Şimdi Ara

Mimarlık okuyana tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba mimarlık okuyorum ve 2.sınıf öğrencisiyim.Kendime bütçem doğrultusunda bilgisayar arıyorum.Hangi özelliklere öncelik vermeliyim bu konuda yardım istiyorum.Ayrıca monsterdan bir bilgisayar beğendirim şuan indirimde özellikleri:

    7.Nesil Kaby Lake Intel® Core™ i5-7300HQ, 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz, 240GB SSD, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12, 2 Adet Disk Desteği (1x M.2 SATA + 1x HDD & SSD), Işıklı Klavye, Turbo Fan Özelliği, 26.9mm Kalınlık, 2.3 Kg Ağırlık, 2 Yıl Garanti, Ücretsiz Kargo, ESET Multi-Device Security - 3 Aylık (3 Kullanıcı)

    Bu bilgisayar sizce işimi görür mü? Yardım ederseniz çok sevinirim.



  • Tavsiyem.Ucuz 2. el laptop alınıp kalan bütçe ile render pc toplanmalı.Bu dediğim iş yapılmayacaksa.
  • modellemeye ve tasarima bilgisayardan baslama hani yaparlar ya skechup i acip, temiz bir dünyadan tasarlamaya baslarlar ve sonra aklindakini bir türlü 3d ye aktaramaz da aktardigini zannederler ya... bilgisayar ortaminda tasarim bircok güzelliklerinden kirpilarak eksik bir sekilde dünyaya geliyor. Model yapmak, hatta kaliteli malzemelerle model yapmak lazim. cizimde ayni sekilde ne kadar elle, o kadar projeye hakimiyet! :)

    onun disinda renderla pek isin yoksa yukardaki laptop in özellikleri sana yeterli. Cizim yapilir. Renderda alinir aslinda ama sogutmasi nasil bilmiyorum. Ögrenci isi renderlar icin i5 yeterli, is hayatinda zaten parani bu ise yatiracaksin :) en iyisi olsun, bi tane daha olsun, sonra bi tane daha olsun diyeceksin, eger bu isten zevk alirsan..

    Masaüstü düsünmez misin? Mobil olmasi önemli dersen tabikide anlariz, disarda calismayi sevenler icin olmazsa olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.