok zor bir iş değil. Azıcık 3D modelleme bilgisi olan biri bunu anlayabilir. Ama ne hikmetse bu adamlar yan karakterleri hep böyle kötü yapıyor. Bu da bana göre yapımın kalitesini düşürüyor. Daha iyisini yapabilirler ama uğraşmıyorlar. İşin ilginç tarafı ise bu sorunun özellikle insan karakterlerde görülmesi. Diğer tüm yabancı türlere baktığınızda çok detaylı ve iyi hazırlanmış texture/shader görüyorsunuz.

    Evet, yüz animasyonları ve yan karakterlerin görünüşleri pek tatmin edici değil ancak diğer yandan oyun bir harika. Yeni 3 boyutlu galaksi haritası seyahat sistemi, keşif sistemi, karakter sınıf ve yetenek sistemi, özenle hazırlanmış gezegenler, eğlenceli karakter diyalogları, yeni bir galaksiyi kefşedebilme olanağı ve daha birçok artısı bulunuyor oyunun. Bana göre Mass Effect serisinin en güzel oyunlarından biri geliyor. Hem de oldukça eğlenceli ve dopdolu bir oyun var karşımızda. Mac Walters'ın yaptığı açıklamaya göre karşılaşacağımız karakterler ve diyaloglar Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ün toplamına eşit olacak.

    Diğer yandan sürekli karakterlerin toy oldukları gündeme gelmekte. Oyunun amacı hatta sloganı bu. Yeni bir başlangıç, yeni bir ekip, yeni bir galaksi, yeni bir macera... Bu kahraman Kumandan Shepard'ın efsane oluşunu anlatan 3 serilik bir oyun değil. Herkesin neden böyle bir beklentisi olduğunu da anlamış değilim. Orjinal üçlemeyi oynadık, gördük, geçirdik. Dürüst olmak gerekirse Bioware tekrar Kumandan Shepard gibi bir karakter ile karşımıza çıksaydı bu sefer yine aynı konu, aynı karakter, klişe, kendini tekrar ediyor diyecektiniz. Öncelikle kendimize karşı dürüst olalım. Şimdiye kadar gözüme çarpan birkaç şey dışında Andromeda'da gördüklerimden oldukça memnunum. Şu oyun dünyasında Bioware'in Mass Effect serisi gibi bir oyun daha yok. Bu yüzden eğlenerek geçireceğiniz zamanın ve oyunun kıymetini iyi bilin.




  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    katılıyorum özellikle son bir kaç videoyu izleyince yan karakterlerin yüz modellemeleri biraz basite indirgenmiş onun dışında son cümlene katılmıyorum oyun dünyasında mass effect kadar kaliteli hatta ondan daha iyi olduğunu düşündüğüm bir kaç seri var. mesela witcher
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Benim yüz animasyonları konusunda söylemek istediğim bir RPG oyununda ilk bakılcak şey olmadığıydı. Tabiki Bioware kaliteli bir firma ve belirli bir çizgisi var. Ama bazı oyuncuların ''Yüz animasyonları çok kötü ben bu oyunu oynamam'' eleştirisini çok saçma buluyorum. Önce yapımcı firmanın vadettiği şeylere bakarım. Söylediklerini yerine getirebilmiş mi? Oyun güzel olduğu sürece kendisini oynatır. He, keşke daha güzel animasyonlar yapsalar ve yan karakterlere daha fazla dikkat etseler. İmkanlarıda var. Ama üzerine düşmüyorlar gariptir.
    @DavionVargas
  • Youtube'da kötü yorum atanların ve videolara dislike verenlerin aynı zamanda oynamam diyenlerin, çoğu emin olun sizden, bizden önce ön siparişi vermiş sabırsızlıkla oyunu bekleyen kişiler. Yüz animasyonlarında özellikle karakterlerin göz animasyonlarının kötü ve tatmin edici olmadığını kabul edelim ama Andromeda ne olursa olsun mevcut grafik motoru ile çok ileri bir deneyim yaşatacak bize uzay savaşlarında. Zaten Mass Effect hayranları yüz aninmasyonlarından çok oyunun epik müziklerine, sahnelerine ve hikayesine odaklı oynamaktadır. Bir Mass Effect hayranı olarak Andromeda'nın çok başarılı bir seri olacağını düşünüyorum bu daha ilk seri bu oyunun devamı gelecektir büyük ihtimal Biowere düzeltecektir bu eksiklikleri tahminimce.
  • umarım dragon age inquisition gibi bir facia olmaz
  • Official Launch Trailer deki müziği sevenler için tam versiyonu;

    https://www.youtube.com/watch?v=BrSdry6Q0H0
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.