Şimdi Ara

Mevcut Telefon hattım kapanırmı? Türknete geçerken.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Benim türktelekomdan aynı hat üstünde hem sabit telefon hem de internet hattım var. yani interneti bağlatmadan çok eskiden nerden baksanız 20 yıllık sabit telefon numaram var, türktelekomdan sonradan üzerine internet almıştım. doğal olarak faturaları bağımsız ayrı ayrı geliyor ama aynı hat üstündeler ve ayrı ayrı tahhütleri var. İnternetin bitti. ama telefonun devam ediyor. telefon hattının tahhütünü yaparken türktelekomun tuzağına düşmüşüm, evde destek diye bişey satmışlar yanında, eğer sabit telefon kapanırsa 480 TL cayma çıkartıyorlar bana.

    Telefon hattım türktelekomda devam edip kalıpta sadece internet taşınabilrimi? türknete Ön başvuruda bulunduğumda sözleşmenin altında

    "PSTN hizmetine sözleşmelerinin iptaline/feshine yönelik işlemlerin şahsım adına Alıcı İşletmeci tarafından yürütülmesine onay veriyorum."

    diye bir ibare var. Ben türknete sadece 85 TL lik olan paketine yalın olarak geçerken telefon hattım kapanırmı, numarayı kaybedermiyim? Türknetin onlinena da mail adreine de yazdım cevap vermediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_1296 -- 11 Eylül 2020; 3:57:14 >







  • Başvuru yaparken telefon numarası değil de hizmet numaranızı girerek yapın. Ayrıca başvurudan hemen sonra da bu konuda destek kaydı açın. Sadece interneti taşırlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, inşallah sade internet taşınır.
  • Merhaba, telefon hattınız olmadan yalın internet olarak geçiş sağlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.