Şimdi Ara

Millenicom, Taahhütü Devam Eden İnternetimi, Ucuz Diye Habersizce İptal Etti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu şekilde sadece 1. Faturaların düzenli ödenmemesi 2. Müçbir sebeplerle uzun süre hizmet sağlanamayacak olması 3. Bireysel kullanımı ve sözleşme şartlarını aşan durumlar sebebiyle tek taraflı iptaller yapılabilir.


    Ucuz diye iptal edeceklerini düşünmüyorum ki düzenledikleri kampanya ile 12 ay boyunca indirim ve ücretsiz internet kazandıran bir firma ve BTK yönetmeliğine uymak zorunda olan firmalardan biri Millenicom. Muhtemelen bir karışıklık yapılmıştır diyeceğim ama taahhütlü bir hizmeti iptal etmek zordur ve ayrıntılı bilgi verilmediyse size üzerine gidin mutlaka hem E-devlet hem de BTK üzerinden doğrudan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.

  • Birkaç arkadaşın tartıştığı mesajlar vardı yukarıda, aslında hepsi de iyi niyetli mesajlardı, sanırım yönetim silmiş. Bir açıdan iyi olmuş, hepimiz aynı taraftayız, hepimiz bu ülkede kaliteli ve ahlaklı hizmet bekliyoruz, o yüzden kalp kırmaya gerek yok aslında.

    Konumuza dönersek;

    Hizmeti aktif ettiler, sehven yapılmıştır gibi bir SMS atıp olayın üstünü kapattılar. Sinir stres olduğumuzla ve o gün işlerin aksamasıyla kaldık. Buradaki konu, sözleşme maddeleri veya yasaların buna izin verip vermemesi vs. değil aslında. Böyle bir hata nasıl yapılabilir? Bu normal veya kabul edilebilir bir hata değil bence. Bakın hizmet duraksamıyor, bir anda komple kapatılıyor, online işlemlerden siliniyor, bir süre sonra online işlemlere de giriş yapılamıyor. Hadi nalet olsun, bir hata olmuş diyelim, ona da tamam ama bari doğru dürüst birisine ulaşabilelim, o da "Arkadaş hata var, hizmetin kapatılmadı, düzeltilecek merak etme." desin. O da yok ki? WhatsApp hattındaki arkadaşın cevaplarını görseniz verem eder insanı. Hani yazma, kaderini kabullen, daha iyi olur sağlığın için. Ben o esnada acil bir şekilde Türk Telekoma'a başvurmuş olsaydım ne olacaktı? Öyle bir yerdeyim ki, TT Genel Müdürlüğü'ne yürüyerek 15 dakika uzaklıktayım, o hışımla gidip rica etsem, belki 1 saat sonra gelip bağlayıp aktif etme ihtimalleri var. Bu esnada Millenicom bana "Talebinizi işleme alamıyoruz, sonra tekrar ulaşın." yazıyordu.

    Lütfen üç kuruş ödüyorsun zaten diye gelmeyin bana. Dediğim gibi üç kuruşa beş köfte istemiyoruz, azıcık düzen ve güven istiyoruz. Yukarıdaki arkadaşın da zamanında taahhütsüz hizmetini kapatıp cayma bedeli istemişler, stajyer yaptı demişler. Bana komik geliyor bunlar. Şu anda online işlemlere SMS ile giriliyor, bundan 2-3 yıl öncesine kadar da normal parola ile giriliyordu ve şifremi unuttum deyince parolanı açık açık telefonuna gönderiyordu. Yani herhangi bir şifreleme yöntemi kullanmadan belirlediğin parolayı veritabanlarında açık açık tutuyorlardı. Aynı parolayı başka yerde kullananlar varsa tehlikeyi siz düşünün, bu stajyerler her yere ulaşıyor maşallah, her yetkileri var.

    Şimdilik düzeldi, taahhüt bitince büyük konuşmak istemem ama muhtemelen Türk Telekom'a kaçarım ben. Sağlıcakla kalın.

    @_A_N_I_L_
    @XpressMusic34

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 yıllık taahhütlü aylık 99 tl aboneliğim vardı. Beni de aradılar. Kısıtlayalım yada ücretsiz iptal edelim dediler. Böyle bir rezillik görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman oldu bu? Ve sebep olarak ne dediler?

    @selodonanımhaber




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcaner -- 5 Ağustos 2023; 0:5:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar çok felekat.
    Kurumsallık vs adı okunmuyor.

    Taahhütlü aboneyi ucuza hizmet alıyor bahanesiyle iptale ikna etmek, tarihe not düşülmesi gereken bir olay.
    Mutlaka çevrenize ve sosyal mecradan duyurun bunları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ,

    PM üzerinden müşteri numaranızı iletmenizi rica ederiz . İyi akşamlar dileriz.

  • ahcaner kullanıcısına yanıt
    Bu haftaiçi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aboneliğim var millenicomda. Hem evim hem işyerim. Bu sabah itibari ile her ikisi de kesik. Her ikisinden de internete bağlanamıyorum. Sabah arıza kaydı verdim her ikisi için. Ve işin en kötüsü bu kadar büyük bir firmada borcum olmadığı halde internetten yararlanamadığıma dair açıklama yapacak herhangi bir muhatap bulamamam. Ne yazık.
    Her ikisinin de aynı anda kesilmesi de yukarıda mesajı yayınlayan arkadaşın içinde bulunduğun durum ile karşı karşıya bulunduğum şüphesini uyandırdı.
    Ama dedim ya muhatap olmayınca her şey karanlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrettin Tezer H kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha ucuz diye, servisi - ekibi olmayan iss den hizmet alarak aslında kendimize kötülük etmişsiniz.

    Özellikle iş yeri için saatlik müdahalede bulunan iss ler mevcut.
    Bol internetli günler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayrettin Tezer H kullanıcısına yanıt

    Merhaba ,

    Müşteri numaranızı pm üzerinden iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi akşamlar dileriz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.