Şimdi Ara

megane 3 1.6 otomatik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum arkadaşlar....2010 ve 2011 megane 3 1.6 16 V otomatik vites araç almayı düşünüyorum. ancak vites konusunda biraz sıkıntı var bir yerde 4 ileri deniyor bir yerde ise 5 ileri deniyor...sahibinden.com sayfasında teknik özelliklerde 4 ileri yazıyor...bilgi alabilmem mümkünmü acaba deneyimli ve kullanan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirler mi...kullanan arkadaşlardan bir ricam daha araç hakkında bilgi verebilirlermi artıları ve eksileri bakımından. .... şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.



  • Bahsettiğiniz aracı 3 aydir kullanıyorum.araç 4 ileri otomatik.2010 model.vites geçişleri güzel.daha önce 2006 megane2 otomatik kullanmıştim ona gore vites geçişleri daha iyi.önceki kasa çok hantaldı.motor euro 5. LPG li kullanıyorum gayet uyumlu.tüketim ş.içi 23-25 kuruş.
    Aracın eksilerine gelince,süspansüyonları bence çok yumusak daha Alışamadım.İkinci olarak arka diz mesafesi çok dar.ön taraf gayet ferah ama arka diz mesafesi bu boyutlardaki bir araca yakısmamış.megane 2 diz mesafesi olarak çok daha iyiydi.bagaj ise yeterli.donanim olarak expression konfor paket gayet yeterli.bence temiz bulursaniz kaçirmayın alin derim.
    Sorunuz olursa cevaplarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cüneyttan -- 23 Kasım 2015; 23:03:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brn0000

    Selamun Aleykum arkadaşlar....2010 ve 2011 megane 3 1.6 16 V otomatik vites araç almayı düşünüyorum. ancak vites konusunda biraz sıkıntı var bir yerde 4 ileri deniyor bir yerde ise 5 ileri deniyor...sahibinden.com sayfasında teknik özelliklerde 4 ileri yazıyor...bilgi alabilmem mümkünmü acaba deneyimli ve kullanan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirler mi...kullanan arkadaşlardan bir ricam daha araç hakkında bilgi verebilirlermi artıları ve eksileri bakımından. .... şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

    Bva vitesli megane 3 ve fluence'lar 4 ileri vitestir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.