Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
114
Favori
193.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

    Kırmızı olsun, 3 kuruş fazla olsun diyen çok. Bu araca en çok kırmızı yakışıyor. Satılmazsa, talep olmazsa fiyatınızı çekersiniz. Bence 1430 uygun rakam ki pazarlık payı da illa ki oluyor.

  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Tam olarak katılmıyorum. Onun da kendine göre avantajları var. Evet, bir toyota hibrit ekonomisi sunmuyor ama ekonomi vaadediyor. Bir de sanki motor yerleşimini daha kolay yapabiliyorlar ve bu aracı daha sessiz hale getiriyor. x-trail test ettiğimde yalıtımını çok beğenmiştim. Motor sesi gelmiyordu hiç. Premium markalardan bile sessiz geldi bana. Qashqai test etmedim.


    Hibrit araç alacak olsanız hangisini seçersiniz?


    Nissan qashqai epower platinum premium 2.234.100 TL

    190hp, 5.4 tüketim 7.9sn hızlanma.


    Corolla cross passion x-pack 2.210.000

    140hp, 5.1 tüketim, 9.9sn hızlanma

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Ben 2. el phev tonale alırdım 5-10bin kmde. Full paket, 280hp 4x4.


    Corolla crossun falan kalitesi düşük, eski chrdan kötü hissettirdi bana

  • Benim araçta kırmızı ve gerçekten bu aractan nedense bayiye az miktarda kırmızı geliyor. Ben özellikle kırmızı renk arayıp almıştım, satılığa çıkınca illa kirmizi renk isteyenler , buna göre 5-10 fazla vermeyi goze alanlar çıkacaktır.
  • masterap M kullanıcısına yanıt

    İkinci ele girince seçenekler çok ve ben liste fiyatına göre yorumladım. Özellikle nissan tarafında bayii fiyatı düşük olabiliyor.

  • Kuzey istanbulda geçen hafta kırmızı comfort vardı. Luxuryi bilemiyorum.
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    bu opel amperadaki sistem değil mi? yada genel olarak büyük şantiye araçlarında kullanılan, elektrik motorunu besleseyn içten patlamalı motor sistemi?


    Alıntı

    metni:
    Benim araçta kırmızı ve gerçekten bu aractan nedense bayiye az miktarda kırmızı geliyor. Ben özellikle kırmızı renk arayıp almıştım, satılığa çıkınca illa kirmizi renk isteyenler , buna göre 5-10 fazla vermeyi goze alanlar çıkacaktır.



    kusura bakmayın da kırmızı rengin yakıştığı araçlar tek kapılı spor otomobiller ve model fark etmeksizin bütün alfalar, sizinkisi biraz züğürt tesellisi gibi olmuş.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Sanirsin ferrari kirmizisi satiyorlar😂

  • Bir malın fiyatını satıcı belirler, alıcı kafasına yatarsa alır. Burada satan arkadaş, kırmızı renk sebebiyle fazla para istemiş, isteyebilir, Ben de kırmızı rengi alırken özellikle aradım ve bulunca aldım, illa ki satılığa çıkınca benim gibi kırmızı renk takıntısı olup isteyenler olacaktır , kırmızı renk için belki daha fazla para vermeyi goze alanlar olacaktır bunu yazdım.
    Bu yazdığımin züğürt tesellisi ile alakası ne anlamadım. Züğürt teselisinin anlamı : "Elde ettiği önemsiz bir şeyin, elde edemediği önemli şeyi aratmadığını söyleyerek kendini avutma." demek oluyor. Ben araba kırmızı renk olunca Ferrari oluyor, daha iyi uçuyor , kaçıyor da demedim. Daha fazla alıcısı olur diye iddiam da yok, sadece tekrar söyleyeyim, kırmızı takıntısı olup, illa kirmizi isteyenler olabilir dedim, bu benim görüşüm, aracı satarken renk sebebiyle fazla fiyat isteyen arkadaşta sonucta satacağı aracın fiyatını belirlemekte de serbest. O yüzden dalga geçici yanlış kelimeler ile lütfen birbirimizi kirmayalim.




  • discrepancy kullanıcısına yanıt

    Bir malin fiyatını satici değil alici belirler.

  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    1-2 kişi nasıl bi kafada anlamadım. Sözüm sana değil. Fazla fiyat istemişim gibi bir algı oluşturdukları için belirtiyorum. Yukarıda defalarca yazdım. 2023 kırmızı ilanlarda 1 tane 1.5m e vardı bende 1.480 yazdım. Arkadaşlarda sıfır teklifleri söyleyince 1430a çektim. Hatta yine 1400 falan saymayı düşündüğümü söyledim. Benzer fiyatlara beyazda koyan var siyahta. Genelde beyaz araç severim ama bu modelde kırmızı hoşuma gitti. Bu konuyu ben dahil çok uzaktık bence isteyen istediği fiyata alsın yada satsın. Tecrübe paylaşmaya devam edelim.

    MG HS Kullanıcıları...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

    Bir malin fiyatını satici değil alici belirler.

    Eğer satıcının acelesi varsa alıcı belirler, satıcının acelesi yoksa, kafasında düşündüğü rakama satar.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza 2023 model HS luxury ile katıldım. Whatsapp grubu için link rica edebilir miyim ?


    Aracı kullanmaya başlayalı 5 gün oldu genel olarak sürüşü oldukça komforlu ancak canımı sıkan bir ses var araçta. Dur kalk trafikte 20-30 km hızla giderken 5-6 frenlemede bir aracın altından mekanik bir ses geliyor (yüksek hızlarda frenleme de böyle bir ses yok asla). Sesi tanımlamak çok kolay değil ama sanki araçlarda 4 kapı kitlenirken çıkan mekanik bir ses var ya ona benziyor. Servise gidip göstericem ama geçiştirirler %90...


    Bir de yine düşük hızlarda bazen zırıl zırıl dinamo sesi geliyor (aşırı yüksek değil). Bu durumları yaşayan başka arkadaşlarım var mıdır merak ettim


    Herkese hayırlı sürüşler

  • discrepancy kullanıcısına yanıt

    bir malın fiyatını satıcı belirler eğer ki o satıcı R&R gibi ferrari gibi piyasada az bulunan çok talep edilen birşey satıyorsa. yoksa fiyat arz ile talebin kesişme noktasıdır ki üniversite 1. sınıfta iktisada giriş dersinde bunu öğretirler. burada hareketle sizin böyle bir araç satmadığınız ortada.



    Alıntı

    metni:
    O yüzden dalga geçici yanlış kelimeler ile lütfen birbirimizi kirmayalim.



    benim dalga geçtiğim yok, tek söylediğim hiçbir arabada kırmızı özellikle üstüne fazla para verecek kadar ferrari ve alfada durduğu gibi güzel durmuyor, bir dalga geçme değil kendimce bir saptama.

  • Biraz önce alici-satici tartışmasıyla ilgili birşeyler yazmıştım ama vazgeçip, sildim. Bu konuyu ve araç rengi konusunu uzatmak bir işe yaramayacak, herkes düşüncesinde özgür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 14 Mayıs 2024; 22:14:37 >
  • Herkese merhabalar, uzunca süren araç arayışım, bir saat önce MG HS Luxury paketin kaporasını vermemle sonuçlandı. Bir aksilik olmadığı sürece Gümüş Gri renk, kırmızı döşeme ile aranıza katılacağım. Renkler arasından kendim bu seçimi yaptım.

    Sessiz sedasız neredeyse tüm yazılanları okudum. Diğer araçları inceleyip kurcaladığım kadar bu araçla uğraşmadım. Test sürüsünü bile danışmana yaptırdım (emanet araç sevmem). Burada yazıldığı üzere kaput koruma mıydı neydi onu istedim. 5000 TL fiyat verildi. Hayırlı olur umarım.

  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. Ben de iki aydır dip köşe inceleyip karar vermeye çalışıyorum.

    Sıfır olmasa bile piyasadaki beş altı bin km deki araçlardan birini almayı düşünüyorum. Bayi ile yüz - yüz elli bin arası fiyat oynayan hatasız araçlar var.

    Şu an gram altın bozmaya sıcak bakmıyorum ama çok uygun bi araç olursa hızlıca hallederim. Şimdilik bilgimi artırıyorum. Forum güzel ..
  • Mavi hs kullanıcı var mı. Ben bu maviyi seviyorum ama böyle büyük araçta renk biraz patlıyor mu ne... Nissan Kaşkaydaki de bu renkti heralde ..
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun memnun kalırsınız güzel araç altı aydır kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.