Şimdi Ara

Max 33.bin TL ye alınıcak 2009 üstü Güncel Kasa Araç Yardımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi max 32-33 bin tl vereceğimiz 2. el lpg ye %100 uyumlu benzinli (FSİ-TSİ-TFSİ) Düşünmüyorum. orta donanımlı (sis farı dijital klima 4 cam otomatik ) Güncel Kasa olması tercih sebebi 100km de 9 litreden fazla yakmayan passat mondeodan küçük getz polo corsadan büyük diye tabir edeceğim bi araç almayı düşünüyoruz. Önceliğimiz az yakması ki lpg takıcaz. yılda 90 bin km yapıcak bu araç. Göz önünde bulunduralım. Yardımlarınızı bekliyorum. Dizel araçların bakım maliyeti ve mazotun 3.70 civarı oldugu bu dönemde dizel düşünmüyoruz. en az yakan dizel dahi ist. trafiginde 6 litre yakıyor çünkü.

    Yani özet geçersem;tepesinden inmiyceğimiz orta lüx olan ufaktan bi karizması olan benzinli 1.4 ve 1.6 motor lu 2. eli güçlü kasası güncel bi araç düşünüyoruz.



  • kia cerato-kia ceed-civic dream-peugeot 308-hyundai i30-chevrolet cruze-ford focus II !2009 üzeri modellerini bahsettiğin fiyatlara alablirsin!bu saydıklarım arasında civic yada focus daha alınası gibi duruyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 2 Kasım 2011; 14:10:28 >
  • Civic-Focus-Mazda3 3lüsünden birini öneririm ben de
  • Yorumunuz için teşekkürler fakat cerato kasa değiştirdi ceed gözüme küçük geliyor. cruze un yakıt problemi ve alanın elinde patlaması. 308 düşünebilir fakat astra h ve focus düşündüklerimden civic ise çok yakıyor diye biliyorum. Bize lazım olan benzinde 9 litre gibi şehir içi tüketim 2. eli sağlam ve birazcık fiyakalı bi araç. focus kasa değiştirmiş olmasına rağmen titanyum modelleri 35 binden aşağı değil. 35 bin tl eski kasa ya vermek mantıklı gelmiyor. 27 bin le 33 bin arası avrupa otolar daha gündemimizde çünkü elimizde fazla kalmıycak 2 yıl sonra satılcak ki satarkende zorlanmayalım.
  • Mazda 3, Megane 3, Astra Classic III araştırın derim.
  • peugeot 308-mıtsubıshı lancer-honda civic-toyota auris
  • lancer güzelde mivec motor az tüketim herşey iyi fakat 2. el i yok biz aracı max 2 yıl kullanıp satıcaz tekrar. bu süre zarfındada yılda 80-90 bin km yol yapıcak yani bi nevi şirket arabası düşünün honda civic güzel fakat yakıt tüketimi şehir içi ist. trafiğinde korkutuyor her ne kadar lpg de olsa benzinde max9 lpg de 10 litre tüketen bi araç düşünüyoruz. megane 3 lere bakıyorum 1.6 105 hp lik olanlarına max 33 derkende zaten 33 bin en zorlandıgımız tutar ucuz yollu opel astra h bulsak az km yapmış daha iyi olucak bizim için. ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VETTEL99

    peugeot 308-mıtsubıshı lancer-honda civic-toyota auris

    Arkadaşın dediği gibi bu modellere bakabilirsin zaten belli modeller pazarı iyi
  • C4 yeni kasa 1.4 bulabilirsin rahatlıkla.olmadı hiç kasma git clasic astra al
  • 28bin tl ye 2 ay önce 2009 model 30binkm de 1.6 benzinli hyundai i30 aldık , ön koltuk ısıtma , sunroof , soğutmalı torpido ,10 havayastığı, dijital klima falan ne arasan var ön arka kol dayama

     Max 33.bin TL ye alınıcak 2009 üstü Güncel Kasa Araç Yardımı.


     Max 33.bin TL ye alınıcak 2009 üstü Güncel Kasa Araç Yardımı.


    lpglisini araştırın isterseniz süper araç




  • Ya Corolla ya da Auris gider size.faka 2 sene sonra satacağınız için Corolla daha mantıklı, değer kaybı açısından.33 e 2009 alamazsınız ama anca 2008 alınır.
  • Yilda 80-90 bin km. cok cok ciddi bir rakam. Gunde 250 km demek. Degil sirket arabalari, Istanbul disindaki kentlerde taksiler o kadar yol yapmiyor. En saglam araba olsa gene ciddi bir duzenli bakim masrafi olacaktir. Isteseniz de istemeseniz de bir ayaginiz surekli serviste, sanayide olacak. Bu bakimlardan sifir kilometre ya da cok az kullanilmis dizel Linea, hatta Accent, Albea, Symbol bakardim. Sifir alirsaniz en azindan kullanacaginiz sure boyunca garanti avantaji var. Butceniz kisitliysa konfor, donanim vs. derken ciddi mali kayba ugramaniz olasi. LPG derseniz de uc gunde bir yerine her gun benzinciye gideceksiniz, motorun ekstra yorulmasi, garantiden buyuk olasilikla cikilmis olmasi da cabasi.

    Kisisel gorusum, sifir dizel Linea en mantiklisi. Active Plus 1.3 Multijet 90 HP 35.000 lira.
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Günde 250km yide geçer hatta. Corolla değilde auiris in 1.33 lük seçeneğini düşündüm lpg ile birlikte çok az yakmasını düşünüyorum. Biraz karizması olan bi araba düşünüyoruz o yüzden fiat düşünmüyoruz. Bütçe kısıtlı olmasa megane 3 alırdık ama bakalım araştırmaya devam ediyorum. 1.3 mjet doblomuzda var onu satıp alıcaz zaten bu aracı şehir dışı bile 6 litre yakıyor şehir içi 6.5 litre ve yükte taşımıyoruz :)) gereksiz olduğunu düşündüğümüz için yöneldik bakalım artık astra H mi auris mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.