Şimdi Ara

merhabalar ben ziraat bankası atm sinden ininal kartıma para yükledim fakat atm de paranız alıkonuld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar ben ziraat bankası atm sinden ininal kartıma para yükledim fakat atm de paranız alıkonuldu dedi ve kartımı verdi fakat paramı alamadım.hem bankayı hem ininal müşteri hizmetlerini aradım fakat bir sonuca varamadım ne yapmam gerekiyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldas1922222 -- 17 Şubat 2021; 16:46:2 >



  • yoldas1922222 Y kullanıcısına yanıt
    Bu işi çözecek olan Ziraat Bankası'dır. Banka ile bir şekilde iletişime geçip (Artık nasıl olur bilemem) şu ATM'nizde şu saatte işlem yaparken paramı alıkoydu diye şikayette bulunucaksınız.

    Artık prosedüre göre tutanak tutuyorlarsa tutanak, şikayet kağıdı veriyorlarsa o, hiçbir şey vermiyorlarsada haftada 1 arayarak konuyu sürekli canlı tutarak iletişimi koparmadan işiniz çözülene kadar zorlayın.

    ininal MH ile de görüşmeye devam edin onların yönlendirmeleride önemli. (Nasıl bir firma olduklarını bilmiyorum belki kendileride ilgilenir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 18 Şubat 2021; 20:59:53 >
  • hocam banka ile iletişime geçin paranın yuttuğu tarihi ve saati verin gerisini onlar hallediyor aynısı benim başıma gelmişti ptt atm si paramı yutmuştu yuttuğu tarihi saati vermiştim 2 gün bekledim parayı geri aldım sisteme kayıt oluyor merak etme dert edecek bir durum yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.