Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
9
Favori
18.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 gün kaldı, acaba preload yapacak mı oyun, yapsa iyi olur aslında. Heyecanla bekliyoruz, puanları da iyi geldi oyunun..
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,canon oyun yapamazlar isim hakları wbnin elinde fakat canon yapılamaz.

    Aynı sebepten seviyorum bende orta dünya olunca insan dayanamıyor.
  • Nemesis sistemini başarılı bir şekilde gösteren iyi bir reklam olmuş.


  • Pre-Load başladı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Kaç gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Kaç gb

    65 GB , ek olarak PC özel olarak 30 GB+ büyüklüğünde 4K texture vs.. paketi yayınlanıcak diye söylenti var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 7 Ekim 2017; 20:57:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmamızı PC konusuna taşımak istedim kusura bakmayın.

    Lootboxlar ile ilgili;

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1443533



    Oyunda lootbox almadan bitirmeniz mümkün mü? Tüm incelemelerin cevabı evet fakat çok uzun bir süre aynı görevleri, aktivitileri yapıp durmanız gerekiyor eğer satın almak istemiyorsanız.

    Oyunda gerçek sonu görmek istiyorsanız 40-50 saat oynamanız gerekiyormuş. İncelemeler ve oynayanların dediğine göre 15-20 saat gibi bir süre de ana hikaye bitiyormuş fakat gerçek sonu görmek için 4 gün boyunca günde 8 saat oynamış arkadaş. İşin kötüsü aynı şeyleri yapıp durmuş, para ve seviye kazanmak için. Aksiyonunu ben de sevmiştim oyunun ve bittikten sonra da oynamıştım ama oyunun gerçek sonunu buna kitlemesi ve bizi zorunda bırakması hiç hoş değil.

    Oyunda efsanevi Orc'lar lootbox almak istemezseniz çıkıyormuş ama gerçekten çok nadir denk geliyormuşsunuz. Eğer lootbox almadan efsanevi Orc ordunuza katmak isterseniz tek yapmanız gereken ölmekmiş. Birini seçip gidin ona ölüp duracaksınız ve seviye atlayacak fakat seviye atlarken bazen bölgelere göre duel yapıyormuş başka bir orcla ve ölme ihtimali varmış. Yani ya saatlerceo oynayıp denk gelmeyi bekleyeceğiz ya da bu uzun ve gereksiz sistem ile uğraşmaya çalışacağız.
  • Genel olarak biraz daha dengelenmesi gerekiyor lakin endişe etmenize gerek yok , Shadow of Mordor şahsen 200 saat+ oynadım halen oynuyorum ki end olarak sunduğu tek şey nemesis sistemi , store da satılan şeylerin çoğu "Gold" ile satılıyor geri kalan birkaç şey ise "Mirian" ile , Mirian kazanmak kolay , Gold ise para ödemedende kazanabiliyorsunuz görev ödülü ve challenge ödülü olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 8 Ekim 2017; 14:53:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı anlamadım ben şimdi. G2A üzerinden 120 liralık paketi almayı düşünüyordum ama oyun içi satılan birşeyleri falandamı almam gerekiyor. Öyleyse kesinlikle satın almayacağım. Soygunculuktan başka birşey değil bu.
  • @Maxvell1 Shadow of War bittikten sonra gerçek sonu kitli olduğu için benim gibi her şeyi görmek isteyen arkadaşları uzun bir grind bekliyor. Sorun ya da endişe değil sadece 120 TL verip içinde böyle özellikler olması beni rahatsız ediyor. Örneğin siz 200 saat istediğiniz için oynamışsınız fakat şimdi 10, 20 dolara lootbox almak istemiyor ve gerçek sonu görmek istiyorsak mecbur oynayacağız.


    @~Lithium Satın almak gerekmiyor hocam sadece satın almak istemezseniz saatlerce grind yapacakmışsınız. Ha oyunu beğenirseniz zaten oynarsanız 40 - 50 saat. Ben de pre-order yaptım zaten ama para verip aldığımız oyunların içinde bu tarz ödemelerin olması doğru gelmiyor sadece.
  • Grind ve lootbox mevzusu canımı sıktı. Gerçek sonu görmek için aynı şeyleri 40 saat oynamak çok saçma. İşten gelince 1 saat oyun keyfim var onda da böyle bir şeyle uğraşmak istemediğim için pre-order vermiştim iptal ettim gece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

    Grind ve lootbox mevzusu canımı sıktı. Gerçek sonu görmek için aynı şeyleri 40 saat oynamak çok saçma. İşten gelince 1 saat oyun keyfim var onda da böyle bir şeyle uğraşmak istemediğim için pre-order vermiştim iptal ettim gece.

    tam olarak isin detayi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir algı yaratıldı genel olarak , bazı insanlar bu furyaya kapılıp çeşitli hatalar yapıyor (pre-order iptali, öfke mesajları gibi..) , yapım çıktıktan sonra pişmanlık diz boyu olucak , "2K" nın yorumların da bunun yansımaları görülebiliyor , zaten ortalama 35-40 saat oynıycak casual kesim bile yani bir mecburiyet durumu söz konusu değil , artık bu süre daha anlamlı bir hal aldı sadece bu kesim için.


    Not: Steam da çıkış tarihinin bu gece "12:00" kaydırılma durumu söz konusu zira Microsoft Store böyle bir değişiklik yapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 9 Ekim 2017; 12:45:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam algı dediğiniz oynayan, bitiren işi bu olan insanların yaptığı incelemelerin derlemesi. Ben de pre-order yaptım ve zevk alacağıma eminim ama sürekli lootbox satın al hadi al almayacaksan mecbur oynucaksın daha, grind yapacaksın kısmından hoşlanmıyorum. Öfke mesajlarında insanlar haklı görüyorum bu free2play oyun değil 60 dolarlık Single oyun. Shadow of Mordor'un yan görevler, hikaye dahil 30 saat oynadım. İncelemelere göre grind dediğimiz kısım her yeri ele geçirdin, yan görevleri yaptın ama gerçek son için istenilen legendary orc vb şeyleri karşılayamadın bir 20-30 saat daha aynı şeyleri yap şeklinde bir oynanıştan bahsediliyor.

    Her mesajımda da dediğim gibi satın almak zorunda değiliz, zaten incelemeler de onu diyor fakat ben 60 dolar verdiğim Single oyunlarda bu tarz free2play oyun gibi şeyler görmeye karşıyım, nasıl yapılırsa yapılsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 9 Ekim 2017; 15:9:29 >
  • İngilizce bilmekten farklı cidden yapılan hoş değil.İki kuruş ayırmıyorlarsa bir çeviriye bizim paramızı almasınlar.


  • Orjinal alma aldırma !!!
  • iyi guzel indirdikte, oyun kacta aciliyor ?
  • Hala daha böyle Türkçe altyazı koymaya tenezzül bile etmeyen şirketlerin oyunlarına 180-200 liralar verip pre order falan yapıyorsunuz vallahi pes billahi pess

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA



    Orjinal alma aldırma !!!

    Aynen kardeşim bu gece malum yerlere düşecek zaten oyun bekliyoruz. Yıl 2018 olmuş oyununa Türkçe altyazı koymayıp Türkiyede satışa çıkaran şirketlerin oyunlarını para vermeden sömürmek gerçekten paha biçilemez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K ULTRA gameplay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 10 Ekim 2017; 0:13:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.