Şimdi Ara

Monster 15,6' MS-16F4 Haswell Serisi Kullanıcıları Kulubü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorun cihazdadır emin olun
  • Fokus teknik servisi arayıp en dogru bilgiyi onlardan alabilirsiniz veyahut cihazı onlara gönderebilirsiniz sorunlarınızı telefonda önce bi iletin çözümü siz uygulayamazsanız gönderin ugrasmayın
  • Arkadaşlar ms-16f4 aldım windows 7 yükledim ama kamerayı çalıştıramıyorum. fn+f6 yapınca devre dışı bırakıp aktif edebiliyorum ama kamera açılmıyor. Aygıt yöneticisinden bakınca bisoncam nb pro olarak görünüyor. Facebook vb uygulamalarda kullanabiliyorum ama uygulama olarak pc içinde bir şey bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Bios güncellemesi yaptınızmı? Fabrika çıkışı biosu ile windows 7 sorunlu. Monster ilk aldığımızda sürücüler güncellenene kadar windows 8 kullanın demişti.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Hayır yapmadım. Buradan Haswell modelini kuruyoruz galiba. Ec update nedir peki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserhan21 -- 24 Şubat 2014; 10:44:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eserhan21

    Hayır yapmadım. Buradan Haswell modelini kuruyoruz galiba. Ec update nedir peki ?

    Malesef bir kere güncelledim zor da olsa ve şuan ne yaptığımı da nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum. Şu başlıktan yararlanmıştım sanırım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68120165/f_//tm.htm#68120165




  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkür ederim. Artık bir şekilde uğraşıp yaparım :) Son bir sorum olacak. Ec update tam olarak nedir ve onun updateini bios tan önce mi sonra mı yapmam gerekir. Hatta yapmam gerekir mi :)
  • eserhan21 E kullanıcısına yanıt
    once ec surumunu guncellıyorsunuz sonra sonra bıosu update yapıorsunuz ec surumu fonksıyon tusları dokunmatık tuslar ıcın guncellenıor bıosu update yapdıkdan sonra wın7 yıde stabıl olarak kullanabılıyorsunuz forumda bır konu acmısdım daha onceden ec ve bıos update dıye ordan nasıl yapıldıgını gorebılırsınız suan sorarsanız nasıl yapdınız dıye bende hatırlamıyorum :D ılk bıos guncelleme tecrubemdı ama bı zorluk cıkarmadı bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0110011001001011

    Bios ayarlarında boot olarak cd/dvd tanımlı fakat cd takıp yeniden başlattığımda okumuyor. Bazen Recovery diye açık mavi bir ekran geliyor. Gene böyle yapmıştı ve format atıp bios ayarlarından boot kısmından uefi with csm olarak değiştirince düzeldi.

    Aradaşlar ben mi malım yoksa bu bilgisayarda mı bir sıkıntı var. 2 haftadan fazla oldu alalı henüz rahat edebilmiş değilim.

    Doğru bios ayarları nedir bu bilgisayar için kullanan arkadaşlardan bios ekranı görüntüsü atabilirse veya yazabilirse çok sevinirim.

    1- Tüm Bios ayarlarını Default 'a çekin.
    2- Tek disk üzerinden Windows 7 ya da 8 kuracaksanız SATA AHCI modunu seçin ve UEFI seçili olarak ayarlayın. F10 ile tüm ayarları SAVE edin ve PC 'yi yeniden başlatın.
    3- PC yeniden başlarken F11 tuşuna basın ve DVD sürücüsünü seçin.
    4- DVD 'den yükleme işlemi başlayacaktır. Şayet hiçbirşey olmazsa;
    5- En güncel sistem biosu ve EC 'sini yükleyin. Yüklemeyi bilmiyorsanız Fokus Servisi arayıp telefondan yükleme için destek alın.
    6- Bios ve EC güncellemesinden sonra DVD 'den yükleme ekranı aynı şekilde yaptığınızda yine de gelmiyorsa DVD 'yi başka bir PC 'de deneyin CD bozuk olabilir.
    7- CD başka PC 'de çalışıyorda notebook DVD-RW 'nizde problem vardır. (Fokus Teknik servisini arayın ve durumu kendilerine detaylıca anlatın)
    8- Muhtemelen size notebookunuzu servise getirmenizi ya da ücretsiz olarak Aras Kargo ile ürünü kendilerine kargolamanızı söyleyeceklerdir. Problem en kısa sürede giderilip tarafınıza yine ücretsiz olarak geri gönderilecektir.




  • merdembjk M kullanıcısına yanıt
    Tamam çok sağolun. Peki verdiğiniz linkte haswell için olanları indiriyoruz değil mi?
  • eserhan21 E kullanıcısına yanıt
    evet
  • Windows 7 ile kullanıyorum sıkıntı yok.
  • Q47MS-16F49 gt770m modeli kampanyalı 3300 tl. Arkadaşlar bu fiyata almaya değermi yoksa bekleyip nvidia maxvell mimarili 800 serisi modellerden almak mı mantıklı? Birde kasa göründüğü gibi kalın ve ağırmı acaba?
  • kankan44 kullanıcısına yanıt
    Kasa kalın ağırlıgı ise 3.2 kilo kendiniz karar verin agırmı değilmi fakat bu paraya hiç kaçırılmayacak bir cihaz imkanı olan kesinlikle kaçırmasın
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağırlık yanındaki adaptör ile birlikte mi 3.2 kg acaba. Adaptörün normalden büyük olduğunu biliyorum. Şunun için sordum ben bazen laptop u dizlerimin üzerine alıp internette gezinirim. Adaptör ile 3.2 kg ise adaptörsüz 2.6 - 2,7 falan olur tahminim böyle ise sıkıntı yok. Değiştirilebilir ekran kartı olması (MXM 3.0b slotu) gayet iyi bir özellik. Acaba yeni nesil ekran kartlarını destekleyecekmi bu slot.
  • kankan44 kullanıcısına yanıt
    Evet destekleyecek fakat bataryası takılı hali 3.2 kilo dostum adaptör ağırlığa dahil değil
  • Arkadaşlar merhaba. bu adresteki anlatıma uyarak bios güncellemesi yapmaya çalışıyorum. Orada denildiği gibi usb yi bootable hale getirmek için gerekli adımları uyguladım. Ama bilgisayar yeniden başlarken f11 e bastıktan sonra çıkan mavi ekranda flash diskimi seçince windows millenium ekranı çıkıyor. farklı bir usbdos programı kullanınca da win 98 ekranı çıktı. Bu aşamadan sonra ekstra birşey mi yapmam gerekiyor ki anlatımda öyle birşey belirtilmemiş yoksa sorun pc de mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • O linkte 16f4 yok. Başka bir yerden yapmıştım ama şuan hatırlamıyorum. Yabancı bir forumdu belkide.
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=462960&lang=tr-TR

    Ürünü almaya niyetim var ama bazı çekincelerim var çabuk bozulması kasa kalitesi gibi. Yardımm
  • Bu linkte msi için anlatım var acaba bu mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.