Şimdi Ara

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. İlkokulda fen bilgisini lisede biyoloji ve kimyayı cok seviyordum. Ancak bu bölümün varlığından yeni haberim oldu. Türkiyede çok tercih edilmeyen bir bölüm oldugunu ve iş imkanlarının türkiyede az oldugunu gördüm. Sıralamam 39k ve bölümün sıralaması her sene biraz düşmüş.Belki İTÜ gelebilir diyorum(31k) ama yazmaktan tırsıyorum. Matla aram fena değil ama fizikle kötü olduğundan elektrik elektronik,makine ve inşaat müh de yazmayı düşünmüyorum. Tercih listemde sadece CENG var ama bu bölüme de kafam biraz yattı. Okuyan, mezun olan, bilen sorusturan varsa bilgilendirirse sevinirim. TŞKRLR.



  • Yurt dışına çıkabilirim, çok çalışırım ağır rekabet ortamını kaldırabilirim, ingilizcemi ileri düzeye kadar geliştirebilirim, uzunca bir süre az paraya tamah edebilirim, defalarca kez yanılıp yine de pes etmemeyi başarabilirim diyorsanız yazın hocam. Aksi takdirde hayal kırıklığı olacak sonucu.
    Ama şunu da söyleyeyim, yurt dışına çıkmayı başaramazsanız diğer söylediklerimin hepsini yapmanız bir işe yaramayabilir.
    Tabii yine de kader kısmet, cesaretiniz varsa yazın harika bölüm bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm senin için bir alternatifse yazma. Okuyan ve bu sene bırakacak biri olarak söylüyorum. Üstteki arkadaşa da bir şey dışında katılıyorum bölüm harika değil bence.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.