Şimdi Ara

Mevcut ADSL aboneleri Hipernet'e geçiş yapamıyor (mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 444 0 375'i 2 kere aradım (Birden fazl müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşeyim de cevap tutarlı mı öğreneyim diye 2 kere arayıp aynı soruyu sordum) . Hipernet hizmeti verilebildiğini (birisi 80 Mbps dedi birisi 60 Mbps dedi), fakat mevcut ADSL aboneleri Hipernet'e geçemiyorlar, sadece yeni aboneler hipernet başvurusunda bulunabilir dedi. Neden diye soruduğumda da bir müşteri hizmetler klasiği olan "bize verilen bilgi böyle" cevabını aldım. Müşteri temsilcilerinden biri de aboneliğinizi iptal ettirin, yeniden başvurun dedi. "Sizce bu saçma değil mi ?" diye sorduğumda da cevap yok, kem küm edildi.

    İş döndü dolandı "müdürlüğe gidin"e geldi.

    Ya sabır!



  • Ben farklı zamanlarda T.T ofisine 3 kez gittim adamlar hat destekliyor diyorlar ama ne yaptılarsa geçiremediler.
    Müşteri hizmetleri Hipernet geçişleri Vdsl2 modem ile yapılıyor dedi, tt ofisine gidip geçiş yapabilirsiniz falan diyor.
  • frmmain kullanıcısına yanıt
    hocam bende geçen sene bölgemde hipernet olmadığı için ultranet 16 mbit almıştım 4 ay sonra hipernet geldi ama ttnet tahaüdün var diye geçirmedi btk ve şikayetvar.com a şikayette bulundum 2 gün telekom müdürlüğünden aradılar hattınız hipernet paketine geçirilmiştir diye btk ve şikayet var a şikayette bulunun kesin çözüm
  • Bugün Gayrettepe Telekom'a gittim. Geçiş yapabilirsiniz dendi
    Gayrettepe'de "Müşteri hizmetleri neden geçemezsiniz diyor" diye sorduğumda "8LİMİTSİZ olduğunuz için sistem yükseltilecek paket gösterememiştir, ondan geçemezsiniz denmiştir" diye bir cevap aldım

    Paket değiştirme, taahhüt verme gibi önemli konularda 444 0 375'ten aldığım cevaplara artık asla güvenmeyeceğim!
  • frmmain kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç olarak şuanda Hipernete geçebildiniz mi peki.?
  • Hayır geçemedim
  • Milyon kez konusuldu, yine de anlatayım. Telefonda bilgi alamazsınız, ttnet bilmez/tutarsız cevaplar verebilir, turk Telekom'a sormanız gerekiyor. Turk Telekom kontrol eder, eger vdsl alabiliyorsanız mevcut ADSL aboneliğiniz iptal edilir, yeni bastan vdsl aboneligi yapılır. Anında olan bir işlem, endişe etmeyin. Sizlere söylenen "su kadar hiz alabilirsiniz" bilgisi sadece teoriktir, mesafeye gore yaklaşık olarak söylerler. Nihayetinde binanızın içindeki kablo kalitesini bilmiyorlar. Kapıya kadar 1 gigabit gelip 10 metre kalitesiz kabloda hiz 512 kilobite düşebilir (abartıyorum tabii). Teknik anlamda her sey icin turk Telekom'a gitmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.