Şimdi Ara

MHP Tüzük Kurultayı (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Meral aksener basa geldi mi gelmedi mi?

    Bu tüzük değiştirmek içindi. MHP tüzüğünde olağanüstü kurultaylarda genel başkanın değiştirilemeyeceğine dair bir ibare varmış, öncelikle bunu değiştirmek için tüzük değiştirme kurultayı yapıldı. Tabii kurultayda Bahçeli'nin kendilerini egale etmemesi için disiplin ve başkanlık şartları ile ilgili yerleri de değiştirdiler.

    Başkanlık seçimi 10 Temmuzda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 19 Haziran 2016; 19:45:49 >
  • Eline sağlık hocam, yer yer bilgilendirdin bizi.
  • Akşener gelecek Akp. zulmü bitecek :)
  • Bu basliga daha fazla yprum yazip trolluk yapmayin. Hayatinizda hic Mhp ye oy verdiniz sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IraArel

    Eline sağlık hocam, yer yer bilgilendirdin bizi.

    Keske duzgun bir medyamiz olsa da benim gibi is bilmezler eli yuzu duzgun haber toplamaya calismasa.

    Bu arada habercilik diyip hatirlattin da ne zamandir Marmaray konumu da guncellemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    O sözde Akp yi desteklemeyen ortalık malı. Ama her akp konusunda olumlu yorumlar yazmaktan kendini alıkoyamaz ne olduğu cok acık bırak ötede havlasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen 13 madde nedir ve sonuç olarak ne oldu? Yani delege seçimi ile 10 Temmuz muydu tam bilemedim ama kurultayda çoğunluğun seçtiği aday m genel başkan olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ustanak

    Değişen 13 madde nedir ve sonuç olarak ne oldu? Yani delege seçimi ile 10 Temmuz muydu tam bilemedim ama kurultayda çoğunluğun seçtiği aday m genel başkan olacak?

    Bir tanesi iste olaganustu kurultayda genel baskanin degisebilmesiyle alakali, geri kalanlari da hep disiplin veya tuzukteki maddeler yoluyla bahceli adaylari engellemesin diye yapilan degisiklikler (Aksener disiplin cezasiyla atilmasin, Ogan aday olabilsin gibi).

    10 Temmuzdaki kurultayda secim yapilabilmesinin onu acildi bu tuzuk degisikligiyle, ama 3te2 mi yoksa oy coklugu mu araniyor, nasil belirlediler bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
    En az 4 farklı ana haber izledim hiç biri açıklama yapmadı paralel paralel paralel demekten
  • Akşener'den medet umanlar var. Bahçeli gibi atıp tutmaktan başka bir şey bilmeyen, mahalle ağzıyla konuşan Bahçeli'nin kadın versiyonudur kendisi. Ülkeyi yöneten kişilere ve karakterlerine baktığımızda Meral Akşener'in neden bu kadar destek gördüğünü anlamak da zor olmasa gerek zira toplum tarafından hep böyle kişiler ilgiyle karşılanıyor. Akşener gelince partiye oy olarak mutlaka bir ivme kazandıracaktır ama bu partinin ve ülkenin gelişimine ne derece etki edecek orası tartışılır. Bizim yok MHP çok oy alsın, yok AKP bitsin, yok CHP'nin oyları MHP'ye kaysın gibi hedefler koyarak bir yere gelmemiz mümkün değil. Akşener partinin vizyonunu güçlendirecek ve ülkeyi ileriye taşıyacak vizyona ve karaktere sahip değildir. Diğer adaylara nazaran entelektüel çıpası yerlerde olan, kadın mafya gibi davranan, nitelik olarak diğer adayların yanına yaklaşamayacak birisinin ben faydalı olacağını düşünmüyorum ama burada sadece çok oy almayı başarı olarak gören kişiler varsa evet başarılı olur fakat ülke yine aynı tas aynı hamam olarak devam eder. Seçimde duruma göre diğer adayların bir aday üzerinde anlaşıp parti içerisinde bu kadronun da dahil olduğu güçlü ve nitelikli bir yönetim oluşturulmalıdır ki hem MHP kendi vizyonunu ileriye taşısın hem ülkeyi farklı bir yerlere getirebilsin.




  • Burda hayatinda Mhp ye oy vermemis kisilerin Mhp ye baskan belirlemesi Bahceliye sallamasi sadece komik herkes kendi evinin onunu supursun once
  • drkayzerr kullanıcısına yanıt
    Akşener'in potansiyeli diğerlerine göre daha fazla ona sözüm yok ama diğer adaylar aralarında bir anlaşma sağlayabilirlerse Akşener'i de Bahçeli'yi de geride bırakabilirler.
  • Ne oldu simdi ozetleyebilecek var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    kendisi akpli ama bahçeli diye diye öldü nedense



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 20 Haziran 2016; 4:27:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Ne oldu simdi ozetleyebilecek var mi ?

    Kisaca 10 Temmuzda MHPde baskanlik secimi yapilmasinin onu acildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ITürkologI

    Akşener'den medet umanlar var. Bahçeli gibi atıp tutmaktan başka bir şey bilmeyen, mahalle ağzıyla konuşan Bahçeli'nin kadın versiyonudur kendisi. Ülkeyi yöneten kişilere ve karakterlerine baktığımızda Meral Akşener'in neden bu kadar destek gördüğünü anlamak da zor olmasa gerek zira toplum tarafından hep böyle kişiler ilgiyle karşılanıyor. Akşener gelince partiye oy olarak mutlaka bir ivme kazandıracaktır ama bu partinin ve ülkenin gelişimine ne derece etki edecek orası tartışılır. Bizim yok MHP çok oy alsın, yok AKP bitsin, yok CHP'nin oyları MHP'ye kaysın gibi hedefler koyarak bir yere gelmemiz mümkün değil. Akşener partinin vizyonunu güçlendirecek ve ülkeyi ileriye taşıyacak vizyona ve karaktere sahip değildir. Diğer adaylara nazaran entelektüel çıpası yerlerde olan, kadın mafya gibi davranan, nitelik olarak diğer adayların yanına yaklaşamayacak birisinin ben faydalı olacağını düşünmüyorum ama burada sadece çok oy almayı başarı olarak gören kişiler varsa evet başarılı olur fakat ülke yine aynı tas aynı hamam olarak devam eder. Seçimde duruma göre diğer adayların bir aday üzerinde anlaşıp parti içerisinde bu kadronun da dahil olduğu güçlü ve nitelikli bir yönetim oluşturulmalıdır ki hem MHP kendi vizyonunu ileriye taşısın hem ülkeyi farklı bir yerlere getirebilsin.

    Saçma sapan konuşup kendini rezil edeceğine Cahil İnsan git geçmişine bak ve neler yapmış ona bak. Matematiksel terimler sakızı ile bir halt elde edemezsiniz yatay dikey düşey Paralel gibi saçma kavramları Vatan Hainleri çıkarttı sizlerde arkasından sürü mantığı ile devam ediyorsunuz yazık sizlere olmayan beyinle yola çıkmışsınız.

    Paralel ile ilgili şöyle bir durum var Paralel diye ortalığı bulandıranlar bu güne kadar Paralel dedikleriniz ile oturak alemlerinde kucaktan kucağa oynarken iyiydi de artık Kucağa oturtulmadığınız için mi zorunuza gitmeye başladı ver yansın ediyorsunuz. ??

    zamanında Devletimizin önemli Bakanlıklarında görev yapmış birisidir meral hanım o yüzden en uygun ve deneyimli kişidir adaylar arasında.




  • Niye bu kadar uzatiyorlar ki haftaya yapsalardi ya secimi 3 hafta bosu bosuna teyyibin eline koz veriyorlar. Umit Ozdag genel Baskan ve basbakan, Sinan Ogan Genel baskan yrd. Meral hanim 2019 Cumhurbaskanligi adayi.

    Yeter ulan artik milletsiz devsirmelerden cektigimiz Turkiye'nin yonetimine tekrardan Turk'ler gecsin!
  • omertalord kullanıcısına yanıt
    Kurullar toplanacak, duyurusu yapilacak vs. Isin prosedur kismi var. Bir de adaylara da biraz propaganda suresi.

    Aslinda su an cikan adaylar hakikaten kendi aralarinda bir birlesip kadro olusturabilseler cok hos olacak. Hepsi dolu insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas261990 -- 15 Eylül 2016; 9:44:59 >
  • Gerek bilgisi, gerek duruşu ile en iyi aday Sinan Ogan , yalnız bu ülkenin insanına Sinan Ogan gibiler hitap etmiyor.

    Meral Aksener Erdoğanı durdurabilecek birisi gibi duruyor. Malum Türkiye'nin Muhafazakar kesimi Çağa uygun, rasyonel, bilgili, efendi siyasetçi istemiyor. Otoriter, Ağır başlı, Ağır lafları konuşan siyasetçi moda Türkiye'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.