Şimdi Ara

Modem / router tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Gaziantep Nizip de yaşıyorum, yazın çok sıcak oluyor. Daha önce airties 5650 , Asus ac51 modem , tenda v1200 modem , Vodafone Huawei h300 modem yandı , şu anda archer vr300 modem var ,ama 5ghz bandını hiç açamıyorum, açarsam bu modem de muhtemelen ölecek, bu modem ile 50bmps civarı internet hızı alıyorum, ama Vodafone modem varken 60 mbps i görüyordum . Kablosuz IPTV izlerken takılma oluyor. 5ghz banidini cihazlar çok ısındığı için zaten hiç açamıyorum. Sizce yeni bir modem alıp ( VDSL hızı iyi olan ) elimdeki cihazı router olarak kullanayım mi? Ya da router alıp elimdeki modemin wifi sini komple kapatıp onu modem olarak mı kullanayım? Benim gibi çok sıcak yerlerde yaşayanlar bu tip sorunları nasıl çözüyor merak ediyorum 😁🔥 Vodafone modemin arkasına ayrı bir güç kaynağı ile fan bağladım , ama 5 GHz i açınca bir süre sonra öldü ,tenda modemi zaten kendi yaptığım laptop soğutucu ile kullanmıştım.

    Router olarak Xiaomi aiot 2350 ya da Xiaomi ax1800 almayı düşünüyorum, ya da Huawei nin iyi bir modemini ikinci el olarak alıp bu cihazı 5 ghz router mi yapsam , iyi internet hızı verebilen ikinci el modem önerisi de alabilirim








  • Arkadaşlar , şimdilik Vodafone Huawei h300 modemi aldım, ikinci el . Evdeki TP link vr300 modemi router olarak kullanıyorum, 5ghz ini de açtım. Eskiden 5ghz i açınca modem belirli bir süre sonra internette kopma yaşanıyordu , o yüzden 5 GHz kapatmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.