Şimdi Ara

Monster Notebook Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba 3-4 yıl oldu alalı pcyi içindeki ekran kartım bozuldu. Daha sonra monsterın servisine götürdüm pcyi. Ekran kartının değişmesi gerektiğini söylediler, çok yüksekte fiyat verdiler. Ben daha sonra baska bi yerde uyumlu bi ekran kartı buldum değiştirdim. Pcyi benim yanımda açıp müdahele ettiler. İçinden çıkan ekran kartı ise önceden bi tamir geçirmiş halbuki ben ilk defa servise götürdüm pcyi önceden böyle bir sorun olmamıştı. Yani sizin anlayıcanız şeref fakirleri içine 2. el bi ekran kartı takmışlar hemde tamir görmüş bi ekran kartı. Fotoğraflarda yaptıkları iğrenç lehimleri görebilirsiniz. Almayın bu şeref fakirlerinden bilgisayar.

     Monster Notebook Almayın



     Monster Notebook Almayın



     Monster Notebook Almayın



     Monster Notebook Almayın







  • Firmayı yerin dibine sokmadan önce bazı detayları öğrenmek gerek.Malum burası forum her önüne gelen yazıyor bir şeyler.Bilgilerin doğruluğunu da teyit edemiyoruz.Mesela ekran kartı siz bilgisayarı servise götürmeden önce de böyle miydi ? Yoksa siz servise götürdükten sonra kart üzerinde şüphelendikleri devre elemanlarını değiştirip olumlu sonuç alamadıkltan sonra mı yeni ekran kartı gerektiğini söylediler ? Eğer gerçekten sıfır diye tamir görmüş laptop sattılarsa size yazıklar olsun ne diyeyim.
  • Gecmis olsun hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Firmayı yerin dibine sokmadan önce bazı detayları öğrenmek gerek.Malum burası forum her önüne gelen yazıyor bir şeyler.Bilgilerin doğruluğunu da teyit edemiyoruz.Mesela ekran kartı siz bilgisayarı servise götürmeden önce de böyle miydi ? Yoksa siz servise götürdükten sonra kart üzerinde şüphelendikleri devre elemanlarını değiştirip olumlu sonuç alamadıkltan sonra mı yeni ekran kartı gerektiğini söylediler ? Eğer gerçekten sıfır diye tamir görmüş laptop sattılarsa size yazıklar olsun ne diyeyim.

    hocam servise götürdüm sadece ekspertiz dedikleri arıza tespitini yaptılar. emin ol bu şekilde müdahele yapsalardı serviste bunun ücretini de isterlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.