Şimdi Ara

Milliyetten Alıntıdır !!!! Okumayan Kalmasın !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fransız milletvekili: Tabii ki PKK'ya destek veriyoruz



    Terör örgütü PKK’ya yönelik İtalya, Fransa ve Belçika’da düzenlenen operasyonların ardından, Avrupa Parlamentosu üyesi Fransız Milletvekili Jose Bove, ortaya çıkarılan PKK kampından Fransız polisinin haberi olduğunu ve bu kampta düzenlenen toplantılara katıldığını söyledi.

    Strasbourg’daki Avrupa Parlamentosunda bir grup milletvekili ile terör örgütüne destek vermek için toplantı yapan Fransız Parlamenter Jose Bove, seçim bölgesi olan Larzak Ovası’nda (Fransa'nın güneyinde bir bölge) PKK’nın eğitim kampları olduğunu kabul ederek, bu kamplardaki toplantılara bizzat katıldığını söyledi.

    Küreselleşme karşıtı olarak bilinen Avrupa Parlamentosu milletvekili Fransız Parlamenter Jose Bove, Fransız güvenlik birimleri tarafından 26 Şubat 2010 tarihinde tutuklanan terör örgütü sorumlularından Mehmet Ali Doğan’ın yakın arkadaşı ve komşusu olduğunu kaydetti.

    Silahlı eğitim verildiği iddia edilen çiftliği bulma konusunda kendisine yardımcı olduğunu, 10-15 senedir yaz aylarında çiftliğe gelen çok sayıda Kürt gencinin burada eğitim aldıklarını bildiğini belirten Bove, kendisinin de bizzat bu eğitim kampına konuşmacı olarak katıldığını açıkladı.

    Fransa, İtalya ve Belçika’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları eleştiren ve örgütün Avrupa üst düzey sorumlularının yakalanmasını "cadı avı" olarak nitelendiren Fransız Parlamenter Jose Bove, PKK’lı teröristlere silahlı eğitim verildiği iddia edilen Larzak Ovası’ndaki kampta sürdürülen faaliyetlerden Fransız güvenlik birimlerinin haberi olduğunu, Mehmet Ali Doğan’a ait çiftliğe bir kilometreden daha az mesafede Fransız ordusuna ait askeri bir birlik bulunduğunu öne sürdü.

    Terör örgütü PKK kadrolarına silahlı eğitim verildiği belirtilen ve Fransız Parlamenter Jose Bove’nin seçim bölgesi olan Larzak Ovası, terör örgütü ETA’nın arka bahçesi olarak biliniyor.

    Bu arada, Fransız güvenlik birimlerinin terör örgütünün yayın organı Roj TV’ye yönelik Paris, Strasbourg ve Orleans’ta operasyon gerçekleştirdiği bildirildi. Soruşturma kapsamında 10 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

    Orjinali:http://www.milliyet.com.tr/fransiz-milletvekili-tabii-ki-pkk-ya-destek-veriyoruz/siyaset/sondakika/13.03.2010/1210835/default.htm

    ALIN SİZE AVRUPA BİRLİĞİ !!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 13 Mart 2010; 11:17:10 >







  • Versin destek , bunlar sadece Türk halkının moralini bozacak gündem yaratıyorlar..

    Sonra bu gündemi ;

    Kerkük seçimlerinde Türkmen dostlarımıza fazla destek veremiyor..
    Halkın %90 siyaset yapmaya çalışıyor..
    Moraller bozuluyor..
    ...

    Daha niceleri :)

    Varsın o da destek versin.
  • bunu şimdi mi anladınız ki. bunu anlamak için bu kadar zaman bir zibidinin çıkıp söylemesini mi beklediniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

    bunu şimdi mi anladınız ki. bunu anlamak için bu kadar zaman bir zibidinin çıkıp söylemesini mi beklediniz ?

    +1
  • Arkadaşlarımızda görsün bilinçlensin diye açtım konuyu

    Alın size AB işte
  • Küfürsüz Bir Konu Olması Dileğiyle. Tek tek Şikayet Ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KissieBunny#

    Küfürsüz Bir Konu Olması Dileğiyle. Tek tek Şikayet Ederim :)


    En sonunda konu silinir hocam...

    Adminlere rica silinmesin konu
  • Biz Fransızlara destek vermeyelim de
  • Türk ün Türkden başka dostu yok derlerdi..şimdi inandım o söze
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdaisY

    Biz Fransızlara destek vermeyelim de


    Orası biraz zor

    @ThunderVolt haklısın hemde çok haklısın...Azerbaycanla ilişkilerimiz kopma noktasına gelirken ne yazık ki biz abd'nin kulu köpeği oluyoruz
  • @N-0NE

    Azerbaycan KKTC'yi tanımamıştı. Tabi sen bunları bilmezsin.
  • Anlıyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThunderVolt

    Türk ün Türkden başka dostu yok derlerdi..şimdi inandım o söze

    o da senin eksikliğin olmuş.biz doğduğumuzdan beri inanıyoruz.
  • En büyük düşmanlarımızın İngiltere ve Fransa olduğunu bilmeyen yoktur heralde. O yüzden pek şaşırmadım.
  • PKKyı destekliyorsa, destekletme arkadaşım, koskaca Türkiyesin, büyük düşün. Filistin Milistin diye atıp tutacağına git bir şey yap yiyorsa, yok işkembeden atmak serbest. Dünya siyaseti gereği tüm ülkelerin rakiplerindeki böyle oluşumları destekler, desteklemezsen o ülke alıp gider, sen yayan kalırsın. Çözüm güçlü olmak, içte ve dıştan etkin siyaset yürütebilmekte. Herkes Ermeni tasarısını geçirince, millet de açıklar PKKyi destekliyoruz diye. Baktılar kale boş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safkar14 -- 13 Mart 2010; 16:08:16 >
  • Bunu önceden bilmemek için aptal olmak lazım.El-Kaide Türkiye'de barınsaydı ve biz buna göz yumsaydık tüm dünya Türkiye'yi Terör yanlısı olarak tanımlardı hadi R.T.E çıksın desin bakalım ''Fransa Terör Yanlısıdır'' desin.Bizim vereceğimiz en fazla tepki Türk büyükelçisini geri çekmemiz oda onların çokta fikinde yani.
  • Dış siyasetimzin özeti:

    Rusya soykırımı tanıdı.
    Suriye’ye vize kalktı.
    Kanada soykırımı tanıdı.
    Ürdün’e vize kalktı.
    Fransa soykırımı tanıdı.
    Lübnan’a vize kalktı.
    İsviçre soykırımı tanıdı.
    Katar’a vize kalktı.
    Hollanda soykırımı tanıdı.
    Libya’ya vize kalktı.
    Almanya soykırımı tanıdı.
    Tunus’a vize kalktı.
    ABD soykırımı tanıdı.
    Tanzanya’ya vize kalktı.
    İsveç soykırımı tanıdı.
  • bu ülke daha neler görür...siyasetten nefret ediyorum siyasetçilerdende 1000 tane siyasetçi 1 tane bilim adamı kadar değeri yok gözümde.Askerlere yine saygım var adamların stratejik taktiksel zekaları var peki siyasetçiler yalan söylemekten iyi yaptıklarıbaşka bişi yok hepsinin istisnalar oluyor arada oda gelicekte başa geçicekte...
  • quote:

    Ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah'ın yeryüzündeki gölgesi Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan'ın ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke ve Medine'nin ve Kudüs'ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman Han'ım. Sen ki Fransa vilayetinin Kralı Fransuva'sın.
    Hükümdarların sığındığı kapıma elçinizle mektup gönderip, ülkenizi düşman istila edip, şu anda hapiste olduğunuzu bildirip, kurtuluşunuz konusunda bizden yardım talep ediyorsunuz. Söylediğiniz her şey dünyayı idare eden tahtımızın ayaklarına arz olunmuştur. Her şeyden haberdar oldum. Yenilmek ve hapsolunmak hayret edilecek bir şey değildir. Gönlünüzü hoş tutup üzülmeyesiniz. Böyle bir durumda atalarımız düşmanları mağlup etmek ve ülkeler fethetmek için seferden geri kalmamışlardır. Biz de atalarımızın yolundayız ve daima memleketler ve alınmaz kaleler fetheylemekteyiz. Gece gündüz daima atımız eyerlenmiş ve kılıcımız belimizde kuşatılmıştır. Yüce Allah hayırlara bağışlasın. Allah'ın istediği ne ise olur. Bundan başka haberleri gönderdiğiniz adamınızdan öğrenesiniz. Böyle biliniz.


    Nerden nereye..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.