Şimdi Ara

Microsoft, Office for Mac 2011'in 30 günlük deneme sürümünü yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    mac kullanıcıları microsoft yazılımı alır mı acaba??


    o mac kullanıcıları için apple macbooklara windows 7 kurulum imkanı sağlamıyor mu?

    ne alaka? benim söylediğim şeyle nasıl bir bağlantı kurdunuz acaba? ilginç..!!!



    çok alaka, apple durduk yere windows desteği vermedi, kullanıcı isteklerine ihtiyaçlarına göre bu desteği vermeye başladı, demekki mac kullanıcıları macbooklarına windows kurarak microsoft yazılımı almış oluyorlar

    iyide sen başta açıyı saptırdın yazdıkça sapma açın genişliyor.. benim söylediğim şeyle ne alakası var!!! ben mac kullanıcıları windows kurmasın yada niye kuruyorlar filan dedim mi!!! bence bir daha cevap yazmadan mesajımı iyi oku anla derim sana!!!



    mac kullanıcıları microsoft yazılımı alır mı acaba?
    macbooklarına windows aldıklarına göre demekki microsoft yazılımı alıyorlarmış

    bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek

    bir insan mac kullanıcısı dediği zaman mac alıpta üzerinde windows çalıştıran kişi diye mi anlar bunu?? nasıl mantıktır bu!! mac kullanıcısı dediğin zaman donanımla beraber mac os x yazılımı kullanan kişi algılanır normal olarak.. tabi "normal" olarak.. bir anormallik varsa bilemem.. mac alıpta windows kullanan kişi diye bunu algılamak nasıl bir mantıktır hala çözemiyorum.. bir topik aç bakalım mac kullanıcıları kimler diye bakalım mac alıpta üzerinde windows yazılımı çalıştıran bir kesim mi gelcek merak ediyorum valla gülerler adama... mertgraph1979 olayı çok iyi özetlemiş. mac os kullanıpta microsoft yazılımı kullanacak olan kişi yok denecek kadar azdır kannatimce.. sen gittin maci aldın sonra windowsu kurdun burdan bağlantı yaparak windows kuruluyorsa bir sisteme microsoftun mac oslar için ürettiği yazılımda alınır kullanılır sonucuna vardın.. hala anlamadıysan hatanı dahada birşey yazmıcam sana.. bundan sonrası kimseye fayda sağlamaz.. ki bahsi geçen yazılım mac os x'te çalışan bir microsoft yazılımı hani.. windows kursan ne alaka.. mac osta çalıştırıcan.. hey Allahım nereseinden tutarsan tut manasız..




  • Ben gittim macbook air icin office aldim 250 lira verdim..mac'e yeni oldugum icin soruyorum ; daha uyumlu bir program ne olabilir di?
  • Appstore'dan 90 liraya iwork alabilrdin... Apple'ın office yazılımı...
  • Kaç kişi kullanır acaba?
  • quote:

    Kaç kişi kullanır acaba?


    Kimsenin kullanmasına gerek yok. Page .docx ve .doc mantığında, keynote .ppt mantığında, number ise .xls mantığında çalıştığında tamamen Microsoft Office'in kaydettiği dökümanları açar. iwork ile yarattığınız dökümanlarıda Microsoft Office açar.

    Yani sadece sizin kullanmanız yeterli.
  • macbook kullanan adam alışkanlığından veya ihtiyacından dolayı nasıl alternatif işletim sistemi olarak mac os x in varlığına rağmen windows kuruyorsa, aynı adam yine alışkanlığından veya ihtiyacından dolayı mac için üretilmiş yazılımın varlığına rağmen gider microsoft office alır kullanır ki zaten kullanan da çok, ne kadar saçmalarsanız saçmalayın milyar dolarlık firmalar her basın açıklamalarında birbirlerine sallamalarına rağmen kullanıcı isteklerine göre bu şekilde kendilerinden ödün veriyorlar, macbooklara windows kurulma imkanı çıktıktan sonra da bazı apple cihazlarıyla aşk yaşayanlar da macbooklara kim windows kurarki diye boş konuşup tartışıyorlardı şimdi nerdeyse en azından yedek olarak olsun kurmayan kalmadı, bu yüzden oturup 1 sayfa yazı yazınca birşey kanıtlamış olmuyorsunuz, tekrar tekrar konuşmanın anlamı yok, asıl bunu anlamamak anormallik olsa gerek
  • satılmayacak olsa microsoft onu geliştirmez. her ne kadar bedava da olsa vakti zamanında Internet Explorer for Mac'in gelişimini durdurmadı mı MS ve safariyi tavsiye etmedi mi? Dolayısıyla kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla MS Office for Mac geliştiriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.