Şimdi Ara

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Siz yine de Remedy'ye de aşırı derecede güvenmeyin derim. Aradan 20 sene geçti, çok şey değişmiştir belki içlerinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 8 Nisan 2022; 5:10:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba belki konu ile tam olarak alakalı olmayacak ama elinde orijinal Max Payne 1 ve 2'nin DVD'leri olan varsa benimle iletişime geçebilir mi? Yahut forumda bu gibi istediğimiz oyunlarla ilgili ilan verebileceğimiz bir bölüm vs var mıdır? (forumu araştırdım ancak gözüme çarpmadı)

  • gelmisine G kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el--f16

  • Teşekkür ediyorum yardımınız için.

  • İlk oyun çıktığında 5, ikinci oyun çıktığında 7 yaşındaymışım. Abim zamanında hem PC'de fiziksel sürümünü almıştı. Hatırlıyorum da zamanında ağzımın suları aka aka oynadığım günleri, o Tüplü Monitörlü PC'im de oynadığım günleri asla unutmam. İlk iki oyunun remake versiyonları duyduktan sonra ki sevincimi de anlatamam acayip bir duygu benim için hala bu habere inanamıyorum ben yıllardır bekliyordum.


    Resident Evil, Silent Hill, MGS ve Max Payne benim için çok özel bir yerdedir. Remake versiyonlarının Remedy'nin yaptığını duymam bile yeterli. Sam Lake oyun dünyasında en sevdiğim en değer verdiğim isimlerinden ve ikonik bir karakterlerden biri, bu adam bu oyunların başında olması bile oyunların dört dörtlük çıkacağı, orjinale sadık kalınacağı, günümüze çok güzel yedireceklerini iyi biliyorum. Remedy çok güzel dönüş yaptı, iyi ki bu firma var.


    gelecek sene remakelerle ilgili daha fazla şeyler göreceğimiz kesin. Benim gibi bu duyguları yaşamış arkadaşlar ve büyüklerim varsa nasıl bir duygu olduğunu biliyorlardır, eminim hepsi dört gözle bekliyorlardır. :)





  • İlk oyunu çok oynamadım ama hoştu ikinci oyunun bir kaçkex bitirdim 3-4 kez mona seks filan diyordu oyun mona sax mış işte nasıl bitirdim siz düşünün. 3. Oyunu güzel yapmışlardı aslında ama devam oyunu kalitesinde değildi bir de berbat bir mekanik var ağır çekimde ateş filan onu zorlaştırmaları ve yapay zekayı çok akıllı yapmalılar öyle keklik gibi olmamalı. Karakter Animasyonları filan beklentim çok. Acele etmeden yaparlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sam Lake, Instagram hesabından bunu paylaşmış. Büyük ihtimalle burası Mona'nın Evi, Motion Capture'a başlamışlar belli ki.



  • Remedy'den Yeni Bilgiler :


    Max Payne 1&2 Remake yapımı üretime hazırlık aşamasına geldi. Oyunun tarzı ve kapsamı konusunda netlik kazandık ve üzerinde çalışan son derece iyi organize olmuş bir ekibimiz var. Bu başarılarla birlikte, proje ve gelecekteki başarısı konusunda heyecanlıyız.


    Kaynak : https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-plc-business-review-january-september-2023-alan-wake-2-launched-with-a-great-reception-laying-the-foundation-for-future//


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • max payne dedin mi duracaksın aga. matrix mekaniğini matrix'den güzel yapan oyun. hikaye ve anlatımına değinmiyorum bile zaten.


    1-2 remastered bile gelse oynarım ben. max payne 3'ü remake yapsalar iyi olurmuş aslında. oyun fena değildi ama gevşek rio ortamı max abimize pek uymamıştı bence.

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Max 3 günümüzde bile şahane gözüküyor ki :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    o yüzden remake dedim aslında. hikayeyi değiştirsinler diye.  

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Reboot oluyor hocam sizin dediğiniz.  

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    heh ondan o zaman.  

  • Alan Wake 2 yi gördükten sonra beklenti arşa çıktı efsane yapım gelecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Remedy, Max Payne 1 ve 2'nin yeniden yapımlarının artık üretime hazır olduğunu söylüyor.  


  • Remedy Entertainment, Control 2, Max Payne 1&2 Remake ve Condor oyunlarının geliştirme sürecinin hızlandığını belirtti.



    remedy investors
    Remedy Entertainment Plc: Remedy announces sales information for Alan Wake 2 - Remedy Investors
    https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-plc-remedy-announces-sales-information-for-alan-wake-2/
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Tam da bugünlerde aklımda geçiyordu acaba ne oldu diye 😀 keşke 2025 te çıksa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.