Şimdi Ara

Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba biliyorum ki foruma nazaran biraz düşük net aralığına sahip bir öğrenciyim. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Yani matematik adına konuşmak gerekirse tyt matematikte özellikle zor kaynaklardaki soruları çözebiliyorum 3d'yi bitirdim ve acil problemler soru bankasını bitirdim. Geometri adına konuşmak gerekirse bilgi sarmalden ilerledim üçgen ve dörtgen kısmı bitti sadece. Gel gelelim denemelere bir şeyleri çok yansıtamıyormuşum gibi bazen 15 net yapıyorum bazen 25 net (kolay bir denemeydi) yapıyorum 2 3 soru fix dikkat hatası zaten. ne yapmam gerek lütfen bana yardımcı olun mezun senemdeyim 30a yükseltsem kafi benim için. Şu an süresiz branş denemesi çözüyorum ama gerçekten bilmiyorum. Matematik adına ümitsizliğe düşüyorum biraz. Diğer derslerde sıkıntım yok fakat en önemlisi matematik bir eşit ağırlık öğrencisi için ama hal böyle olunca üzülüyorum. Önceki sene de matematikten kaybettim aslında 3 netle başlamıştım sınav serüvenime matematik adına yani mezuna kalacağım bir tık belliydi ama bu sene son şansım hedefim ilk 100 gibi çok yüksek hedefler değil ama ea'da ilk 15k yapabilirsem çok sevinirim. Önerileriniz var mıdır benim için? Yapıcı eleştiride bulunursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashaki -- 29 Aralık 2023; 20:37:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Dikkat hatası için, aynı soruyu 2 sefer çözmen yada yaptığın işlemleri tekrar kontrol etmen gerekir. Süren kalmıyorsa zaten konuların ciddi anlamda eksiktir, komularım tamsa süren kalmalıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Dikkat hatamı deneme analizini yaparken fark ediyorum sınav anı her soruyu 2 kez çözmeye vaktim kalmaz kendi adıma konuşmak gerekirse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashaki -- 29 Aralık 2023; 20:44:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bashaki kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki yazımı tekrar ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.