Şimdi Ara

MERCEDES 300 SE (1986-91 ARASI OLANLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
52.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli dostlarım yeni merakım bu w126 kasa mercedesler oldu..

    İlgilendiğim model 300SE

    12-14.000 YTL arasına kale değer bir şey alınır kanırım..Yakıt tüketiminden, gidişine duruşuna dair bilgisi olan kullanan var mı? Olumlu yada olumsuz Fikirlerinizi bekliyorum..



  • 300SE BURAYA TIKLAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 4 Temmuz 2006; 10:30:51 >
  • ooo balina kasa, araba budur
    vergisi bitmiştir heralde 15 yıllık araba bi tek yakıt derdin kalır geriye onu da lpg ile halledersin sanırım
  • valla 0 arabaya 25 milyar vercegime 97-98 dizel e200 e300 d olanlara 20-25 veririmm

    mercedes o bir efsane
  • BU KASA 25 MİLYAR DEĞİL ARKADAŞLAR O PARA TABİKİ VERİLMEZ..EN KRALI 12-14 BİN YTL ..BU FİYATI 84 MODEL 190E İÇİN İSTİYORLAR..O YÜZDEN BU KASAYA BİNMEK DAHA İYİ GİBİME GELDİ..SONUÇTA MERCEDESİ BURALARA GETİREN AMİRAL GEMİSİ..1425 KG İMİŞ..BU ARACIN YAKIT TÜKETİMİ DE DUYDUĞUMA GÖRE BAKIMLI OLAN BİR 300 SE SIRALI SİSTEM LPG DE 275 YKRŞ YAKIYOR MUŞ..2998 CC

    KULLANAN BİLEN DUYAN YOK MUDUR.?."ARKADAŞ ARABA BÖYLEYKEN BÖYLE"" DİYEBİLECEK...
  • @alphan12 ; "o" araba değil "sıfır" (0) araba demek istedi sanırım
  • Bu araçlara sıralı lpg olmuyor.
  • Oksijen sensörü bilgisiyle çalışan mikserli tip lpg öneririm. Ş.içi 250-270.000 yakar km.de. Ş.dışı 200-210.000 yakar. 12-14.000 ytl ile 92 modelini falan almalısın, daha aşağı modelini alma. 84 model 190e 7-8000 ytl den fazla etmez onu da söyliyim millet uçuyor bakma sen. Bu arabalara müşteri bulmak çok zordur, satayım dersen satamazsın bir türlü o yüzden alırken kazanmaya bak.
  • lpgli bile cok yakıyo
    quote:

    Orjinalden alıntı: Claymore

    BU KASA 25 MİLYAR DEĞİL ARKADAŞLAR O PARA TABİKİ VERİLMEZ..EN KRALI 12-14 BİN YTL ..BU FİYATI 84 MODEL 190E İÇİN İSTİYORLAR..O YÜZDEN BU KASAYA BİNMEK DAHA İYİ GİBİME GELDİ..SONUÇTA MERCEDESİ BURALARA GETİREN AMİRAL GEMİSİ..1425 KG İMİŞ..BU ARACIN YAKIT TÜKETİMİ DE DUYDUĞUMA GÖRE BAKIMLI OLAN BİR 300 SE SIRALI SİSTEM LPG DE 275 YKRŞ YAKIYOR MUŞ..2998 CC

    KULLANAN BİLEN DUYAN YOK MUDUR.?."ARKADAŞ ARABA BÖYLEYKEN BÖYLE"" DİYEBİLECEK...
  • bu arabaya propan taksan ne fayda bir de bu artık çok demode olmaya başladı bana göre
  • Arkadaşlar tşk ederim..Bu araçlar gerçekten hiç tutulmuyor farkındayım ama satmayı düşünmeyen HALEFY dostumun dediği gibi alırken uygun bulunursa problem olmaz diye düşünüyorum..Yanlız temizini bulmak ta mesele..Çok el değiştirmemiş bulmak gerçekten zor..Benzinde binmenin imkanı yok çünkü 50-55 YKR /km (şehir içi) yi geçer km de tüketim..V6 ve 1425 KG bu araçlar..

    Diğer yandan 99 model broadway a 10 milyar isteyen zihniyetin yanında bu araca 11.000 YTL verip binmek bence daha mantıklı..Araba gibi araba..
  • 1995 YILIYDI GALİBA TAM HATIRLAMIYORUM 280 SE VARDI BENDE ÇAĞLA YEŞİLİ MÜKEMMEL BİR ARAÇTI VE İNAN HALA KULLANIM ZEVKİ AKLIMDA FAKAT BENZİN MALUM 98 YILINDA S 320 ALDIM İNANKİ 280 SE NİN ZEVKİNİ VERMEDİ ÇOK FARKLI VE ÇOK ÖZEL ARAÇLAR BENİM İÇİN VE İLK ARABA KULLANMAYI ÖĞRENDİĞİM ARAÇ OLDUĞU İÇİN YERİDE BİR BAŞKA TEMİZ EN ÇOK İKİ EL DEĞİŞTİRMİŞ BULURSAN KAÇIRMA DERİM.
  • Aslında enreresan bir diyaloga şahit oldum , bu araçların sahipleri (bazıları diyelim) araçları arızalanınca yada parça değişimi gerektiğinde servise değil hurdacılar sitesine gidiyormuş..Bir 300 sel kullanıcısından öğrendiğim kadarıyla..Ve bana söylediği parçası bol ve ucuz diyor..(Tabii çıkma parçadan bahsediyo olmalı..) İşin ilginci asgari ücretle çalıştığını söyleyen bir vatandaştı...""Mercedes fakir arabasıdır"" dedi..Unutamıyorum arkadaşlar.. ..Bilmem gerçekten öylemi..?.Sonuçta ben daha evvel mercedes binmedim..Binenlere sormak lazım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Claymore

    Aslında enreresan bir diyaloga şahit oldum , bu araçların sahipleri (bazıları diyelim) araçları arızalanınca yada parça değişimi gerektiğinde servise değil hurdacılar sitesine gidiyormuş..Bir 300 sel kullanıcısından öğrendiğim kadarıyla..Ve bana söylediği parçası bol ve ucuz diyor..(Tabii çıkma parçadan bahsediyo olmalı..) İşin ilginci asgari ücretle çalıştığını söyleyen bir vatandaştı...""Mercedes fakir arabasıdır"" dedi..Unutamıyorum arkadaşlar.. ..Bilmem gerçekten öylemi..?.Sonuçta ben daha evvel mercedes binmedim..Binenlere sormak lazım..


    Yaktigi yakiti gormessen fakir arabasi olabilir (eski modelleri) ama yakit parasida gorulmeyecek gibi deilki




  • valla mükemmel bir araba çok fazlaca bindim bindiğim tüm arabalardan da çok memnun oldum. ankarada olsam tereddütsüz alacağım araba (şu sıralar konyadayım). istanbulda da durum pek farklı değil tüm parçaları hurdacılardan bulabilirsin tofaş fiyatına. hurdacı derken parçalar hurda değil ha yanlış anlama arabaların değeri çok ucuz olduğu için parçalanan bi araba değerinin çok üstüne satılabiliyor o nedenle. fiyatları çok ucuz geçenlerde nette dolaşırken çok temiz sel bulmuştum 6 milyara tabi ortalama 10 milyar civarında dolanır 10 dan da fazla verme alacaksan. tüplü al zaten geneli tüp takılmıştır bi de tüpe para verme. ortalama 250 ykr yakar bunlar çok rahat konforludurlar bi o kadar da güvenli. tavsiye ederim gerçekten. ankarada isen bu işin duayenlerini tanıyorum telefonlarını verebilirim. tufan usta:0533 817 53 36 yaşı küçük ama tam usta. hatta elinde de senin istediğin tarz arabalar olabilir isteyenler arasın. ortak bi arkadaşımızda 88 model bi tane var ankaralılar bilir belki ELA plakası 18" jantları var ankaranın en temizi ve full modelidir. ama biraz pahalı gelebilir.




  • Ne güzel anlatıyorsunuz... Valla alasım geldi
  • bende 1994 S320 var çok memnunum.

    Şu anda şehir içi 18-19 litre yakıyor. Uzun yol yapamadım daha.

    Kısa mesafe gidiyorum, günde 7-8 km. Ayda 1 depo yetiyor.

    Araba 1940 kilogram, ama çok keyifli bir makine.

    Balina kasalar da güzel, tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: babatolia

    valla mükemmel bir araba çok fazlaca bindim bindiğim tüm arabalardan da çok memnun oldum.


    Azizim zaten ilgimiz vardı bu araçlara şimdi senden bunları duyunca iyice hasta ettin bizi..Bahsi geçen diyalog Ankara ivedik hurdacılar sitesinde geçmişti..Ayrıca bahsettiğin "ela" plaka oto beyaz bir araç ise (300 sel )gördüm k.ören de..plakasını bilmiyorum ama gören hasta oluyor..O araç 88 modelmiş ve daha 112. bin km de...300 bin km motor açılmadan gidiyormuş bu W126 kasalar..İlginç değilmi..?
  • Ya raad ol mercedes boş yere yakıt yakmaz.
  • vayy be arabaların şahı o beaaaaa
    amcamda 500 sel var inanılmaz güçlü bir araba ama çok benzin yiyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.