Şimdi Ara

Media center mobilyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evde elektronik aletler çoğalınca derli toplu görünüşe ihtiyaç oluyor. video, receiver, konsol, cd changer vs. derken hepsini düzenli olarak koyabileceğim, çeşitli çekmeceleri olup dvd vd cd leri içine düzgünce koyup rahat bulabileceğim bir düzeneğe ihtiyacım var. piyasada araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla kendim yaptırmak zorundayım. gerçi bir iki marangoza gittim. şurası böyle orası şöyle deyince fiyat vermekte zorlanıyorlar ayrıca işi temiz yapabileceklerindende şüphe duyduğum için beklemedeyim. fabrikasyon düzgün birşey iyi olacak. Cam olanlardan uzak duruyorum. eğer bu konuda bir şeyler yapmış arkadaş varsa ve paylaşımda bulunursa sevinirim.



  • İstanbulda isen ümraniye IKEA mağazasına bakmanı öneririm.Güzel seçenekler olabiliyor.
  • ikea'ya baktım istediğim gibi kişiselleştirebileceğim ürün çıkmadı. tepe mobilya, kelebek mobilya, teleset baktığım ilk aklıma gelen markalar..
  • güzel bir konu açmıssın bunları bir arada düzgün ve ev içinde güzel bir görünüme kavuşturmak gercekten gerekli. bende uzun zamandır araştırıyorum ama sanırım istediğim gibi olanı kendim çizip iyi bir marangoza yaptırmak olacak. başka cözüm aklıma gelmiyor.
  • aynen al bendende o kadar yeni tv alamadım daha ama şu tv sehpası yada plazma ünitesi denen şey benide çok zorladı. ben yaptırmak istedim ama acil diye sipariş ettiğim halde 3 haftada daha başlamadığı için marangozla tartıştım sonra bulduğuma da güvenemedim nasıl bişey olacak görüp almak en güzeli. bende araştıryorum.
    internette çok güzel modeller var burda paylaşabiliriz isterseniz.
  • Hocam Ankara ya yolun düşerse Sitelerde istemediğin kadar model bulursun..
  • evde home cinemanın center hoparlörü üst ortadaki boşluğa geliyor. geri kalan 5 yuvayada diğer elektronik aletler rahatlıkla sığar artık. yuvaların genişliği 48 cm, yüksekliği ise 22 cm dir. burada en geniş alete göre hesap çıkardım. center hoparlör epey bir büyük olduğu için tüm ölçü ona göre gelişti. ancak isteğe göre ufak ölçü değişimide mümkün. toplan sistemin uzunluğu 250 cm leri buluyor ve yerden 60 cm yükseklikte olacak. tv duvara yada bu sehpa üzerinde yer alacak.sağ ve sol baştaki 2+2 çekmecenin iç ve derinlik ölçüleri özel açtığınızda dvd yada cdlerin sırtını rahatça okuyabileceksiniz. arasında belli gruplar halinde separatörler olacak birini aldığınızda tüm grup yıkılmasın diye. hesaplarıma göre 120 dvd + 360 cd rahatlıkla bu çekmecelere girebiliyor.

     Media center mobilyası hakkında




  • bu tip mobilyaları ikitellide keresteciler sitesi içerisinde çizimine göre bilgisayar destekli kesim yapıp sana (mağazalarda satılanlarda böyle) demonte halde veriyorlar. Bütün bağlantı yerleri ve vidalarıyla. Siz sadece montaj yapıyorsunuz.
  • bende işte bu noktadayım. iş yaptırıpta memnun olduğunuz bir firma adı adresi varmı elinizde. yoksa bir dükkana gidiyorsun. adet sorulunca ve bir adet cevabını alınca adam bıyık altından gülüyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: boylum

    bu tip mobilyaları ikitellide keresteciler sitesi içerisinde çizimine göre bilgisayar destekli kesim yapıp sana (mağazalarda satılanlarda böyle) demonte halde veriyorlar. Bütün bağlantı yerleri ve vidalarıyla. Siz sadece montaj yapıyorsunuz.
  • Oraya girdiğinizde sorun böyle kesim yapan birçok firma var.Tek iş yapıyorlar öyle bir sorun yok.ben en son nokta isimli bir firma vardı oraya yaptırmıştım.
  • benim de çok önem verdiğim konulardan biri
    peki yurtdışındaki sitelerden resim ve fotoğrağ görme imkanı veren var mı
  • Bende şöyle bir şey tasarlamıştım. Uzunluk olarak 270 cm ve yükseklik 55 - 60 cm ( tam karar veremedimde. ) Bir katı camlı bir tasarım.


     Media center mobilyası hakkında


    Maşallah deyelim. Nazar değmesin kızıma.

     Media center mobilyası hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 24 Eylül 2007; 11:40:11 >




  • benim dizaynımı yaparkenki esin kanağım aşağıdaki dizayndır. yabancı bir internet sitesinden almıştım. tabiki evrim geçirip benim tasarımıma döndü.

     Media center mobilyası hakkında
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dodge ram 2500

    ikea'ya baktım istediğim gibi kişiselleştirebileceğim ürün çıkmadı.



    IKEA'da da yoksa, ancak marangoza özel yaptırmak lazım
  • IKEA da çok kaliteli sağlam mobilyalar var ama fiyatları fazla pahalı..

    Adres:http://www.ikea.com.tr/products.aspx?CatID=2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Eylül 2007; 15:44:21 >
  • Şu iki model fena değil gibi geldi.. Gerçi ara gözleri yok ama... Hem fiyatları da 100 YTL'nin altında

    LIDEN 89 YTL
     Media center mobilyası hakkında


    ve LACK 99 YTL
     Media center mobilyası hakkında




  • dodge yabancı siteden aldığın bu resim aklımdaki renk uyumu sorusunuda sildi. beyazla koyu kahve renginin uyum saglayamayacagını dusunuyordum ama yanılıyormuşum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.