Şimdi Ara

monster özelleştirme menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa monsterın sitesinde ki özelleştirmeler eskiden daha mı fazlaydı. Stoklarında ekstra parça olmadığı için mi eskisi kadar özelleştirme seçeneği yok ?



  • VaSiLi_ kullanıcısına yanıt
    Sn. VaSiLi_;

    Notebook modellerimizin özelleştirilmesine imkan veren tüm özellikleri zaten ilgili modelin özelleştirme ekranında müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

    Bazı modellerimizde işlemci ve ekran kartı anakart üzerine tümleşik yapıda olduğundan değiştirilememektedir. İşlemcisi değiştirilebilen modellerde ise stoklarımızda olan işlemciler ile ürünler modellenmektedir. Ekran kartı değiştirilebilen modellerimizde zaten GTX970M ile GTX980M ekran kartları arasında değişiklik yapılabilmektedir.

    Özetle işlemci ve ekran kartı anakart üzerine tümleşik modellerde özelleştirme ekranında sadece bu bileşenler değiştirilemediği için HDD olarak mekanik disk ya da SSD disk modelleri ile yine desteklenen modellerimizde IPS ya da normal Mat panel gibi çeşitli opsiyonlar veya işletim sistemli ya da işletim sistemsiz olarak müşterilerimiz Monster notebooklarını istedikleri gibi özelleştirip anında satın alabiliyorlar.

    Sorularınız olursa lütfen 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayın arkadaşlarımız memnuniyetle size yardımcı olmaya çalışsınlar.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Tulpar T7 v2.6 Modelinin ekran kartı değişiyordu eskiden artık sadece 970M modeli var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ -- 7 Ağustos 2015; 18:01:50 >
  • VaSiLi_ kullanıcısına yanıt
    Cunku 2.7 modeli ayni kasanin 980m lisi. Az baksaydiniz keske.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaSiLi_ kullanıcısına yanıt
    Sn. VaSiLi_;

    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=471626&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR linkindeki TULPAR T7 V2.6 modelimiz ilehttp://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=471627&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR linkindeki TULPAR T7 V2.7 modelimiz arasındaki tek fark sizin tam da belirttiğiniz ekran kartı farkı.

    Yani V2.6 modelinde ekran kartı değişikliğini elbette yapabilirsiniz ancak zaten V2.7 modeli ile tüm özellikler aynı sadece ekran kartı dünyanın en hızlısı GTX980M.

    Biz hem modelleri ayırt etmek daha kolay olsun diye V2.6 'yi GTX970M 'li, V2.7 modelini de GTX980M 'li olarak farklı modelleyerek açtık. Ancak V2.6 modelinde ekran kartı GTX980M 'e yükseltilemiyor ya da kart değiştirilemiyor diye bir anlama gelmemektedir elbette.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.