Şimdi Ara

Merkürnet Kullanan var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merkürnet'e geçmeyi düşünüyorum. 12ay taahhütlü 50mbps 99,90₺'ye. Malum zamlardan dolayı iss'lerin fiyatları yükseliyor. Kullanan varsa artıları eksilerini yazabilir mi?




  • firma net firması değil kurumsal bir voip firması kökeni,bebek olan bir firmaya kimse iyi kötü birşey yazamaz.

  • Merkürnet Kullanan var mıdır?

    02.06.2022 tarihinde sabah saatlerinde İzmir Çankaya'daki ofislerine gidip evrakları imzaladım ve 12aylık taahhütle 50mbps 8mbps upload 99,90₺'ye bu firmaya geçiş yaptım. 03.06.2022 öğlen saatlerinde türk telekom ekipleri modemimize kadar kurarak interneti kullanabilceğimiz şekilde teslim etti. Taahhütlü paketlerde aktivasyon ve kurulum ücreti yok. Şuanlık ilk izlenim olarak geçiş yaptığım iss'yle aynı indirme ve yükleme verilerine sahip fakat riot games oyunlarında daha düşük ping alıyorum. Davet Kodumla sizde geçiş yapmak isterseniz 1ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz . Davet Kodum : FPXF3O62E1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @muhtartr -- 7 Haziran 2022; 18:28:6 >




  • Taahhüt seven bi insan değilim. Taaahhütsüz fiyatları da diğer köklü şirketler ile aynı olduğu için pek de tercih edilesi değil. Eğer taahhütsüz fiyatları daha ucuz olsaydı aslında İzmir'li oldukları için tercih edebilirdim.

  • vermiyorum. sabit telefonum yok. taahhütlü hiç bir hizmet almıyorum. elini verenin kolunu kaptırdığı ülkede taahhüt "şanslı" iseniz ucuz hizmet almanızı sağlayabilir. ama ben şanslı değilim. kendimi biliyorum.

  • Merhaba,


    Geçtiğimiz hafta merkur.net abonesi oldum. 50Mbit aldım. Genelde speedtest 47-48Mbit arasında gösteriyor. Upload ise 7-8Mbit Arasında. Fiyatına göre fena sayılmaz.

    Referans kodu belirtirseniz 1 ay yeni aboneye 1 ay referans olana verecek diye düşünmüştüm. Ama sadece referans olana bedava 1 ay kullanım veriyorlarmış.

    Benim referans kodumla abone olursanız. Faturama indirim yasıdıktan sonra hesabınıza 45TL gönderebilirim. (90TL fatura ödeyeceğim için yarısı)

    Faydaları paylaşalım hep birlikte kazanalım. Merkürnet Kullanan var mıdır? 


    Referans No:QIJOCBX0WF

    www.merkurnet.com.tr?ref=QIJOCBX0WF




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavibuz -- 7 Kasım 2022; 9:40:39 >




  • Merhaba bende 1 yıl taahhütlü 35mbit tarifeye geçtim kayseride yaşıyorum 4-5 gün önce başvuru yaptım sanal operatör olmasına rağmen ertesi gün kurulum oldu çok şaşırdım baya bi hızlı çıktılar müşteri memnuniyeti olsun internet hızı kullanılımı (takılma-donma yok) olsun gayet memnun kaldım hız testi yaptığımda da ortalama 32-33 mbit alıyorum ayrıca WhatsApp hattı olsun hemen çok hızlı sorulara geri dönüş yapılıyor müşteri iletişim merkezi olsun hemen telefon ile temsilciye bağlanabiliyorum

    Ben gayet memnun kaldım tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turk telekom müşterisiydim merkürnete başvurdum İzmir de deprem oldu üyeliğim biraz geç oldu 1 ay sonra taşınmak zorunda kaldım fiber internetten adsl alyaapısına geçiş uzun sürdü 16.gün naklim oldu şuan internetim var turk telekom ekipleri odama kadar kurulum yaptı
    Başka ıss bu kurulumu sağlamamıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmayı internette firmaları gezerken,aratırken Google’dan buldum.


    Hali hazırda kurulu tesisat ve aboneliğim başka ISS dolayısı vardı. Firma bağlantı kontrolü,internet çalışır vaziyette,modem kurulum 350 TL dahildir ve ilk aboneliklerde yapılmaktadır. Geçişte kurulum size aittir aynı bağlantı üzerinden telefonunuza SMS ile gelen kullanıcı ad ve şifre modem girip kullanıyorsunuz. Ve ilk kez kurulacak yere kurulum ücreti 350 TL ücreti vardır 12 taksit imkanı mevcut sanırım. Ve geçiş için firmadan aldığım bilgi gündüz akşam hız kısıtlamasının olmadığı,Exxen,Netflix,IP TV gibi şeylerde kısıtlamanın olmadığı,mesai saat içinde telefon desteği OİM’de 7-24 arkasında teknik destek var 10 dakika içinde cevaplandığı, whatsapp desteği ve mail desteği mevcut. Geçiş yapmak için firma ilk kimlik fotokopisini mail attım ve onlar formda doldurulacak yeri doldurup tekrar gün içinde attılar. Ve ardından çıktı alıp her sayfaya islak imza ve ad soyad ve tarih attım. Ertesi günü Yurtiçi Kargo ile ücretsiz firmaya yolladım. Dijital Kurye anlaşması var evrak getirip imzalatıyormuş ve video çekiyormuş. Göndermeden önce imzaladığımı Camscanner programı ile taratıp çektim ve firmaya mail attım.


    Ertesi günü firma geçiş için eski firmam abonelik geçişinde ilkinde onay verilmedi ve pazartesi günü ikinci kez yeni firmam eski firmamdan tekrar geçiş onayı istedi ben telefon,whatsapp,sikayetvar yazınca onayı verdiler. Ve ardından yeni firmadan sms geldi modem kullanıcı adı ve şifreyi girdim ve eski firmaya göre internetin alabileceği maximum hız birden bire arttı ve eski firmam arasında hiç bir fark yok aynı hız vs. değişen bir durum olmadı ping düştü sadece.


    Fatura ödeme için OİM’de kart ve otomatik ödeme mevcut. Banka anlaşması yok şirketin banka hesaplarına kabul ediyor. Ziraat,İşbank,TEB,Finansbank,Garanti,Yapı Kredi hesabı mevcuttur. Ve firma İzmirli.


    Mobil ve masaüstü hızlarda 35 megabit paket için ping sunucuya ve ile göre değişir ping 6-7 ms 31-33 megabit download 5,60-5,50 civari upload hızı vardı. Eski firmada 13-16 ms ping ve gerisi o aralıkta hız geliyordu wifili. Altyapı ve tesisat en önemlisi. Arıza hemen müdahale ediliyor anında lokal sorun olduğunda telekom müdahale ediliyormuş. Her sorunda mail yoluyla tarafıma bilgi verildi ve ekran görüntüsü ile. Whatsapp ve mail yazdığımda 1-2 saat maximum cevap aldım. Şimdi arkadaşını getir referans ile kampanya varmış sanırsam yeni başlamış 1 aylık fatura her ikimize çıkmıyor. Sorunuz varsa DM’den müsait olduğumda cevaplarım. Şu an bu hafta geçiş yaptım olaylar tazedir. Modem VDSL ister 15 tl kiralama istersen kendinin kullanabiliyorsun, Fiberde 15 tl kira modem zorunlu. Satışı da tek ödeme var 600 TL Vdsl 600 TL fiber. Ve başka firmadan cayma 240 TL/6 ay boyunca indirim yansıtıyor.



    "5OQDRRBAA9= Referans kodu "*


    Speedtest;Bursa 15 ms, Kocaeli 15 ms., İstanbul 15 ms, Denizli 15 ms., İzmir 7-9 bazen sunucu seçilemediği programsal kaynaklı 13 civari ms. ,Edirne 20 ms., Ankara 15 ms., Manisa 13 ms. bilinen ISS veya bazı bilinen sunucular üzerinden testleri yapılmıştır.


    NOT:10 aydır aktif kullanan bir kullanıcıyım gerçek sizin gibi tüketiciyim.





  • dokuzeylulbilisim D kullanıcısına yanıt

    Ve ilk kez kurulacak yere kurulum ücreti 350 TL ücreti vardır



    çüşşşşşşş Merkürnet Kullanan var mıdır? 

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    400 ve üstü isteyen de var. İsslerin çoğunda kurulum ve aktivasyon ücretleri zamlandı, merkürnet' e özgü bir durum değil.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.