Şimdi Ara

Monster Memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 9 ay önce ince eleyip sık dokuyarak bir laptop almaya karar vermiş ve monster'ı seçmiştim. Günde ortalama 8 saatlik oyun maratonundan sonra bu hafta laptop'umda ilk arıza ile karşı karşıya kaldım. Arıza dediysem öyle büyük bir sorun değil, sadece turbo fan tuşu basmıyordu. Ben de teknis servise bilgisayarı elden teslim ettim. Servise teslim ederken bilgisayar 2 aydır tek bir temizlik yüzü görmemiş bir öğrenci evinde kullanıldığından ötürü oldukça pis halde idi. Ki tuşun sorununun da bu kirden olabileceğini sanıyordum.Bir de oldukça eski konulara baktıysanız monster teknik servisinin genellikle sorunlara kullanıcı hatası deyip para aldığıyla ilgili yanıltıcı bilgiler göze çarpıyordu. Bu nedenle ödeme yapmaya da kendimi hazırlamıştım.
    Servise teslimin 3. gününde bilgisayarımı gelip alabileceğimi belirten bir aramadan sonra servise gidip bilgisayarımı aldım. Yapılan işlemlere baktığımda turbo fan tuşunun değişmesi,termallerin yenilenmesi, touch padimdeki hatanın giderilmesi'nin yanı sıra ilk günkü kadar temiz bir laptopla karşılaşınca yapmam gereken ödeme kısmına gözüm ister istemez bir gitti Sonuç; ''0'' kocaman bir sıfır.
    Monster servisindeki çalışanlar ise birbirinden güler yüzlü ve kibarlar. Üslupları ve tutumları monster'ı seçerken ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu bir kere daha gösterdi. Buradan tüm çalışanlara tekrar teşekkür etmek istedim.
    Böyle bir konu açıyorum çünkü satın almadan önce yapılan araştırmada foruma defalarca bakmış bir kaç konudan gözüm korkmuştu.Ancak yeni laptop satın almak isteyen arkadaşlara tavsiyem hem fiyat, hem performans, hem de servis kalitesiyle kesinlikle Monster'ı tercih etmeleri olacaktır.







  • Servisi için özellikle monster seçmiştim. Kırk yılın başında bir kere kadıköye gidip laptopı bırakabildi, laptopa acil ihtiyacım olduğunu da gerekçeleriyle izah ettikten sonra benim işimi en öne alıp o gün içinde laptopımı bana teslim ettiler. Servis binasındaki kişilerle ara ara sohbet de ettik hem benim vaktim keyifli geçti. Yani demem odur ki ben çok memnun kaldım, böyle bir servisi hiç görmedim daha önce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke her Türk teknoloji firması böyle olsa. Hem vatandaşın cebini yakmıyor hem de güler yüzlü hizmet. Ben de en kısa zamanda bi notebook almaya karar vermiştim büyük ihtimalle monster dan yana olacak tercihim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden Monster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki monster almışım dedirtti bunu okuduktan sonra
  • Haklarını yiyemem ilgili servis.
  • Evet MONSTER her türlü övgü yü hak ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGece06 -- 13 Mayıs 2015; 9:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performonster cCcMonstercCc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster performanstır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 8 ay önce monster aldım ilk elime ulaştığında wifi kartı bozuk geldi pek önemsemedim kablolu olarak kullanıyorum çok sıkıntı değil benim için iletişime geçtim firmamıza getirin felan dediler ben daha önce başka markalar da kullandım lenovo asus acer vs. hepsinin teknik servisiyle sıkıntılar yaşadım ürünü gönderiyorum bi yerini yaptıklarında başka bir yeri bozuk olarak geliyordu en son dedim monster alayım son olsun bunda da neyseki wifi o kadar önemli değil benim için.

    ama yazdıklarınızı okuyunca bir nebze rahatladım. wifi sorunumu çözmek için firmaya gittiğim zaman umarım çözebilirler ve beni uğraştırmazlar veya başka bir yerini bozmazlar.

    açıkçası başka bir yerini bozarlar diye de servise göndermedim tabi daha ciddi bir problem olsa göndericektim. ama monsteri bu kadar kişi methediyorsa vardır bi bildikleri herhalde memnun kalmanıza sevindim bir tüketici olarak.

    @RABBANİYYUN bu arada hocam 2 dakika dur daha bilgisayarı yeni aldın




  • Bu arada söylemeden geçmeyeceğim.

    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=468883&kat=6453&lang=tr-TR#.VVq_ZfntlW8

    Bu model var bende reklamlarda ekran kartının "2GB GDDR5 AMD Radeon™ R9 M290X 256-Bit DX11.1" olduğu yazıyor ancak gönderilen cihazlarda "AMD Radeon HD8970M" ekran kartı var. Bununla karşılan 3-5 arkadaşın bilgisayarlarını da geri iade ettiğini biliyorum.

    Reklamlarına biraz daha dikkat ederlerse daha iyi olur.

    Konu linkleri de burada:

    http://forum.donanimhaber.com/m_97762362/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_98063915/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_98089162/mpage_0/tm.htm





  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Cidden şoke oldum hocam, yanlış mı koymuşlar acaba? Bu arada benim de wifi kartım bozuktu ancak benim bozuk olan seri intelin pazara kontrolsüz koyduğu bir seriydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilemiyorum yanlış mı değil mi ama iki ekran kartı arasında fiyat farkı ve kalite farkı olduğu kesin üstelik sadece bende de değil yani.

    Bu arada sizin bilgisayarınız monster miydi? Intel ne alaka olduğunu anlayamadım biraz daha açabilir misiniz ve wifi kartının durumu ne oldu yaptırabildiniz mi ya da ne yapıyorlar teknik servise gönderince.
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Hocam attığınız konu linklerinden ilkinde 2. Mesajında durumu açıklamışlar. Hatta o arkadaşın verdiği linklerin R9 ekran kartıyla ilgili şöyle bir şey yazıyor "Its performance and feature set are identical to the HD 8970M, as the M290X shares the same core and features the same clock rates.". Anlaşılan amd driver konusundaki becerisini! burada da göstermiş :-).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacı1992

    Hocam attığınız konu linklerinden ilkinde 2. Mesajında durumu açıklamışlar. Hatta o arkadaşın verdiği linklerin R9 ekran kartıyla ilgili şöyle bir şey yazıyor "Its performance and feature set are identical to the HD 8970M, as the M290X shares the same core and features the same clock rates.". Anlaşılan amd driver konusundaki becerisini! burada da göstermiş :-).

    Yani bu ne anlama geliyor hocam şimdi bu iki ekran kartı aynı mı yoksa aynı performansa mı sahip diyor orada?
  • Benzer kartlar diyor. Aynı çekirdeği ve aynı saat hızlarını kullanıyor diyor. Zaten aşağıda karşılaştırma tablosuna bakarsanız ikisi arasında yüzde 5 fark var. Aynı çekirdekleri kullanması da programda 8970 olarak görünmesine sebebiyet vermiş olabilir. Bu isim görünme işi driver'dan da kaynaklanabilir.

    Misal sizin notebook 'u bulamadım amahttp://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-P150SM-One-K56-4N-Barebones-Notebook.113677.0.html bunda da sizle aynı kart var.

    Aşağıda resimlere bakarsanız :http://www.notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/One/K56_4N/Screenshots/hwinfo.jpg bu programda 8970 olarak görünürken burada :http://www.notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/One/K56_4N/Screenshots/gpu2.jpg r9 olarak görünmüş :). Tabi en kesin çözümü bilgisayarı açıp bakmaktı ama monster'ın onca kişiye bunu yaptığını sanmıyorum. Monster size ne cevap verdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ATI kartlı modeli var aygıt yöneticisinde 8970m gözüküyor. Monstera sordum, bir diğer adı o dedi. zaten driver indirirken R9 olarak indiriyorum. Bir sorun yok :)
  • Monster herhangi bir açıklama yapmadı R9'un diğer adı diyorlarmış ama R9'dan farklı bir ekran kartı olduğuna eminim
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Sn. Sowyet;

    Aşağıda linklerini verdiğimiz her iki ekran kartı da aynı grafik mimarisine ve aynı saat hızlarına sahiptir. Bu durumda AMD firmasının HD8970M 'den sonraki serisinde isim değişikliğine gittiği anlaşılıyor. Bu konuda bize de o dönem müşterilerimizden sıkça sorular geliyordu biz de her seferinde aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorduk bugün de aslında değişen pek bir şey yok.

    AMD Radeon R9 M290X >>>http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R9-M290X.108643.0.html
    AMD Radeon HD 8970M >>>http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8970M.90656.0.html

    Nasıl ki Nvidia firması mobil Maxwell chipine sahip orta segmentin lokomotifi Nvidia GTX860M 'i mimarisinde hiç bir değişik yapmamasına rağmen, bir üst seri gibi GTX860M 'in saat hızlarını biraz yükselterek GTX960M olarak yeniden lanse ettiyse, AMD firması da benzer bir yolla HD8970M ekran kartını üzerine yeni bir teknoloji eklemeden makyajlanmış yeni adı ile R9 M290X olarak yeniden piyasaya sürmüştür.

    Bu konuda özellikle gelen sorular üzerine notebook üreticisi MSI firmasına bu konuyu o dönem biz de sıcağı sıcağına sormuştuk. Zaten R9 M290X 'li modelimiz MSI 'ın kendi üretimi ve onların da kendi markası ile sattığı modellerden biri olan bir modelimizdi.

    MSI firması cevaben bize notebook ile birlikte gelen sürücü DVD 'sindeki sürücüyü kurmamız durumunda kartın R9 M290X olarak gözükeceğini söylemişlerdi. Zaten biz de müşterilerimize benzer şekilde cevap veriyorduk. Ancak yeni AMD ekran kartı güncelleştirmeleri ile kart yeniden HD8970M olarak gözüküyordu. Gerek GPU-Z programında ve gerekse de benzer AIDA64 vb. yazılımlarda..

    Burada asıl konu aslında AMD firmasının Nvidia firması kadar ürettiği ekran kartlarına gerekli yazılım desteğini sunamamasından ya da sunmasından kaynaklanıyor. Yoksa aynı durum Nvidia cephesinde GTX860M 'in saat hızları arttırılmış GTX960M içinde olması gerekirdi. Ama en azından Nvidia firmasının böyle durumlarda dahi AMD 'den gösterdiği yaklaşım ile daha hassas olduğunu bize gösteriyor.

    Ancak yine de her ne şekilde olursa olsun bizden kaynaklanmayan bu gibi bir durumda dahi MONSTER markası olarak biz müşterilerimizin %100 müşteri memnuniyetini hedeflediğimizden dolayı memnuniyetsizliğini dile getiren tüm müşterilerimize diledikleri gibi ürün değişimi, iadesi ya da başka bir ürüne kolaylıkla geçişi gibi sunduğumuz seçenekleri sizin de belirttiğiniz gibi müşterilerimiz istedikleri gibi değerlendirmişlerdir.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.