Şimdi Ara

Monster'ı Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyun için laptop bakıyorum, uzun zamandır piyasayı takip etmediğinden teknolojiler ne durumda hiç bilmiyorum. İlk etapta yaptığım araştırmaya göre Lenovo ve MSI'ın gt750 ve gtx 765 model kartlı makinaları gözüme çarptı. Ama ben Monster'lar çok uçuktur diye bakmamıştım, şimdi sitesine girdim baktım, bu Lenovo ve MSI fiyatlarında makineleri var, Monster'lar eskisi gibi iyi değil mi neden tavsiyelerde falan hiç görmüyorum, son durum nedir ve sonuncu olarak 2.700 TL max fiyatlı oyun için en ideal notebook, aynı ayarda desktop ne kadar tutar, ne öneririsiniz?



  • Kötü biliriz.
  • tsunamic T kullanıcısına yanıt
    Ben birisine sordum ve bana bu yorumu yaptı:

    assassinchn47

    Urun %3 havale indirimiyle 2620 tl fiyati uygun gorunuyor bunlar basta 2900 a koymuslardi ancak satamayacaklarini anlayinca bu fiyata dusurmusler buna ben karsi ciktigimda hws de bana muhalefet olmuslardi ama :)
    simdi arastirdim dolarin 2.2 ye cikmasiyla msi ge60 larinda fiyati cok yukselmis en uygun sitelerde bile 3000 tl den basliyor ve bu urunun ge60 2oe den bir farki yok , 2013 nesil ge60 barebone kasasini kullaniyorlar ekran kartindan islemcisine herseyi ayni ayrica ram , hdd gibi parcalarin markalarida iyi kingston hyperx falan kullaniyorlar ,ozellikle msi larin bazilari 750 gb hdd li bunlarda 1 tb 7200 rpm hemde 32 mb onbellekli kaliteli hdd var , teknik servisleri iyimis forumda soylenilenlere gore ,hemen teslimede gectiler
    size tavsiyem alacaksaniz 60 gb + 60 gb = 120 gb ssd raid 0 ile alin cunku msata ssd ler pahalilar 60 gb ssd icin 148 tl baya iyi fiyat ayrica raid 0 performansi 2 katina kadar cikartiyor artik raid yapmaktanda para almiyorlar eskiden 90 tl alirlardi , ama tek 120 gb almayin ya 2x 120 ya da 2x 60 gb ssd alin ,ram 8 de kalsin 8 gayet yeterlidir bence ,oyun paketide veriyorlar kacmaz bence bu fiyata

    Bu da ürün:
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6412&urn=460081&lang=tr-TR#.UsxqndJdUXi




  • Kotu biliriz, zamaninda forumu agir kaziklayip herkesi aylarca magdur ettiler...
  • msi veya allienware tercih etmen daha dogru olur bence
  • bana kalırsa şu modeli temin edin

    performans olarak iyi performans alırsınız

    http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59380590_sli_notebook

    monster hakkında şikayet var dan bakın sorunlara
  • şikayetvar'daki son tarihe bakın ondan bu zamana kadar ses soluk çıkmamış demek ki bazı şeyler değişmiş ki artık eskisi gibi şikayet yağmuru yok. Bilmeyenler için söylüyorum ön sipariş sistemi ağustos ayında kaldırıldı ve hemen teslime geçildi. Artık ellerinde varsa hemen alabiliyorsunuz yoksa stoğa girmesini bekliyorsunuz. Zaten stokta olmadığında satın alma linki karşınıza gelmiyor sitesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsunamic

    Arkadaşlar oyun için laptop bakıyorum, uzun zamandır piyasayı takip etmediğinden teknolojiler ne durumda hiç bilmiyorum. İlk etapta yaptığım araştırmaya göre Lenovo ve MSI'ın gt750 ve gtx 765 model kartlı makinaları gözüme çarptı. Ama ben Monster'lar çok uçuktur diye bakmamıştım, şimdi sitesine girdim baktım, bu Lenovo ve MSI fiyatlarında makineleri var, Monster'lar eskisi gibi iyi değil mi neden tavsiyelerde falan hiç görmüyorum, son durum nedir ve sonuncu olarak 2.700 TL max fiyatlı oyun için en ideal notebook, aynı ayarda desktop ne kadar tutar, ne öneririsiniz?


    2 seneye yakın süredir monster kullanıyorum, eskiden önce para sonra sipariş sistemi vardı ve bütün notebooklar en az 1-2 ay geç teslim edilir, sen de kafayı yerdin. Notebook satıldıktan sonra da pek bir ilgili alaka göstermedikleri doğrudur, forumdaki Monster başlığındaki eski yorumlarda görebilirsin.
    Bu sene sistemi değiştirmişler ama ne kadar iyileştirdiler bilemem.

    Sattıkları ürün kalitesine gelecek olursak, bi kere yan sanayi ürün olduğunu belli ediyor, benim şarj cihazından cızırtı geliyor mesela, fanları gürültülü. çerçeve, kaplama gibi kısımlardaki işçilik de 2. sınıf.
    Ayrıca performans konusunda bilindik markaların yaptıkları bazı optimasyonlardan yoksun (Misal, çabuk boot etme, fanları boost etme gibi özellikler yok.)

    Ben şu anada sorunsuz kullanıyorum ama bir daha Monster tercih edeceğimi zannetmiyorum. Tercih edene de lafım olamaz sonuçta işini layıkı ile yapıyor ama dediğim gibi 2. sınıf ürün.




  • Msi tek geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.