Şimdi Ara

Modernize Edilmiş Java Gui'si - Weblaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okulda bir projemiz için Java'da masaüstü uygulaması geliştirmemiz gerekiyordu. Java'nın sağlamış olduğu Swing ve AWT component'larının görsel açıdan ne kadar çağ dışı olduğu açık ve bu da ister istemez projeye bakan biri için negatif bir durum.

    Bu duruma bir çözüm ararken aslında yabancı kaynaklarda çok karşılaşılan bir durum olduğunu gördüm. Elbette böyle bir ihtiyacın sonucu olarak bazı java gui kütüphaneleri geliştirilmiş. Weblaf'da bunlardan biri ve benim en çok hoşuma giden bu oldu.

    http://weblookandfeel.com, buradan demo dosyasını ve library'sini indirebilirsiniz. Sadece butonları, panelleri vb. modernize etmekle kalmamışlar, programınızda kullanabileceğiniz pek çok yararlı component getirmişler. Örneğin zaman ayarlı notification göstergesi, date picker, java'da bulunmayan layout tarzları..

    Ben kısaca çok sevdim, kullanımı basit. Tek yapmanız gereken jar dosyasını indirip ide üzerinden programa bağlamak. Demoda ayrıca her bir özelliğin nasıl kullanıldığını gösteren örnek kodlar da mevcut, oraya bakıp hemen kavrayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 10 Şubat 2014; 2:22:57 >







  • Merhaba,

    Bende ne zamandır böyle bir library arayışındaydım, demoyu inceledim ve hayran kaldım diyebilirim. Gerçekten şahane bir component library yapmışlar. Bu library ile beni tanıştırdığın için çok teşekkürler, bir çok projemde artık bunu kullanacağım gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.