Şimdi Ara

.mce Uzantısı Nasıl Açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iş yerinden bir abimin telefonunda ki tüm isimler bir hata sonucu silindi. Bir zamanlar bir telefoncu da rehberinin yedeğini alıp usb'ye attırmış kendisi. Ancak ne Google Drive ne de Samsung'un bulut sistemini kullanmamış. Elin de yalnızca usb'de ki isimler var ancak neredeyse bütün telefoncuları gezmemize rağmen .mce uzantılı dosyayı açmayı kimse bilmiyor. Bu yedek dosyasını hangi programla açabilirim arkadaşlar? Ve ya açabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum

    -Dosya görselde ki gibidir-

    .mce Uzantısı Nasıl Açılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 23 Nisan 2019; 19:42:18 >







  • Çözüm yolunu bulmamı sağlayan Technopat'tan Murat arkadaşıma ve yardımcı olmak isteyen diğer arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa çözüm yolu aşağıdaki gibidir. Ben de küçük bir ekleme yapmak isterim. Maalesef aşağıda bahsedilen Akıllı Kutu 8 ay kadar önce toplatılmış. 3 ay önce ise geri geleceği konusunda söylenti olmuş ancak hala ses seda yok maalesef.

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/mce-uzantili-dosyayi-acmak.686367/page-3 ------> Bilgi almak için ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 24 Nisan 2019; 16:5:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.