Şimdi Ara

Monster Laptop' da arada olan ekran çizgileri, titremeleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarda her parça çalışıyor. Arka oyun oynamaya devam ediyor. Tek sıkıntı olarak ekran, gönderdiğim videodaki gibi kapanıp açılıyor. Ama arka tarafta bilgisayar çalışıyor.(Oyun, program vb.) Teknik servisi telefonla aradığımda bios a bakıp aynı sorun oluyor mu diye sordular denedim ve herhangi bir sorun yoktu. Videoda gösterdiğim gibi ekranın yanındaki plastiklere ufak baskı yapınca ekran geliyor. En son 5 gün önce olmuştu, onda da format attım belki yazılımsaldır diye ama bugün yine olmaya başladı. Sorun nedir acaba?

    Modeli: Monster Abra A7 V9.2

    Arada bir oluyor, sürekli böyle olmuyor. Bi zaman sonra düzeliyor, sanki ekranın yan yerlerine hafif bastırdığım için düzeliyor. Normal bir şey yaparken böyle olmaya başlıyor. Arada bilgisayarı kapat aç yapınca düzeliyor bazı zaman düzelmiyor. Bilgisayar her hangi fiziksel hasar almadı. Bir kaç gündür arada olmaya başladı.

    Buraya video yükleyemedim link paylaşmamda umarım sakınca yoktur.
    Video:https://www.youtube.com/watch?v=CmtKtu6gY1Q&feature=youtu.be







  • Videodan anlaşılan ekran yavaş yavaş gidiyor.Kenarına basınca düzelmesi bundan dolayı olsa gerek.Size tavsiyem garantisi varsa hemen gönderin ve ekran değişimi isteyin.
  • Merhaba,

    Yaşadığınız sorun ekranın ana karta bağlanan data kablosunun anakarta temas edip etmeme sıkıntısından kaynaklanıyor gibi görünüyor ancak cihazınız ile ilgili detaylı bir teknik analiz yapılması ve sorunun neden kaynaklandığının iyice bir bakılması gerekibilir. Bu bağlamda yaşadığınız sorun ile alakalı olarak size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

    Dilerseniz https://www.monsternotebook.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx linkinden web sitemizin mesaj gönder bölümünden yaşadığınız bu ekrana görüntünün gelip kaybolması sorunu ile ilgili olarak hemen bir mesaj kaydı oluşturabilir veya direkt 0 850 255 11 11 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak yaşadığınız sorun ile ilgili olarak mesai saatlerimiz içerisinde teknik destek alabilirsiniz. Arkadaşlarımız size en kısa sürede memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

    İlginiz için teşekkür ederiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.