Şimdi Ara

Modem yenilemek gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Airties 206 modemin var. Ps4, pc ve 3 tane mobil cihaz bağlantı kuruluyor. Zaman zaman internet kesintisi oluyor, çok nadir kopmalar oluyor, bazen site yüklemeleri tam gelmiyor mesela n11 sadece yazılar geliyor. Yeni modem gerekli mi yoksa her modemle bunları yaşarmıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hat değerlerinizi atın.
  • modeme firmware update yapın. splitter bağlı değilse splitter kullanın. bilgisayara format atın, windows update yapın, driver booster ile driver update yapıp tekrar deneyin.

    firmware şu linkten modem modeline göre bulabilirsiniz.:http://www.airties.com.tr/support/dcenter/

    modeminiz eski olduğundan 5 tane cihazın trafiğini yönetemiyor olabilir. ama bu dediklerimi yapın ondan sonra karar verin yeni modem almaya. dsl gürültü değerleriniz nedir bu arada. aynı zamanda mümkünse modem adaptörünü aynı değerde başka bir adaptör varsa onla değiştirerek deneyin. yoksa satın almayın bir elektronikçide voltaj ölçümü yaptırın adaptöre. adaptör eskidiyse olması gereken voltaj-amper değerini veremiyor olabilir.




  • Arkadaşlar cevap için teşekkürler. Hat değerlerine bakamıyorum haftasonu başka yerdeyim. Ancak forumda bir arkadaş snr değeri düşük olursa kopmalar olabilir demiş aynen dediği gibi adsl ışığı sönüyor bazen on dk sonra geliyor modemi açıp kapıyorum falan uğraşıyorum. Eve gidince değerlere bakarım. Kablodan da kaynaklı olabilirmiş kabloda eski 7 yıla yakın olmuştur. Adaptörü de kontrol ederim. Teşekkürler modem almam gerekirse kapsama alanı yüksek olsun istiyorum airties 5453 düşünüyorum, çip önemliymiş ve bu modelde iyiymiş, fiber de olmalı sanırım gelecek için. Bu modem iyi bir tercih olur mu? Yoksa tplink 80tl civarı modemi var yeterli midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepler05 K kullanıcısına yanıt
    İlerde geçerim diye şimdiden modem yatırımı yapmayın. Hipernet-fibernet modemler sürekli yenileniyorlar. Şimdi aldığınız modeme ileride kullanacağınız zaman yetersiz olabilir. Hattınız adsl olduğundan linkteki modemlerden birini alın size yeterlidir.

    http://www.incehesap.com/zyxel-p1302-t10d-v3-fiyati-29133/#
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-td-w8960n-300mbps-kablosuz-modem-router-204080662

    Yinede ilerisi için alıcağım diyorsanız airties5453 adsl modem yerine aynı fiyata tp-link vdsl2 modem var onu alın. Bununda çipseti kaliteli.

    http://www.akakce.com/modem-adsl/en-ucuz-tp-link-td-w9970-fiyati,5566159.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepler05

    Merhaba arkadaşlar. Airties 206 modemin var. Ps4, pc ve 3 tane mobil cihaz bağlantı kuruluyor. Zaman zaman internet kesintisi oluyor, çok nadir kopmalar oluyor, bazen site yüklemeleri tam gelmiyor mesela n11 sadece yazılar geliyor. Yeni modem gerekli mi yoksa her modemle bunları yaşarmıyım?

    modemin çok eski ise çok yavaşsa değiştir yok eski veye yavaş değilse n11 reklam alıyorsan pcde virüs vardır bağlantı kopması direkten gelen kablonuun iyi performanss sağlamıyordur misala kablo uzunsa veya bir yere dolanıksa kopmalarr yaşarsın 3 kişi soruunu ise modemin arayüzünden kablosuz ayarladan 3 se daha fazla yükseltirsin ama yükselmezse dağıtıcı alman gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.