Şimdi Ara

mercedes-benz c200 4matic all-terrain mi volvo v60 cross country b5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır düşündüğüm ama maddi nedenlerden ötürü hep ötelediğim bir konu hakkında görüşlerinize başvurmak istiyorum. Hali hazırda 2020 model t3 xc40 sahibiyim. Araçtan memnun olmakla birlikte (özellikle mükemmel seviyede çalışan güvenlik donanımları başta olmak üzere), sürücü tarafında baldır desteğinin olmayışı, önden çeker oluşu, aracın depremde üstüne moloz düşmesi sonucu tamir görmesi, kısmen bagajın yetmemesi, yıl ve kilometrenin ilerlemesi gibi sebeplerden ötürü araç değişikliği düşüncem var. 2 çocuk sahibi olarak ve tasarımını da beğendiğim için konu başlığındaki 2 araç arasında kaldım.

    Her iki araç da yerden nispeten yüksek sw yapısında ve 4x4. Benzer donanımlara sahip olmalarına rağmen v60 daha dolu. C nin içi biraz daha janjanlı.V60 daha güçlü motora sahip. Mercedesdeki aktif güvenlik donanımlarının çalışma kalitesi hakkında hiç bir filrim yok. En önemlisi ise c200'ün 1,5 lt olmasına rağmen 2,0 lt'lik v60 ile benzer fiyata sunulması.

    Özellikle her iki aracı kullanmış ve tecrübesi olanların değerlendirmesi hususunda yardımınıza başvuruyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 14 Temmuz 2023; 10:31:32 >







  • Mercedes kalitesi hakkında hiç şüpheniz olmasın. Hem ambiyans hem inşa kalitesi hem de teknolojinin çalışması konusunda eksiği yok. 1.5 motora gelirsek çok güzel yürüyor hacmine göre, beni 1.6 170 BMW ünitesinden kat kat memnun ettiğini söyleyebilirim, tüketimi de güzel. Ama aynı fiyata 2.0 Volvo ünitesi varken ne kadar mercedes severek kullansam da seçmek mantıklı gelmiyor bana. Anladığım kadarıyla araçlarınızı hızlı değiştirmiyorsunuz 2.0 ünite daha güvenilir ve tatmin edici olur. Belki konfor mercedese göre zayıf kalır fakat zaten volvodan geliyorsunuz eksik hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ufak bir dipnot, aynı 2.0 motor bizim XC90’da var o aracı bile gayet güzel çekiyor ondan dolayı V60’da roket gibi acayip keyifli olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a4 avant kullanan biri olarak bu iki araç da benim radarımda(ydı) ama artan maliyetler yüzünden biraz zor artık. şahsen mtv sıkıntı değilse -ki 3 milyonluk bir araçda olmaması gerekir bence- ben 2.0 olması nedeniyle v60'ı tercih ederdim. Hem daha güçlü, hem de daha dolu bir araç. ayrıca çok eskiden 240 ve 745 volvo kullanmış biri olarak volvo zaten benim her zaman gönlümde olan bir araç. yaşadığınız yeri bilmiyorum ama servisin varlığı da belirleyici faktörlerden biri olurdu...

  • iki araca da aşık olup ancak uzaktan izleyebilen birisiyim. sizin gibi güzel zevk sahibi insanları görünce mutlu oluyorum :) yıllarca v60 cc aşığı olarak ağzımın suyu akarak baktım ama bence c200 daha alınası bir otomobil.

  • tcadongusu T kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Xc40'mın tadilat sürecinde servis 3 gün s60 vermişti B5 motor. Yol tutuşu ve performansı beni mestetmişti. Aslında kendi adıma kırılma noktalarından biri de bu oldu yeni s60 ile tanışmam. Evet xc40ım 3 yıl oldu dediğiniz gibi çok sık araç değiştirmiyorum. V60a daha yakınım ama bakalım hayırlısı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Euro ve dolar daha da artarsa ben de araç değişikliğini rafa kaldırabilirim. Şu an ne v60 ne de c200 bulamadım. 10-12.aylarda v60 gelme ihtimali var samimi olduğum bir bayiden aldığım bilgiye göre. Mercedes için ise online satışı kovalıyorum ama galiba boşa kürek çekiyorum:) Dilediğimiz araçlara kavuşabilmemiz dileği ile...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. V60a daha yakın olmakla birlikte araç bulunulabilirliği önemli bir etken olacak gibi duruyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni c serisi kelimenin tam anlamıyla mezar gibi bir araç, v60 hele hele 2.0 motorsa c almak intihar olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melankolik23 kullanıcısına yanıt

    Bu segmentte yeni S60 keşfedilmemiş vaha diyebilirim, sunduğu özellikler ve arka yaşam alanı E segmentine göz kırparken D segmenti rakipleri fiyatından uygundu.. "düne kadar" gelen zamla birlikte epey yükseldi fiyatı.

    V60 CC yi düşünemiyorum bile, hem arazi hem de uzun yolda güzel olur diye düşünüyorum ve tasarım açısından bence rakibi yok.

  • tcadongusu T kullanıcısına yanıt

    G20 ve sonrasında S60 ı deneyimlemiş biri olarak söyliyeyim 2.0 motor MTV si dışında çok başarılı "uzun yolda ve ara hızlanmalarda". 6.5 sn 0-100 çok başarılı ve inanın konfor da gayet iyi. Mercedes te ambians ışıkları ve göze hitap eden detaylarının rakibi yok evet ama volvo nun da kaliteli iç trimleri ve sadeliği çok başarılı.

  • Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim

  • V60 CC kullanıyorum, keyifli bir araç, kar performansı çok iyi. Araç ağır ama motor yeterli uzun yol için. Şehir içi yakıt fazla gelebilir ama Mercedes sanırım daha fazla yakar. Sorumuz olursa cevaplamaya çalışırım. Umarım istediğinizi bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes-benz c200 4matic all-terrain mi volvo v60 cross country b5 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece motoru ve tipi için daha v60 tercih edilebilirmercedes-benz c200 4matic all-terrain mi volvo v60 cross country b5 mi? 

  • Yeni C'lerde çok sayıda elektronik sorun yaşanıyor. Me çalışmıyor. Çok sıkıntılıydı en son araştırın derim, bir çözüm gelmediyse.

  • nitro kullanıcısına yanıt

    Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. V60 cc buldum bir tane ama kendi aracımı satamıyorum satabilsem alacağım, bayi takasa da almıyor aracı. Bakalım hayırlısı olsun...

  • tEmh@ kullanıcısına yanıt

    Dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.