Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.393
Cevap
318
Favori
656.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mercedes-Benz EQB 250 AMG+ otomobillere Wallbox, 2 Yıl ücretsiz kasko, 2 Servis bakımı, 30.000 TL Şarj desteği hediyeleri veya kurumsal müşteriler için 500.000 TL, 12 ay, %0 faizli kredi teklifimizden ve avantajlı Mercedes-Benz Kasko imkanlarından faydalanmak için Showroom'umuza ulaşabilirsiniz. Detaylı kredi koşulları içinwww.mbfh.com.tr internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz B016



    Adamlar’ın eqb ye verdiği kredi desteği 150 bin i buluyor. 100 bin indirim yapsalar 1900 e düşecek. Müşteri düşmanı bunlar resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 8 Mayıs 2024; 15:53:24 >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına bu fiyatlarla kime satmayı düşünüyor olabilirler? Satış sonrası hizmete mi güveniyorlar? 1-2 sene sonra Tesla satış sonrasında aynı seviyeye gelir bence.
  • alieren01 A kullanıcısına yanıt

    Herkes bilinçli müşteri değil maalesef, illa alan bulunur. Ama şu ortamda zor

  • emreq E kullanıcısına yanıt

    yeni müşteriye* düşman. eski müşterisi fiyat listesine bakıp bakıp evde rahatlıyor.

  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Pandemiyle birlikte gözlemlediğim bir konu var. Orta segment markalar artık premium marka kalitesinde araç üretiyorlar. Biz sadece marka algısına kanıp yine premium marka araç tercih ediyoruz maalesef..
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 3-4 bayi aradım hala 4er 5er 2023 c var ellerinde o yüzden 2024’e indirim yapmıyorlar..
  • alieren01 A kullanıcısına yanıt

    Tam olarak olmasa da yaklaştılar. Aslında onlar yaklaşmadı, premium markalar yerinde sayıyor (bazı modellerde geriye gidiş var) çok fazla tasarruf yapıyorlar, kaliteyi ileri götüremiyorlar.

  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Örnek vermek gerekirse babamın tucson aracında şerit takip, şerit ortalama ve adaptif cruise control var. Bunlara ek olarak koltuk soğutma var. Bu özelliklere sahip c200 ve glc alamıyor olmamız korkunç değil mi?
  • alieren01 A kullanıcısına yanıt

    O konu biraz netameli, aslında bütün mercedes modellerinde var neredeyse. Yazılımsal olarak kapalı, mercedes me açılınca abonelik sistemi ile satılacak.


    Benim hali hazırda kullandığım eqs ve B serisinde açık ama. Şansıma aldığım araçlar bu şekilde gelmiş.


    Bahsettiğim konu donanımdan ziyade yürüyen ve teknik anlamdaki durumlar. Yoksa herhangi bir marka parayı bastırıp her türlü teknolojik donanımı aracına koyabilir. Düzgün şasi, yürüyen, keskin bir direksiyon, adam gibi fren sistemi yapmak emek ister.

  • alieren01 A kullanıcısına yanıt

    Argo tabir ile tesladan cacik olmaz.Ben bu kafayla bir kac seneye Turkiye’den cekilecegni bile dusunuyorum.Dogru duzgun 2.el oturtmadan fiyat politikalariyla arabalarin 2.elini bitirdiler.


    Turkiyede 2.eli olmayan markanin hic bir zaman sansi yoktur.3.334 olan araba bugun 2.elde 2.300’e zor zar satiliyorsa bu is bitmis uzatmalari oynuyorlar demektir.


    Atiyorum eqa eqb almazsin mercedes %10 dilime sokmadi diye tesla alirsin o teslayi satmak istediginde satamazsin ama eqa ‘yi eqb’yi satmak istedigin zaman 100 200bin alt fiyata satarsin.

  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Güncel piyasa ortamında değerlendirmek yanlış diye düşünüyorum. Ben elektrikli bir araç alacak olsam tesla dışında hiç bir alternatife bakmazdım. Yazılım > Marka
  • emreq E kullanıcısına yanıt

    geçen sene piyasanın uçup kaçtığı dönemlerde "her fiyattan satarız nasıl olsa" diyip kendi fiyatlarına 1 birim zam yaptılar, vergiyle müşteriye 10 birim zam olarak yansıdı.

    umurlarında değildi, nasıl olsa ne fiyat versen satılan bir piyasa vardı, hem de pahalı satınca premium oluyorlardı akıllarınca,


    şimdi o 3 kuruşluk zammın faturasını (teslanın da son hamlesiyle) araç satamayarak ödüyorlar, beter olsunlar

  • 1-2 ay daha eqa eqb satamazlarsa döviz kurunun stabilliği de göz önüne alınırsa %10 ötv mümkün olur mu?

  • kutii361 K kullanıcısına yanıt

    %10 cok kalici degil su ortamda.

  • kutii361 K kullanıcısına yanıt

    Bence mümkün, aklı başında kimse bu fiyatlara eqa eqb almaz. Siz online a bakmayın, ellerinde inanılmaz miktarda eqb var ama direnebildikleri kadar %10 a sokmamak için uğracaklardır. Takipte olmak lazım.

  • EUS E kullanıcısına yanıt

    Döviz kuru anlamında kalıcı olmaması için sebep yok. Merkez bankası hergün 3-4 milyar dolar rezerv satın alıyor, yoksa kur 28 lere sarkmıştı çoktan. Eylül-Ekim e kadar dolar sabit, sonrası da çok gidecek bir durumu yok. Otomobil fiyatları artmaz, bol bol kampanya görürüz.

  • gerçekten pahalı olsun diye %10a düşürmüyor tek sebebi bu. hediye ettikleri şeyleri arabanın ham fiyatından düşse zaten %10 dilime düşecek araç 600k indirim demek. resmen yeni müşteri istemem gidin tesla alın diyorlar.

  • emreq E kullanıcısına yanıt

    %10 diye bi dilim kalmayabilir ondan bahsediyorum.

  • EUS E kullanıcısına yanıt

    Togg varken %10 dilim sonsuza kadar olacaktır 

  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.