Şimdi Ara

Max Payne 3 Tüm Sorunların Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
9.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hemen konuya giriyorum... Oyunu kurdunuz sağda solda okuduğunuz tüm sorun çözümlerini uyguladınız ama olmadı o zaman son çare kalıyor oda şu: bir internet kafe yada oyunun çalıştığı bir arkadaşınızın pc sine gidin orada programfiles/rockstar game klasorunun içinde ki kurmuş olduğunuz oyunu tamamen ctrl alt del ile silin (program files içindeki ilk dosyayı değil dosyanın içindeki oyun kısmını siliceksiniz) ve aynı yolda ki diğer ÇALIŞAN PC deki oyunu aynı yani Rockstar game klasorunun içindeki tüm dosyaları kendi bilgisayarınıza ve olması gereken o klasorun içine kopyalayın... kopyalama bittikten sonra o klasorun içinde maxpayne3 dosyası social club dosyası olması gerekiyor.... kendi bilgisayarınızda belgelerim klasoru içinde bulunan rockstar game klasorunun içine girip içindeki tüm dosyaları silin ve az onceki işlemde olduığu gibi aynı yol ile diğer çalışan pc deki doyaları belgelerim klasorunuzun içinde rockstar games klasorunun içinde kopyalayın yani buraya gelicek olan dosyalar max payne 3 ve social club isimleri olucak..... sonra oyun giriş oyuna girerken initializing ekranı gelirse eğer google de max payne 3 initializing ekranı sorunu içinde google de vidyo araması olarak max payne 3 initializing regedit şeklinde aratın ilk çıkan vidyoyu uygulayın sorun kalkar bende bu şekilde kalktı ve bu bicimde çözüm bulmuş oldum....

    vidyo link ini de koyuyorum arkadaşlar soru sormayın tüm detayla bildiklerimi yazdım ve anlamayan olursa tekrar tekrar okusun :)

    unutmadan diğer pc den kendi pc nize dosya aktarma işlemini ağ kablosu yoluyla yapın ve kendi bilgisayarınız da virüs olmasın malum gittiğiniz yerdeki pc lere de atlamasın :)))) kolay gelsin!..

    link : http://www.youtube.com/watch?v=4kHVAztsRZM







  • Tüm bu sorunları yaşamamak için bir yol var zaten.

    Orjinal oyun almak.
  • +++++
  • Korsana hayır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    Tüm bu sorunları yaşamamak için bir yol var zaten.

    Orjinal oyun almak.

    +1
    Ben nedense çalışması için zorlamadım korsanda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    Tüm bu sorunları yaşamamak için bir yol var zaten.

    Orjinal oyun almak.

    orjinal var, 3 gündür çalışmıyor.
  • orjinal aldım çalışmadı sinirlendm korsan aldım oyunu bitirdm
  • Orijinal çözüm diyenler var da, oyunum orijinal ve araştırıp bulduğum tüm çözümleri denedim. Olmuyor. Ne yapacağız? Bir daha mı orijinal alalım?
  • iyi günler kardeşim oyunu indirdim kurdum. kurduktan sonra (play max payne ) adlı dosya eksik yok bunun için ne yapmam gerekli ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa efe 42 -- 16 Mart 2015; 17:22:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.