Şimdi Ara

:: microSD,HC,M3510,GB ::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sevgili DH üyesi arkadaşlarım...

    Cep telefonlarında kullanılan, hafıza kartları ile alakalı sorum olacak sizlere. Bilgisi dahilinde olan var ise, buyrun. Sorum şu:

    Elimde Samsung M3510 cep telefonu var. Bu telefonun desteklediği hafıza kartı türü "microSD ve 8GB'ye kadar" şeklinde belirtiliyor, kullanma kılavuzunda.

    1- Bu microSD kart tabiri, microSD HC(high capacity) ile aynı değil. Class olarak farkı var bildiğim kadarıyla ama, şimdi class 4(HC)/class 6(HC) bir kart alsam, çalışmama,uyumsuzluk vs. gibi bir problem teşkil eder mi acaba?

    Yukarıdaki soruma vereceğiniz cevap olumlu ve "2si arasından birini tercih ettiğinde, SD veya SDHC olarak uyum sorunu yaşamazsın M3510 telefonunda" şeklinde ise,

    2- Class 4 ile Class 6 kartlar arasında yazma ve okuma hızı olarak(özellikle de cep telefonumdan media dosyalarını çalarken ve foto makinesine takacak olursam, foto çekip kaydederken.) fark var mı, hissedilir derecede?

    3- Şimdi, telefonumun kılavuzunda 8GB'e kadar desteklediğini söylüyor ya, 8GB'lık bir kart alsam(2nci soruma vereceğiniz cevaba göre), kasma yapar mı acaba telefonumda?


    Bu 3 sorum hakkında, malumatınız dahilinde sizlerden bilgi ve tavsiyelerinizi, var ise incelemelerinizi rica ederim..

    Saygılarımla...


    * * *







  • Yok mudur bilgisi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.