Şimdi Ara

MATEMATİK NET ARTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tyt ve ayt matematik netlerimi artırmak için yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun yazarsam kusura bakmayın.

    Tyt matematiği nihayet ortalama 23-25 netlere çıkarmayı başardım ama bunun sadece 2-3 neti çözebilirsem geometriden geliyor.

    Ayt matematikte konuyu bilmeme rağmen soru eksiğim var galiba çünkü denemelerde çoğu soru tipini ilk defa görüyorum ve çözemiyorum. Yapamamak moralimi bozuyor.15 civarı net yapıyorum(2 tane ayt geo çözebilirsem netim geliyor ama nadiren).

    Örnek vereyim son 3 denemede parabolden soru kaçırdığım için konuyu başka bir hocadan tekrardan dinledim ama konuyu ve çözülen soruların çoğunu yapabiliyorum ama denemelerde tıkanıyorum.

    Sizce benim sorunum ne olabilir? Bu sorunun çözümünü bulamadım. Boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum.







  • Ayt orijinal çözün bence hocam ama geometri calismanizi daha önde tutarsanız daha iyi olabilir
  • Hocam her gün matematikle uğraş, soru görmediğin bir gün bile olmasın. Deneme çözümleri izleyebilirsin faydalı olur. Bu sorunu çok kafaya takıyorsun gibi geldi , tek çözüm pratik ve matematiğe maruz kalmak. 50 gün var daha düzenli mat çalış 25 görürsün zaten minimum.
  • Kardeş deli gibi soru çözmen lazım. zor sorular üstünde de düşün, hemen çözüme bakma. Başka bi yolu yok ama 2 ayda ne kadar gelişirsin orası muamma 30-32 civarına çıkılır yine de.
  • Örnek vereyim son 3 denemede parabolden soru kaçırdığım için konuyu başka bir hocadan tekrardan dinledim ama konuyu ve çözülen soruların çoğunu yapabiliyorum ama denemelerde tıkanıyorum.

    Aynı problem bende de var. Ayt matematikte 15 17 yapıyorum geometri eksiklerini de kapatınca 20 22 yaparım ama sorun 10-30.sorular arasında. En basit konularda bile yanlışım çıkıyor. Konuyu Eyüp bnin sorularından bitirip orijinalden çözdüğüm halde yeri geliyor kafam duruyor. Denklem-Parabol-Diziler hep böyle saçma şeylerden gidiyor. Denemedeki sorulara aşinalığım yok diye mi yoksa konu eksiği mi kestiremiyorum.
  • Infernix kullanıcısına yanıt
    Hedefim için yökatlasa göre tyt ayt matematiklerden 25-30 arası yapmam gerekecek ama geometride zorlanıyorum. Dediğiniz netlere çıkabilirsem benim için süper olur.
  • Hep deneme Çöz bende deneme çöze çöze seviye atladım. Geometri de bilgi sarmal tyt ayt denemesini al iş görür ÖSYM 10 sorudan 3 kolay 3 orta 4 zor soruyor. Kolay ortalari yap sana yeter.
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Çözebildiğim kadar test, izleyebildiğim kadar soru izleyip kolay bir ayt matematik denemesinden çözmeye başlayacağım artık. Başka bir şey aklıma gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.