Şimdi Ara

Modalife Firması nakliye sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18 Kasım 2022 tarihinde Modalife internet sitesi üzerinden ikili kanepe siparişi verdim ve akabinde siparişim onaylandı. Sipariş verirken Adres bilgilerimi girdim ve kargo ücretsiz seçeneği vardı ve alışverişimi bu şekilde devam ettim. Sabah 10 civarında Genel merkezden olduğu söylenen iletişim noktasında son derece yetersiz sürekli sözümü kesen bir müşteri temsilcisi aradı ve bulunduğum adresin ücretsiz nakliye bölgesinde olmadığını ve 900+ nakliye ücreti olduğunu söyledi. Bunun ödeme esnasında bilmem gerektiği vs anlatmaya fırsat vermeden sürekli sözümü keserek istemem durumunda siparişi iptal edebileceğini söyledi. Adresim girdiğim halde nakliye ücretinin sonradan talep edilmesini kabul etmiyorum. Bilmeden bir ücreti ödemek zorunda değilim diye düşünüyorum.

    Bu konuda yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek biri var mı? Benim bu konuda bir hakkım var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • bu bır dolandırıcılık yontemı sıkayet etmelısın. Şoyle bi yol gosterebılırım bunu cımere yaz bu yapılan yasa dısı degıl mı yaz sonunda. gelen cevapta bu yapılan suctur tarzı cvp vercekler onu al. sonra urunu al ve naklıye ucretını ode . Cımerden gelen cevabı da tuketıcı hakları hakem heyetıne ılet naklıye ucretı ıadenı al

  • Çok teşekkür ederim mesajınızı çok sonra gördüm siparişi iptal ettim ve paramı iade aldım. İlginiz için çok teşekkür ederim..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.