Şimdi Ara

Mizuno Voleybol Ayakkabılarında İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,


    Belki biliyorsunuzdur mizuno kaliteli spor ayakkabılar üreten bir firma. Bi süredir takip ediyordum voleybol ayakkabıları indirime girmiş. Normalde ayakkabılar baya pahalı 500 liraya kadar düşmüş. Konuyla ilgilenen varsa bilgilendirmek istedim.


    https://www.mizunotr.com/ayakkabi-416?sort=5




  • Bilgilendirme için teşekkürler.

    Eline sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,



    Ben de kendime profesyonel voleybol ayakkabısı almak için bakınırken keşfettim Mizuno'yu, şimdi yorumunuzu görünce de sormak istedim. İndirim de varmış almayı planlıyorum ama biraz daha araştırsam mı diye de düşünüyorum.



    Siz kullandınız mı, memnun musunuz? Veya bu başlığı görüp bu ayakkabıları kullanan biri varsa ve deneyimlerinden bahsedebilirse çok sevinirim.



    Uzun ömürlü giyebileceğim, kaliteli bir ayakkabı almak istiyorum. Birkaç model beğendim aslında ama rahatlık ve kalite konusunda araştırma yapıyorum.


    Şimdilik kötü bir yorum görmedim herkes mizuno ayakkabılarını bayağı bir övmüş.  

  • Geçen yıl arkadaşım Thunder Blade modelini almıştı. Çok memnun ayakkabıdan, bana da o tavsiye etti. Ben bu tavsiye üzerine indirimden aldım. Size de tavsiye ederim. Zaten profesyoneller de hep mizuno tercih ediyor.

  • Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için voleybol değil de koşu ayakkabılarını inceledim çok beğendim

  • Fazlasıyla reklam kokmuş buralar :) ama yine de teşekkürler. Siteye girip inceleyeceğim  





  • Hocam teşekkür ederim ancak bu ürünler sanırım yurtdışından geliyor ekstra bir vergi ödemesi çıkacaktır diye düşünüyorum.

  • distortion- D kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam. :)


    Uzun süren araştırmalaırm sonucunda artık karar verdim ve bu ayakkabıyı aldım. https://www.mizunotr.com/mizuno-wave-momentum-2-mid-voleybol-ayakkabisi Heyecanla elime ulaşmasını bekliyorum. :)


    Elime ulaştıktan sonra ve bir süre kullandıktan sonra benim gibi fikre ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olması açısından düşüncelerimi buradan paylaşırım.

  • Ben 3 hafta kadar önce amazon.de indirimi ile 392,81 TL kargo vergi dahil aldım. Polonya'dan 3 günde DHL ile kapıma kadar geldi, ekstra bir şey ödemedim. Ayakkabı şu anda verdiğiniz yerde 1.690TL'ye satılmak istenmekte.


    Almak isteyenler için ayakkabılar inanılmaz kaliteli ve rahat. skechers rahatlığında ama ondan 5 kat sağlam gibi duruyor. Bir numara büyük aldım rahat oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.