Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
49.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • abra a5v4.1 klavyede sol yön tuşu ve 0-1-2-3 tuşları çalışmıyor böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydj

    abra a5v4.1 klavyede sol yön tuşu ve 0-1-2-3 tuşları çalışmıyor böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ?
    ben yaşadım hocam. tuşları sökünce altta plastik bir buton, onun altında 2 tna ince katman göreceksin. butonu sök, katmanların arasını cımbız ve peçete yardımıyla (peçeteye elektronik devre temizleyici sprey sıkarak) temizle. güzelce temizledikten sonra plastik butonla tezt et çalışıp çalışmadğını(basma yerini değiştirerek). en uygun konumu bulduğunda çok sert olmayan bir yapıştırıcıyla çok çok az miktarlarda sürerek yapıştır ve kapat. hayırlı olsun yeni gibi oldu
  • 2015 yılında aldığım abra a5 v4.1.1 cihazımda şarj sorunu, tuş basmama sorunları başladı.
    adaptör ile pc ye bağlanan kabloda sıkıntı var. pc kapalıyken kablo ile oynadığımda şaj ışığı yanıp sönüyor. bazen pc açıkken windows da şarj simgesine baktığımda "takılı, boşaltılıyor" yazıyor ve şarj eksiliyor, kabloyu çıkartıp taktığımda düzeliyor.
    tuş basmama sorununu zaten biliyorsunuz.

    kargo ile servise göndermem gerekiyor ama kargo şirketine güvenemiyorum. ayrıca öğrenciyim, pc nin kutusu da memlekette, kargo şirketi pc yi ve şarj adaptörünü düzgün bir şekilde kutulayabilir mi? bana sürekli pc lazım olduğu için sağlam gidip sağlam gelmesi gerekiyor bu cihazın.

    bahsettiğim şarj sorunu ve kargo ile ilgili bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi
  • Nvme ssd aldım. BIOS'ta gözükmüyor ama windows kurulumunda ve disk management(disk yönetiminde) gözüküyor. Bunu aşanınız var mıdır, yada BIOS güncelleme dosyası falan verebilecek olanınız?
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Csgo oynamaya çalıştığımda inanılmaz düşük FPS değerleri alıyorum. Aslında yıllardır böyleydi fakat ben artık kaldırmıyor herhalde diye düşünmüştüm, iş güç derken bırakmıştım oyunu. Benzer bi laptopun gayet akıcı bir şekilde oyunu çalıştırdığını görünce tekrar kurup denedim fakat hala aynı. Sizce sebebi nedir, nasıl düzelir? İntten baya araştırdım ettim ama hiçbir şey çözmedi..

  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.