Şimdi Ara

Mazda Rx-8 Alacağım İçeri Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Araçı Uygun Bi fiyatta anlaşdim 28 Bin TL diyelim. Fakat araç bu halde Ve Çekme Belgeli. Aradiğimda hiç bi sıkıntısı yok fakat sadece önde kazası var. Plakayı sorgulattırdığımızda ön çamurluk değişmiş olarak gösteriyor. Sorum Şu arkadaşlar Maliyeti bana ne kadara patlar ne olur ne olmaz ne değil vs. Yardımcı olabilirmisiniz ?


     Mazda Rx-8 Alacağım İçeri Lütfen

     Mazda Rx-8 Alacağım İçeri Lütfen







  • lunnarkanka L kullanıcısına yanıt
    en iyi cevabı usta verir.

    http://www.mazdaekinci.com/iletisim.html
  • Gördüğümüz kadarı ile araç uzun süredir bu durumda zira sağ çamurluktaki kısım paslanmış. Muhtemelen de bunun için çekme belgesi çıkartmışlar, uzun süre bu şekilde kalabileceği için.
    Mazda RX-8 söz konusu ise şase ve kaporta kadar motorun da durumu önemli. Eğer motor iyi durumda değilse görünür hasardan daha fazla masraf çıkartabilir.

    Motor konusunda bilgi alabildiniz mi ? Motor çalışır durumda mı ? En son motoru ne zaman çalıştırmışlar ?
  • MazdaClubTR M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Kardeşim Yorumun İçin. Görüştüm sadece ruhsatta sağ çamurluk değişdi diyor. Motorunda vs. hiç bi sıkıntısı yok diyor adam. Ama Firma bu kişiler hep böyle pert çekme belgeli arabalari alip satan kişiler yani işini en iyi yapan firmalardan. Ustani al gel diyor kısaca 25 bin tl bile alirim bunu ama işte bundan önce hiç mazdaya binmedim mitsubishiden indim mazdaya binicem inşallah sizlere sormak istedim.
  • En mantıklısı da o gibi görünüyor. İyi bir usta ile birlikte gidersen için daha rahat satın alabilirsin.

    Hakkınca hayırlısı olsun
  • Sana tavsiyem bu arabayı aldığında satman sıkıntı olacağını göz önüne al. Ayrıca şu var rotary motor farklı bu adam yağına suyuna nasıl bakmış bunlar çok önemli ileride ucuz olsun derken pahalıya gelmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.