Şimdi Ara

Microsoft Habu Gaming Mouse anlayan varmı...!!!_'^'^é!^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Habu Laser Gaming Mouse var bende yeni aldım ama crysiste kıyafet değişrtirme modu çalışmıyor eski mousede çalışıyordu ayarlara baktım ama kaydırma tuşunda click olmuyor yani kaydırma tuşu tıklaması işlemiyor ayarlarını falan hepsini kontrol ettim sizce bozukmu mouse???başka ne yapabilirim??kaydırma tuşu aşşağı yukarı çalışıyor fakat tıklayınca yanıt vermiyor kaydırma tuşu???başka ne yapabilirim lütfen yardım edin


     Microsoft Habu Gaming Mouse anlayan varmı...!!!_'^'^é!^





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EX38 -- 23 Ağustos 2008; 21:06:00 >







  • yokmu orta tuşun clickleme özelliğinin çalışıp çalışmadığını test edebileceğim bir program.gerçi ben eminim çalışmıyor demekki bozuk.

    yokmu KOCAMAN SİTEDE YARDIM EDECEK BİR İNSAN???
  • Razer Habu Driver yükle ordaki wheel ayarından dolayı.. Crysis oynamıyorum ama anladıgım bu...
  • dostum driverı zaten cd sinden yüklemiştim şimdi bide yeni driver yükledim 2.12 ve firmware 2.03 yükledim ama hala sorun düzelmedi.orta kaydırma tuşunda click çalışmıyor ve şuan mouse u kullanamıyorum bilgisayar 2 de bir kitleniyor açılışlarda v.s napcamı bilmiyorum.bir firma vasıtasıyla istanbuldan getirtmiştim bu mouse yi.. ama tam randımanlı kullanamıyorum halen lütfen yardım edin????napmalıyım?? benden başka bu sorunu yaşayan yada habu kullanan varmı???
  • yaaaaaaaaa yardım edecek yokmu? HABU MOUSE KULLANAN YOKMU bu sitede??? SADECE tek sorum var habu mouse kullananlar orta kaydırma tuşunu yani 2. numarayı razer programından click olarak seçtiklerinde kaydırma tuşuna basınca click görevi yapıyormu yapmıyormu???? tek soru!!





  • Ben Knight oynarken scroll deki click tuşuyla dönemiyordum heralde dediğin bu seninde crysis oynamadıgım için bilmiyorum..Driver den Scroll deki kayıtlı gorevi değiştirmen lazım ama bende bilmiyorum hangisini yapacağını..
  • şimdi orta kaydırma tuşu aşağı yukarı kaydırıyor problem yokta dostum.yalnız kaydırma tuşunu driverden click yaptığım zaman tıklamıyor.yani 7 tuştan hangisini driverden click seçersem seçiyim hepsi click görevi yapıyor hepsi tıklıyor ama kaydırma tuşunu click olarak atarsam malesef sadece oyunda değil hiçbir klasörde v.s tıklanmıyor yani algılamıyor acaba bozukmu? yoksa bu mouselarda fabrikasyon hatasımı var genel olarak???
  • kardesım bnde bakıorum bu mouse cok kararsız kaldım nasıl uzun zamandır kullanıosun performans memnunıyet nedır
  • Bende de Habu var. 3.5 sorunsuz kullandım, ama 4. senesine girerken kabloda temassızlık başladı, bağlantı kesilip geliyor zaman zaman. Ortadaki tuşu başka oyunlarda kullanıyorum, mesela hızlı bıçak çekme veya kullanma tuşu gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.