Şimdi Ara

Monster Servis de Ekran değişimi HDR çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba monster abra a5 v15.1 model laptopum vardı 2019 dan beri kullanıyorum ips paneldi, geçenlerde ekranı kırıldı aslında kendim değişmek istedim ama kapak vida yerleride kırıldığı için servise gittim parça satmadıklarını söylediler. Bende servise verdim kendim yapsam aslında 1000-1500 tl daha ucuza hallederdim fakat servis garantili olsun diye verdim.


    Neyse gel gelelim benim ekran kırıl ekran markası ve modeli BOE NV156FHM-N48 idi fakat ekranı servis HKC MB156CS01-8 (code:HKC023D) ile değiştirmiş pc yi açtığımda görüntünün biraz sarımsı cizgilerin daha az belirgin olduğunu fark ettim biraz kurcaladım eskiden netflix pc uygulamasında içeriklerde hdr yazarken şimdi sadece hd yazıyor pcden görüntü ayarlarına baktığımda HDR kullan desteklenmiyor yazıyor. muhtemelen cihaza IPS yerine TN panel ve hdr desteği olmayan bir panel takmışlar. sorduğumda ise uyumlu panelin bu olduğu diğer panelin artık stoklarda olmadığını söylüyorlar.


    Cihazınızı servise vermeden önce dikkatli olmalısınız eski alışkanlıklarınız ve özellikleriniz geri gelemeye biliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 7 Mayıs 2024; 23:24:51 >







  • Tüketici mahkemesine başvur verdiğin ücreti geri alırsın.


    BOE daha iyi panel.


    Servise sadece sordunuz mu yoksa talep ettiniz mi sert şekilde orjinal panel olmadığını alt kalite olduğunu HDR özelliği olmadığını telafi istediğinizi vb.


    Birde her zaman için böyle şeylerde parça değişimlerinde çıkan parçayı isteyin ücretli değişim ise yeni parçayı satın alıyorsunuz araba aküsü gibi indirim yapmıyorlarsa eski parça da sizin hakkınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 7 Mayıs 2024; 23:44:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.